עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  2. Started by vk,

עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by -LosNir-,

יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by YTZ,

יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  6. אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by elig,

שלום רב!... בקרוב אתחיל ללמוד MCITP וכמו שכבר הבנתי 300 + שעות לא כל כך יוכלו לעזור לי אז רציתי לדעת איכן אוכל למצאו חומר ללימוד עצמי עדכני נכון ליום זה אני לא מדבר רק על חומר באינטרנט אלא על דיסקים וספרים שניתן לקנות (בקשר לאינטרנט ... לינקים ללימוד עצמי יוכלו לעזור משמעותית ). ד"א המרצה שלנו אמור להיות זאב שניידר אשמח לשמוע אליו יותר תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום חברים אני מחפש תותחים בפייסבוק שמכירים את הממשק ויכולים לעזור לי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון אם תכנסו לכתובת: http://www.facebook.com/computersfix תראו עמוד עסק שלי בצד שמאל יש לינק "אתרי פייסבוק" אם תלחצו עליו תגיעו לטמפלייט של פייסבוק CMS שניתן לעדכן דינמית עם XML וברצוני למכור אתרים כאלו לעסקים קטנים\בינוניים אתרי פייסבוק חלילה אני לא מנסה למכור עכשיו כלום רק יש לי שאלה איך עושים בהגדות של פייסבוק שכאשר ייכנסו לכתובת הזו יקבלו ישר את העיצוב של הטמפלייט בלי הצורך ללחוץ על הכפתור "אתרי פייסבוק"?? אני משתגע ולא מוצא את ההגדרה הזו זאת אומרת אני רוצה שזה יהיה הדף נחיתה כאשר נכנסים לעמוד העסק שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dani9998,

היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. היי, לאחר הרבה מאוד התכתבויות, שליחת מסמכים ושיחות טלפון, לא הצלחתי להגיע עם רשות השידור להבנה במחלוקת כלשהי. אני מעוניין להעביר את הנושא להחלטת בית המשפט. עכשיו, איך בדיוק אני תובע את רשות השידור? בעזרת בית המשפט לתביעות קטנות וההסבר כאן? http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm#17 יש הליך מסויים שונה לתביעה של גוף ממשלתי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הסוגיה. אני לא מעוניין לשכור עו"ד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

ניסיתי היום לקנות מוצר בעזרת clickandbuy.com מתברר שהאתר טוען ש: שם, שם משפחה, רחוב, מספר רחוב (מישהו באמת יודע את המספר רחוב שלו?), zip code, ו-state אינם נכונים. (ניסיתי כל מני קומבינציות וישבתי לפחות חצי שעה כדי לסיים את תהליך הקניה, ואלה אותם הפרטים שאני מזין בעשרות חנויות/שירותי תשלום אחרים בכל מני עסקאות שאני מבצע באופן יומיומי) לצערי אני ממש זקוק למוצר הזה וקיים רק אופן תשלום יחיד וזה רק דרך האתר clickandbuy. אבל השאלה הנשאלת, איך אנשים יכולים לסמוך על אתרים כמו אלה, שיעבירו את הכסף שלי בבטחה לצד שלישי (החנות), אם אפילו את טופס ההרשמה שלהם, הם אינם יכולים לתכנת כראוי?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by the red dragon,

שלחו לי צו שני אני צריך להגיע לבדיקות רפואיות מחר.. איך אני מבטל וקבוע תאריך אחר לא יכול להגיע מחר.. דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. אני מרגיש קצת טיפש, אבל הזמנתי אחת כזאת: ועכשיו שהיא הגיעה, אני מוצא שאני אמור להתקין את כבל החשמל בעצמי(!). אני בקושי יודע לעשות סולדר.. אז אם יש מישהו פה שיודע - האם זה משהו פשוט, או שאני צריך להזמין חשמלאי? ומה בדיוק הוא אמור לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  14. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  17. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by yairm210,

אני עכשיו בכיתה י"ב ובו זמנית גם שנה שנייה בתואר מדעי המחשב. כבר פניתי לאקדמיזציה, שלחתי פרטים וקיבלתי דחיית גיוס עד סוף התואר. שבוע שעבר הוזמנתי לראיון אצל אנשי האקדמיזציה והם הציעו לי מסלול "אקדמיזציה לעתודה", שבו אני חותם שנתיים קבע ונהיה קצין אקדמאי לכל דבר, הם מממנים את השנה השלישית שלי בתואר ואני מקבל מלגה על מה שעברתי וכו. מסלול זה התנדבותי לגמרי ז"א אני יכול לצאת בכל זמן, אבל אחרת אני כמעט בטוח שנכנס. הבעיה היא שהם אמרו לי שזה המסלול היחידי בו יחשיבו לי את התואר בצבא, ז"א בכל מסלול אחר אני יהיה "בן-אדם רגיל". במקביל כבר עברתי 2 מבחנים וראיון של מסלול גאמ"א, שבתכלס זה נראה לי יותר שווה מהאקדמיזציה לעתודה (על התואר אני משלם בעצמי ואת זה בלאו הכי יהיה לי). לגאמ"א יש …

• 5 תגובות
    • 11.1k צפיות
  20. Started by Iko89,

אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  22. כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים