כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313598,00.html ד.א אולי באמת אין לו שיניים, הוא בן 80...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשב עד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמן בגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה. האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצוא או לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב. תודה!! מורן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר רוצה לפתוח חנות על רמה למחשבים באיזור המרכז. הוא מכיר כמה ספקים,אבל הוא רוצה לדעת אם יש אפשרות לכמה שיותר ספקים מהכל,של הכל,כולל גאדג'ט. אם זה חוקי מבחינת מנהל האתר לקבל רשימה ומספרי טלפון אשמח.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בצבא.. ואני חושב על מה לעבוד לאחר תום שירותי בצה"ל אני רוצה לעשות קורס של בודק תוכנה QA ולהיות בודק תוכנה QA אבל חשבתי בנתיים למה לשרוף תזמן? ואם אפשר להתחיל ללמוד בשו בכיוון שאפשר ללמוד דרך האינטרנט... אני השמח אם תביאו לי אתרים שבהם אפשר ללמוד טיפה את העולם של בודק תוכנה. ואם יש גם המלצה לספרים... ואותו דבר גם בקשר ל"אבטחת מידע" תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes) See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out shapes and see if your subconscious is trying to send you a message (perhaps that funny shape is saying, 'send all your money to urban75.com'?) See how long you can hold a note (Amusement Potential: 4-20 minutes) Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note. Try to not think about penguins (Amusem…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הדיון הישן ננעל עקב ריבוי עמודים וספאם מיותר... הדיון החדש נפתח במטרה לרענן את הדיון ולאפשר עיון קל יותר שיהיה דיון מהנה אני מדגיש אם אני יראה מישהו שמספים הוא יענש בחומרה, אם הדיון יהפך לספאם אחד גדול הדיון ינעל ולא יפתח דיון חדש עריכה: חברה עוד משהו קטן כדי לייעל את הדיון.... [red]אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות[/red]
-
- 2.1k תגובות
- 336.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את הטקס פתיחה של האולימפידה?? תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזו שהיא אפשרות להעביר תמונות מהפלאפון אל האינטרנט (כלומר למחשב), ללא אינפראדום או כבל? יש אולי איזה שהוא אתר ברשת שנכנסים אליו דרך הפלאפון, ואז אפשר להעלות תמונות ולראות אותן במחשב?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
תגידו לי שלא שוב מול המחשב.
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-