עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני חדש כאן, ובאתי לפה עם בעיה במתמטיקה, אמרו לי שיש כאן אנשים שיוכלו לעזור לי..... אני בהחלט מקווה שכן, ואני מקווה שאני לא עובר כאן על שום חוק או משהו.... בכל מקרה, הנה השאלה, ואשמח אם תראו לי את דרך הפתרון: נתונה המשוואה: cos 6x = 3cos 3x +1 מצא את פתרונות המשוואה בתחום 90 => x => ס

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה: לא מעשן לא שותה קפה לא שותה תה לא אוכל גרעינים לא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר.. וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות... אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליח יש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה... אבל המחיר שלו... זה הפריע לי

• 23 תגובות
    • 33.2k צפיות
  3. השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by mrraz,

????

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=qDf_ExrRQUU&feature=Views&page=1&t=t&f=b קצת קטעים כואבים מעולם הכדורגל.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הייתם אתמול ? שמעתם ? טוב בכל אופן באנו לבלות להכיר בחורות אבל הכל התפקשש המארגנים מכרו פי 3 ומשהו כרטיסים. במקום שיהיה במקום 3000 איש היו 10000 איש ועכשיו אני מבין למה היה צפוף ולמה אנשים נדחסו והתעלפו והיה דם ומכות וגניבות ומסיבה חרא שורטי יסמ באו בסביבות 2 והעיפו את כל האנשים באלימות אפילו שבקושי יכלו לזוז באנו לבלות יצאנו מבואסים וחלק פצועים :-[ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063321,00.html

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iem,

למישהו יש מושג על פעילות מסוקים באזור מערב ראשל"צ ? ב-3 ימים האחרונים עוברים עשרות מסוקים בזוגות נון סטופ וזה מטריף ומטריד, מה קרה שכ"כ הרבה מסוקים עולים לאוויר ודווקא בזמן האחרון הזה ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Gohan,

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים, מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמחליפה גידים? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  10. שלומות, ביום שני(הראשון בספטמבר) יש לי זימון ל: "מבחני התאמה לאשכול: קצונה יעודית בחיל התקשוב - קצין קשר גדודי". לפני כמה ימים הגיע עד אליי בחור חביב בשם ברק אשר סיפר לי על החיל, בנסיון(די עלוב האמתי) לשווק אותו ואת התפקיד. מישהו יכול לשפוך קצת אור על התפקיד? החיל? חפרו חופשי. כמו כן, במכתב הזימון כתוב שיש להביא את הדברים הבאים: א. הזמנה זו ב. תעודת זהות ג. כלי כתיבה ד. אישור רפואי חתום ע"י רופא המשפחה ה. בגדי ספורט ונעלי ספורט ו. ציוד לינה אז השאלה שלי בנוגע לציוד היא כזאת: מה זה בגדי ספורט ונעלי ספורט ומה זה ציוד לינה? מישהו יודע כמה זמן זה המיונים? אם יש להביא ציוד לינה אני מניח שזה כולל גם לינה במקום, השאלה היא כמה זמן אחרי זה זה גם נמשך... תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Rinkadink,

עריכה: אני האיתי חולה וקפצו אליי כמה ידידות לביקור... http://rapidshare.de/files/9809262/myparty.wmv.html

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. http://www.boilersense.com/?doc=150343 הטכנולוגייה עצמה נשמעת לי ממש לא אמינה (" שינויים בזרם חשמלי בחוטי החשמל המובילים אל הדוד, משודרים בצורה של גלים אלקטרומגנטיים מהמפסק דרך הקיר אל מקלט מיוחד בבוילר-סנס.") מישהו ניסה אותו? המכשיר הזה באמת פועל?

• 23 תגובות
    • 7.5k צפיות
  16. Started by MishaK,

אחינו היקר ומפקח פורום אקטואליה udicol חוגג היום יום הולדת!! אחי, מאחל לך מזל טוב ענקי מכל הלב, שתמשיך להיות אחלה גבר כמו שאתה עכשיו, ותשאר עצמך!! and שמנמן מקפץ לקינוח ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אין אפשרויות ביניים כי זהו קוננדרום. אני רוצה לדעת מה חושבים פה אנשי הפורום. זהו אינו דיון ספאם.

• 23 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by DEMON HUNTER,

חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by GRiM,

עדיין לא התעמקתי במשחק, אבל הוא כיפי - תנסו.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אלו הדרישות חומרה הכי גבוהות שנקלתי בהם... נראה תוך כמה דקות יזהו כאן של מה זה 8) Windows® XP 3GHz CPU 1600x1200, 1920x1080 or higher Screen Resolution 24 Bit 96 KHz Multichannel Sound Card Internet Connection of at least 56.6 Kbps 512 MB RAM DVD-ROM Mouse, Speakers/Headphones 128 MB/3D Video Card קשה לשכוח אחריי שנקלים בכאלו דרישות חומרה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by shaypoi1,

מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by dvirf1,

היי, כשירדתי אתמול מהרכבת בארלוזורוב ראיתי דוכן של חברה שמשכירה אופניים חשמליות. שאלתי את אחד העובדים אם הם גם מוכרים אופניים, ולא רק משכירים, והוא אמר לי שהם מוכרים אופניים חדשות החל מ 4000 ש"ח, ויד שניה החל מ 2500 ש"ח. הוא אמר שיד שניה משמע אופניים שהם השכירו בהמשך כשלושה-ארבעה חודשים, ולאחר כל החזרה נערכה להם בדיקה כדי לדעת שהם משכירים ללקוח הבא אופניים תקינות. לטענת המוכר האופניים עמידות לגשם, יש באפשרותי לפרק את הסוללה על מנת להטעין אותה בבית מבלי להעלות את האופניים במדרגות, והאופניים סוחבות בעליות של חיפה (מרבית הנסיעות שלי יהיו מהטכניון לשכונת רמת אלון). כרגע אני בכיוון של לקנות אופניים חשמליות יד שניה. אם למישהו יש חוויות טובות/רעות מאופניים חשמליות, או סתם רו…

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.