עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדובר על זיכוי בחנות ולא על זיכוי לקניית ראש דיו חדש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by J0n1,

אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. שלום, אני עוד מעט צריך לבחור מגמה לתיכון, ואני די מתלבט... אני לא יודע אם לנסות להתקבל למדעית (מדעי המחשב) או ללכת על אלקטרוניקה ומחשבים. התיכון שאני הולך אליו הוא רביבים. יש לי ניסיון של שנתיים וחצי תכנות ב PHP, חצי שנה ב C#, קצת ב c++, יודע גם JavaScript, HTML וטיפה ניסיון עם Ajax. אני משתגע, אני מסתכל על משרות בפינצטה (http://www.pinzzeta.co.il/jobs_results.php?hot_list=&part_id=35&area_id=&education_id=&exp_id) ואני אשכרה יכול להתקבל עם הניסיון שיש לי עכשיו. אני מעתסק כבר מגיל צעיר באתרים, התחלתי מגיל 9 ב HTML ומאז התקדמתי ל JS ו PHP. כמובן שאני גם יודע חומרה וכל מה שמסביב. התחלתי לחשוב לכיוון של אלקט' ומחשבים + ממר"מ, השאלה אם זה בכלל אפשרי.. …

• 23 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by benor,

בינתיים אני מתגלח עם Mach 3 ואני לא ממש מרוצה. אני אקנה מכונה עד 350 ש"ח ואני צריך, את עזרתכם. בינתיים חשבתי על זאת: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1911&cat=189 תודה מראש!

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by DimaX,

היום לא היה לי מה לאכול בבית(מא חזרה מאוחר אתמול מהעבודה..) ולא היה לי כח להכין לעצמי אוכל.. אז הלכתי למכול ת לקנות מנה חמה היו כל כך הרבה טעמים שבסוף בחרתי בנודלס בטעם עוף! פעם הייתי אוכל קוסקוס עם ירקות או אורז ברוטב עגבניות.. :-\ חח אז איזו אתם הכי אוהבים????????????????????

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by DXT,

אני חושב ש Deep Space Nine הכי טובה, אחריה The Next Generation ואחריה כל שאר הקראפ... נ.ב: למי שיש Yes, נכון Voyager סדרה מה זה מתרוממת? נ.ב2: למי שלא יודע מה זה Enterprise זה לא הדור הבא ולא הקודם אלא זו הסדרה הכי חדשה של סטאר טרק שמדברת על האנטרפרייס הראשונה (לא משהו, חרא שחקנים )

• 57 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. אני לא זוכר באיזו עונה סיימו בערוץ 3 לשדר.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  11. תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!

• 89 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. שלום איזו רזולוציה יותר איכותית 720P או 1080I ??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by moses_23,

האם אתם מרוצים מהשירות, מהיחס, מהמכשירים מהחבילות והתעריפים של הרשת שלכם? אני אישית נמצא באורנג' ואני מרוצה מאוד מהחברה...

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. מהי התוכנה הכי טובה לדעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היה היתה בגלקסיה רחוקה דיון מוזר בו נוצר סקריפט המאפשר להחליף תמונות של משתמשים(בין שאר הסקריפטים החביבים שנוצרו שם). http://hwzone.co.il/community/threads/535812-JAVASCRIPT-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8 התמונות החלופיות כמובן יופיעו רק אצלנו בדפדפן שמריץ את הסקריפט(עם תוסף כמו GREASEMONKEY למשל). אז עכשיו שהסקריפט קיים וכל אחד מאיתנו יכול להפעיל אותו בקלות, איזה תמונות הייתם מחליפים למשתמשי הפורום? אני אתחיל. למשתמשים שאין להם AVATAR. VIC (בגלל ההתבטאויות החריפות בעד פעולות אלימות) איסתרא בלגינא (מגן הקפיטליזם החזירי …

17. Started by liav25,

המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Iko89,

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by hedva,

תוך כדי ניסיון נואש לחפש מישהו באתר שייצור איתי קשר (כנראה שהם כבר לא פעילים), מצאתי את זה...http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=687

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2667374,00.html בלי קשר לנטיות הפולטיות שלי, אותי אישית הדבר הזה מחליא. כל אדם שמשתמש בתורה או באלוהים בשביל האינטרסים האישיים/פוליטיים שלו הוא מושחת ודוחה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  23. כאשר חיפשתי לאחרונה את האתר של TMS לצורך בדיקת מחירים ראיתי שזה מפנה אותי לאתר לא מוכר. וכאשר פעם שניה ניכנסתי אליו ראיתי את לוגו החברה יחד עם השועל של FOX .באתר של FOX מופיע הלוגו של TMS וכתוב שלאחרונה החברות אוחדו.האם זה מראה על שינוי כלשהו בשוק?? אובדן תחרות לא טוב לנו בכל מיקרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by djelectric,

חחח הנה המקום לאחל איחולים לשנה החדשה... למישהו או למשהו. אני מאחל לפתיחת סניף רשמי של נינטנדו בארץ מה אתם מאחלים?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים