עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שבועות הזמנתי לפטופ, מחנות בחיפה, בה אני גר. החנות התחייבה ל14 ימי אספקה. אני ביקשתי אם אפשר לזרז מעט את זמן האספקה. הם הבטיחו לנסות. בפועל, המחשב עדיין לא סופק, לאחר 18 ימי עבודה! לפי החנות - המחשב אמור להגיע בימי אלו ממש. לאחר שחיכיתי כמעט חודש, שילמתי, וכבר הכסף ירד בפועל מכרטיס האשראי, אתמול הם הוסיפו חטא לפשע, והודיעו, שקורא טביעת האצבע במחשב לא יהיה קיים במחשב שיסופק לי! לאחר שלפי ההזמנה שאלתי באופן ספציפי על אביזר זה! החנות במעמד ההזמנה יצרה קשר עם הספק וביררה, ונתנה לי תשובה חיובית - קורא טביעות האצבע קיים בדגם שהזמנת. (הדבר גם מצוין במפרט של המחשב שמפורסם בקטלוג החנות) אגב, האיחור בזמן האספקה מונע ממני ללמוד באמצעות המחשב במהלך היום (אני עוב…

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by iem,

שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[

3. Started by Fir3DragoN,

אוקי , קניתי מחשב חדש השאלות שלי קשורות לדיסק קשיח. SEAGATE 500GB 32MB יש לי מספר שאלות בנוסע מתחומים שונים. אז ככה איזו שיטה להתקין את הווינדוס על הדיסק קשיח? FAT או NTFS או לפחות מה ההבדל ביניהם... מה השוני בין אחד לשני... נ.ב המחשב שלי למשחקים. איך אתם ממליצים לי לחלק את הדיסק קשיח מבחינת האחסון? אני הולך להוריד ולהתקין הרבה משחקים כבדים, האם לחלק את הדיסק קשיח למספר כוננים או שניים או פשוט אחד? לפי ההצעה שלכם תנו לי בבקשה כמה תכולת לכל כונן. שיהיה נוח ולא יפגע במהירות. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Nahum2,

דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה דבר הכי טוב שעשית נעלת מה אתה מפנה לקישור של צור קשר למי ליצור קשר ללמפה אף אחד מהם לא עונה בכלל מספר פעמים שלחתי להם לא פעם אחת אם היית קורא מה כתבתי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by OnlyOne,

הי, נשלחה אליי חבילה מארצות הברית בשווי של 47 דולר(כולל משלוח) בדואר usps priority, החבילה מכילה טלפון סלולארי. *החבילה עצמה נשלחה ב22/11/09 *הגיע למכס ב3/12/09 *נבדקה ונשלח מכתב ובקשה לשיחרור החבילה ב 7/12/09 *ב9/12 שלחתי אליהם פקס עם חשבונית הקנייה. *ב11/12 נשלח שוב הפקס. מאז אין עונה ואין מענה, ניסיתי המון פעמים להתקשר אל מכס חיפה בשעות 13:00-15:00 שבעצם בזמנים הללו יש מענה אנושי, אך כמובן הטלפון תמיד תפוס. אז איך אפשר לשחרר את החבילה מבלי להגיע לחיפה(מה שמבחינתי בלתי אפשרי להגיע לחיפה)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי! בשבועים האחרונים אני מרגיש איטיות מחרידה לחו"ל, זה מתבטא בעד הורדה של 4KB! בהתחלה חשבתי שזו בעיה זמנית\בעיה אצלי\בעיה בשרת ספציפית\ עומס זמני, אבל זה פשוט לא עובר, עוד מישהוא מרגיש את זה? (אני באינטרנט זהב)

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Epik_yozhik,

לא יודע אם זה רק אצלי אבל מאז המעבר לפורמט החדש האתר עובד מממש ממש ממש לאט! לפעמים אני מתייאש ופשוט סוגר אותו מרוב האיטיות. :-\

11. אני הולך על איטליה, למרות שאני חושב שגרמניה תשחק מאוד חזק... לגבי מחר, אני חושב ומקווה מאוד שפורטוגל יקחו את צרפת.. מה אתם חושבים? איטליה עלתה לגמר! גרוסו ודל פיירו הכניסו, כל הכבוד!

• 97 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by Rhx,

צרפת - איטליה, יום ראשון ערוץ 10, בשעה 21:00. הגמר הגיע כ"כ מהר, בדרך הנבחרות שהרבה רצו שיעלו לגמר עפו, כמו ארגנטינה, ברזיל, גרמניה, פורטוגל, הולנד, ספרד וכו'... צרפת הפתיעה בגדול, כאשר לקחה את ברזיל, אף אחד לא חשב לרגע שברזיל תפסיד לצרפת הפסד שכזה, מביך. זידאן התעורר לחיים, והנהיג את צרפת והחזיר אותה למסלול, בלעדיו - הם לא היו עוברים את הבתים. נגד פורטוגל זה נראה קצת אחרת, פורטוגל שיחקה מעולה נגד צרפת אילו הצרפתים שיחקו די גרוע לעומת המשחק מול ברזיל, אבל עדיין בזכות פנדל שלרוב הדעות לא היה, הם לקחו. איטליה וגרמניה זה היה משחק מעולם אחר, משחק שאף אחד לא היה אפילו יכול לדעת ולתת את ההימור שלו במאה אחוז מי תקח, ולעומת זאת.. גרמניה שהרבה ציפו ממנה שתעבור את איטלי…

• 173 תגובות
    • 10.7k צפיות
  13. Started by kinggil,

עוד כמה ימים אני נוסע לשבוע ל איטליה, למקומות בשם קאפרי,פוזיטינו,רומא, ועוד כל מיני מקומות שאני לא זוכר. תמונות יגיעו

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Zap,

http://www.dumpalink.com/media/1155896943/Female_Exercise_Instructor_Farts

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by My_Name,

שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  17. היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הזמנתי הזמנה 1 ובגלל טעות שלהם , הם ראו 2 הזמנות. אמרו לי שלא יקחו כסף על ההזמנה השניה ואף פיצו אותי. לאחר 3 שבועות אני רואה חיוב בויזה שלי על 2 הזמנות! האם מותר להם לחייב אותי על משהו שלא קיבלתי.? הרי קיבלתי רק מוצר 1 ולא 2. איך הם יכולים לקחת כסף על 2 מוצרים? עיצות בבקשה ! מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SuB,

http://fnet.msn.co.il/news/index.asp?id=470 אני בעד להעביר את המפגש של HW לשם

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheReaper,

אייס קפה מקולקל זה מפחיד אפילו עשיתי אילוסטרציה והנה הסרטון המתעד את הזוועה (הפיצו לחברים!) האימה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים