עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e-r-a-n,

>

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by miki20008,

איזה רכב יש לכם או להורים שלכם לא חובה לענות בלי אופניים או סקיט בורד וכאלו דברים עים מנוע או משהו פשוט מגניב

• 193 תגובות
    • 15.8k צפיות
  3. התקציב שלי דיי עלה לאחרונה בגלל שאני לא רוצה משהו מיושן שעבר עליו הרבה. כמובן שאני רוצה רכב יד שנייה אך ורק ולא מעבר לזה. שאני אהיה יד שלישית וזה מספיק. כמובן שחסכוני בדלק, נפח מנוע של 1.4-1.6 לא יותר מזה וגיר אוט', והתקציב שלי הוא כרגע נע על 35,000 עד 40,000 גג. הרכבים שחשבתי עליהם בתקציב הזה הם: פולו, גולף, פיג'ו 206. במחיר הזה אני מצליח למצוא 2001-2002. השאיפה שלי להביא גם משהו ש-2003. גולף יותר יקרה כי היא נפח מנוע 1.6 לעומת הפולו 1.4. הפיג'ו 206 יש כל מיני דגמים. מה אתם ממליצים לבחור צעיר, שצריך אוטו חסכוני, קטן ולא בעייתי מבחינת חלקי חילוף למינהם? חשבתי גם על פורד פוקוס בהתחלה ועל מאזדה לאנטיס, אבל אני מעדיף רכב קטן חסכוני וקומפקטי עם השילוב של כל מה שרשמתי. תודה ל…

• 44 תגובות
    • 14k צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום... אבא שלי מקבל מהעבודה רכב חדש והוא רוצה את היונדאי... ואני חייב לתת לו הסברים טובים בשביל שיקח את הלנסר או את המאזדה 3 לדעתי אם עדיפים אבל בגלל זה אני שואל אותכם מה כדאי.. אז מי שמצביע בבקשה לתת הסבר למה תודה מראש,עידן.

• 141 תגובות
    • 10.9k צפיות
  5. Started by 5466,

תודה

• 107 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by R0ck,

• 77 תגובות
    • 5k צפיות
  10. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

11. ניסיתי להשתמש בפיירפוקס פורטאבל אבל זה עובד ממש לאט ביחס לדפדפן שמותקן על המחשב. אמנם כל הסיסמאות שמורות עליו אבל קשה לגלוש כך. יש אפשרות לשמור סיסמאות באופן אחר ופשוט לשלוח אותם לאתר הספציפי (למשל חשבון מייל, יוזרים באתרים שונים...)?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. שלומות חברים וחברות (אם יש)...! איזה שיר אתם הכי אוהבים?? זה המקום לומר ! אני אישית הכי אוהב את השיר suga suga של Baby Bash ואתם?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש את המוזיקה מהטרילר של שובו של המלך כמו עוד כמה שמצאתי בגוגל, האתר כאן אומר שזה ביצוע חדש לשיר Epicalypse http://www.soundtrack.net/trailers/?cid=L&id=1368 יש למישהו מושג איך אני אוכל להשיג אותו? יש שמועות שהוא יהיה בגירסה המורכבת.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מדבר על שירות כמו Rhapsody

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by TNT,

שלום. אני פותח עסק של שיווק והפצת מוצרים אלקטרונים למיניהם. ברצוני לדעת איזה שיטת/שירותי משלוח בין ארצות של קבלת דברים ושליחה היא הכי טובה ומשתלמת כלכלית(זמן ההגעה לא ממש משנה לי כרגע). אם יש פה ניציגי חניות מחשבים ויש לכם מושג אתם מאוד תעזרו לי בעיניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by SUBX2,

איזה שיר בסגנון הדאנס או הואס אתם אוהבים ...............

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by benor,

פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by b3ta0,

מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by מר שאלה 2007,

אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים