כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום-יום שישי נפתח העונה ראלי WRC, בערוץ 57 (HOT) ערוץ יורוספורט Eurosport.... בשעה 00:30 בלילה, אני יודע שזה קצת מאוחר אבל שווה לראות.... עריכה: זה נמשך ל-3 ימים מיום שישי ועד ראשון כל שבוע מסלול שונה
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, אני זוכר שמתישהו בפורום הזה ראיתי תמונה שממחישה את ההבדל בין דוקטרינת הלחימה של צה"ל לדוקטרינת הלחימה של ארגוני הטרור הפלשתינאים, מצד אחד נראית עריסה וחייל צה"ל עומד לפניה, כמגן עליה. מן הצד השני נראית עריסה וטרוריסט(או "לוחם חופש" בשביל מר רון פאוול שלנו) עומד מאחוריה, כך שהעריסה מגנה עליו. הינני מחפש את התמונה כבר די הרבה זמן, תוך כדי ניסוי כל מיני צירופים שונים ומשונים, באנגלית ובעברית גם יחד וללא הועיל... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לאחרונה לקנות אייפוד- אבל העסיקה אותי השאלה: מתי הולך לצאת האייפוד החדש? אז ע"מ שאני לא יקנה ipod 5.5 ואז יתקע כי אפר יוציאו חודש אחרי דגם חדש, חישבתי את ההסתברות והחוקיות בהכרזת המוצרים של אפל ע"מ לקבוע מתי יהיה תאריך ההשקה של הipod 6G! > ובכן- אם ניקח את מועדי ההשקה של האייפודים ונעגל את החודשים נגיע לחוקיות הבאה : * בתרשים שציינתי מצויין דגמי האייפוד ותאריך השקתם. אייפוד דור רביעי ואייפוד פוטו נחשב אותו דור, כאשר האייפוד פוטו הוא עדכון של הדור הרביעי לכן יופיע כ 4.5 אייפוד ווידיאו הראשון הוא למעשה דור 5 והעידכון שהוציאו לו לאחרונה מיצב אותו כדור 5.5 >> הגעתי לחוקיות הבאה: * אפל בין השקה של דור אחד של אייפוד לעידכון של אותו דור שמרה מרוו…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!
-
- 70 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תרבות סקוטלנד - איך קוראים למנגינה הזאת ? https://soundcloud.com/srulik/song
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87 מצטטים אתר ישראלי!!! הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לעשות עבודה ולפשט או לתרגם את הטקסט הבא: According to instructions the Friday that is good agreement, the language the Scottish in phrasing Ulster, they are ownership orthostatic official worth to it of the English. English is the main language in northern Ireland.
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?