עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. טוב אז יש לי משקפי שמש של RAY-BAN אבל אני לא יודע אם הם מקוריות, זה פחות אכפת לי , מה שכן אכפת לי זה אם הם באמת חוסמות קרינה ומגנות על העיניים או שהם סתם "כהות" ובעצם גורמות לאישונים להתרחב ויוצרות אפקט הפוך. אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא. תודה

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. יש לי דגם מפלסטלינה של משהו שהכנתי. אני רוצה להעביר אותו למחשב כדי לעבוד עליו עם תוכנה כמו 3DSMAX או אחרת. יש דרך בארץ לסרוק משהוא תלת מימדי? וובכלל, יש סורקים כאלה שאפשר לקנות בחנויות בעולם? (אני יודע שיש אבל לא לשימוש ביתי).

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by alexpir,

אני רוצה לקנות דרך אייביי ואין לי שום דרך לעשות את זה, אין לי חשבון בין לאומי כדי להעביר כסף לפיי פאל .. מה שאני רוצה להזמין עולה 150$ אם יש פה בפורום מישהו שאוליי ישלו כסף בפיי פאל ומנוסה בקניות מאייבי ויכול לעשות בשבילי את הקנייה הזאת אני מוכן לשלם לו מלבד ה150$ של הקנייה אני יוסיף לו כסף.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by psycho59,

http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

ידידה צריכה עזרה בתואר ה"קל" הזה שנקרא מדעי המחשב ומחפשת מורה פרטי מסביבת רמת-גן. הכפפה נזרקה. מי מרים ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום כולם ! האם מישהו מכיר את האתר שמראה את ציוני הבגרות !? אם כן תנו לינק בבקשה... יום טוב!

• 54 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. מה שכתוב בכותרת. תודה!

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by J0n1,

עשינו היום שיפוצים בבית וראיתי את הדבר הזה, מה התפקיד שלו? זה של התשתית של האינטרנט - הוט, אבל מה זה עושה? אין לי כבלים בבית ד.א.. טנקס אה שכחתי להביא תמונה חח http://img89.imageshack.us/img89/3543/dscf2192qz0.jpg

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי PS2 שבגלל הצ'יפ התמונה שלו לא ממורכזת. שמעתי שבחלק מהגרסאות חיבור 21פינים יכול לסדר את זה במידה והגרסא תומכת בחיבור RGB. למישהו יש מושג אם הגרסא השחורה העבה הותיקה תומכת בחיבור הזה? אם יש מישהו ששם צ'יפ ואין לו בעיות של מירכוז תמונה על גבי המסך, אני אשמח לשמוע גם כן. Anatoli.

• 17 תגובות
    • 991 צפיות
  12. אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by night-fire,

אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו . אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ? יש דברים שכדאי לדעת? וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין . תודה רבה מראש!

• 43 תגובות
    • 11.2k צפיות
  17. Started by איסתרא בלגינא,

"תוך חמש שנים הצליח HWZone לבנות קהילה של עשרות אלפי מכורים לטכנולוגיה שקוראים את הכתבות, מבקרים בפורומים ומציגים לראווה את המפלצות שלהם" http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=737665

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Idanp,

ניכנסתי היום ליבדוק דואר ותיראו מה אני רואהההה http://img160.echo.cx/img160/6428/fgrgr3jn.jpg

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by mrsph666,

כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. נתונה השאלה שבתמונה המצ"ב. עכשיו.. בשביל לפתור חשבתי להגדיר פנוק' הומומורפיזית, וכן להשתמש בהצבה. עכשיו אני אגדיר נניח: f(L) = L' אבל יש לי בעיה להגדיר את הפונק' עצמה בגלל ההכפלות ב"מיו"-ים (ה-מיו-ים אגב הן אותיות...). מישהו יכול לעזור לי להמשיך משם ? רק בבקשה לא הוכחה באינדוקציה כי אין צורך וזה מאריך בכמה דפים את הפתרון, וזה לא אנושי תודה רבה מראש לעוזרים !! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by the kooks,

שלום. נתבקשתי למצוא מידע לגבי תאומים והייתי רוצה לדעת מה הסיכוי בערך שיווצרו תאומים(סיאמיים או לא זה לא משנה כוונה היא ללפחות שני ילדים) חיפשי בGOOGLE וויקיפדיה אך לא מצאתי תשובה.. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by ddigler,

שלום, מחפש חנות מומלצת באיזור המרכז המבינה במחשבי High End שתדע להמליץ ולהרכיב מחשב חזק (מפרט למטה) ושיש לה ידע באונטגרציה של תצורות חזקות : מעבד Q9450 שני כרטיסי מסך בתצורת SLI 9800 GX2 או שני כרטיסי מסך בתצורת Crossfire 3870X2 לוח אם Asus Striker II או ASUS BLITZ Extreme מארז Thermaltake armor plus ספק כח 750 עד 1000 וואט אודה להמלצות

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

זוכרים שבתקופה האחרונה משתמש מסויים מהפורומים לא היה פעיל כלכך ? נראה לי שמצאתי את הסיבה ! http://www.filerush.com/forums/viewtopic.php?t=2820 יש עוד תמונות בלינק... אכן הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות ויפגינו נגד הזבל שידוע בשמו כ PENTIUM 4 !!! מדהים לאיזה רמה אנשים יכולים לרדת כדי להעביר מסר...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היו זוכים או משהו? כי לא ראיתי שום איזכור על זה. ואני באתר לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר מהבסיס..

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים