כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז הסיפור הוא ככה.. בא אלינו לבית הספר מישהו שהרצה על פרוייקט מיכא"ל שבעצם "מלמד איך ללמוד"... (הממצוע שלי הוא 72...כיתה ט') רציתי לדעת האם מישהו היה הפרוייקט או מכיר מישהו שהיה בו ומה דעתכם/דעתו על זה? זה בעיקרון 14 מפגשים של 4 שעות אחרי הלימודים.. הינה לינק לאתר שלהם: http://michael.org.il/index_he.php תודה לכולם.
-
- 23 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אין אפשרויות ביניים כי זהו קוננדרום. אני רוצה לדעת מה חושבים פה אנשי הפורום. זהו אינו דיון ספאם.
-
- 23 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהורגת אותי, אני מועמד לשתי החיילות בתור פרוייקטנט אבל אני לא יודע מה לבחור אם יש כאן מישהוא שעושה/עשה בפרוייקט באחת החיילות או יודע מה כדי אשמח לשמוע את דעתכם! וגם האם יש הדבל בקבע? תודה רבה מראש!
-
- 23 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני בערך קונה מחשב חדש כל פעם שהמהירות שלו משתפרת פי 4 אני רואה שהרבה אנשים פה קונים כל דבר חדש שיוצא כמעט מעניין אותי לדעת אם זה נכון
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז יוצא שמחר אני צריך להיות בדיזינגוף סנטר בת"א. מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגיע לשם? באיזו תחנת רכבת בת"א לרדת, ומשם מה הלאה? לאן ללכת ואיזה קו אוטובוס לקחת?
-
- 23 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני ממקסס ומתעסק עם מוזיקה בתוכנות מחשב וקצת נמאס ולא יוצא נוח אני מחפש עמדת DJ(בעבר* לפני שלוש שנים* הייתה עמדה המחיר טוב אבל כמובן שעבר זמן ואני מחפש עמדה עם שתי דיסקים וקורא צרובים(MP3) אפשרות לסקראצים ואפקטים תקציב 1500-1700 מדובר על עמדה ביתית ולא למסיבות ככה שלא צריך להגזים וגם עמדה נחמדה במחיר פחות מ1500 ש''ח תתאים תודה לכולם איני מתמצא בעמדות DJ
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך SKYPC (מבחינת איכות הרכיבים שהן מביאים, הרכבת המחשב, פחות חשוב לי הידע של האיש מכירות כי אני בא עם מפרט מוכן)? יש להם תצוגה של מארזים במקום? כי פשוט ראיתי שהם זולים ושמעתי פה ושם על המלצות, אבל רציתי לשמוע עוד כמה תגובות הרצתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות, ביום שני(הראשון בספטמבר) יש לי זימון ל: "מבחני התאמה לאשכול: קצונה יעודית בחיל התקשוב - קצין קשר גדודי". לפני כמה ימים הגיע עד אליי בחור חביב בשם ברק אשר סיפר לי על החיל, בנסיון(די עלוב האמתי) לשווק אותו ואת התפקיד. מישהו יכול לשפוך קצת אור על התפקיד? החיל? חפרו חופשי. כמו כן, במכתב הזימון כתוב שיש להביא את הדברים הבאים: א. הזמנה זו ב. תעודת זהות ג. כלי כתיבה ד. אישור רפואי חתום ע"י רופא המשפחה ה. בגדי ספורט ונעלי ספורט ו. ציוד לינה אז השאלה שלי בנוגע לציוד היא כזאת: מה זה בגדי ספורט ונעלי ספורט ומה זה ציוד לינה? מישהו יודע כמה זמן זה המיונים? אם יש להביא ציוד לינה אני מניח שזה כולל גם לינה במקום, השאלה היא כמה זמן אחרי זה זה גם נמשך... תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה: לא מעשן לא שותה קפה לא שותה תה לא אוכל גרעינים לא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר.. וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות... אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליח יש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה... אבל המחיר שלו... זה הפריע לי
-
- 23 תגובות
- 33k צפיות
-
-
למישהו יש מושג על פעילות מסוקים באזור מערב ראשל"צ ? ב-3 ימים האחרונים עוברים עשרות מסוקים בזוגות נון סטופ וזה מטריף ומטריד, מה קרה שכ"כ הרבה מסוקים עולים לאוויר ודווקא בזמן האחרון הזה ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום לראשונה בחיי נכנסתי לאתר פוקט http://main.pocket.co.il/ והאתר מפוצץ בפרסומות , הדף כל הזמן קופץ , ממש מתסכל לגלוש שמה .... ואם מישהו יכול להמליץ לי על פורום טוב לסלולאר+גאדגטים אשמח
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם אתם יודעים על רשימת דגמים של מחשבונים המותרים לבגרות למתמטיקה ורשימה כנ"ל לפיזיקה? במקרה שאין לכם רשימה לדגמים, האם מחשבון fx-991ms מותר לשימוש בשתיהן? תודה
-
- 23 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
סימנטוב ו מזלטוב קודם כל אני מקווה שזה בסדר שפתחתי אשכול ,פשוט יש פה רק זיהוי שירים ואין המלצות וכאלה..אם זה לא טוב שפתחתי תעבירו ת'הודעה בבקשה למקום המתאים. אז ככה אני מחפש שיר מרגש מכל סוג שהוא ואפילו שיהיה מרגש ברמה הקיטשית .. השיר מיועד לסוף של סרט בת מצווה . אין לי מושג מה זה מרגש בשירים מבחינתי זה או שיש שיר יפה או שיר לא יפה בגלל זה אני מפיל תג'וב הזה עליכם בתקווה שתעזרו לי עם זה אל תתביישו לתת הצעות אפילו אם זה לא הכי הכי שווה לנסות לא ? תודה רבה וניפגש בשמחות ;D
-
- 23 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-