עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אפילו שזה יחשב כספאם , אני עוד לא יודע למי / לאן לפנות כדי לגלות את התשובה . אני באמת לא יודע , ובערך 80 אחוז מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאין להם מושג . אודה לכל מי שיגיד לי מה הדבר הצמרי הזה עושה , ואם בכלל תמצאו אולי איפשהו קובץ אודיאו שימחיש לי את הקול , אודה מאוד . אתם מוזמנים גם להקליט את עצמכם במיקרופון ולצרף את הקובץ ! המערכת מודה לכם . שלום רב . ח"י שקלים . בס"ד ? ( או שזה צריך לבוא בהתחלה למעלה ? )

• 16 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. לא ענתיקות בבקשה. תודה (:

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. http://apps.facebook.com/fuueiije-ftmw-ghfbdb/?ref=mf להנאתכם.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Internal,

היי אנשים השתחררתי מהצבא ואני צריך לבחור קופת חולים מחדש על איזה אתם ממליצים ואם יש בכלל איזה שהו הבדל ביניהם דרך אגב לפני הצבא היתי בלאומית האם כדאי לחזור או לחפש משו עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מכיר חייל משוחרר שיש לו הצעה לקחת שני קורסים והוא לא יודע איזה מהם יותר טוב קורס אחד: 14 חודשים "ניהול שרתי לינוקס (Linux)" במכללת HackerU קורס שני: 6 חודשים "מהנדס מערכות לינוקס מוסמך בסביבת אנטרפרייז" במכללת John Bryce איזה קורס יותר טוב? תודה פרטים על הקורס של HackerU פרטים על הקורס של John Bryce

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by Alex89,

אני מדבר על אישי (לא בקבוצה) וכמה זה עולה?

• 24 תגובות
    • 8.6k צפיות
  11. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. טוב נתחיל בזה שדחיתי את הגיוס שלי מ 23 ליולי של השנה ל מרץ 2007. (סיבות אישיות) אפשר להגיד שיש לי "קשרים" בצבא ואני יוכל לעשיג קורסים של מחשבים אפילו שהפרופיל שלי 97. אבל הבעיה היא שאני לא מכיר מסלולים בצבא ...ואני בכלל רחוק מכל הקטע של הצבא. אני בוודעות לא רוצה שירות קרבי. אני עשיתי 5 יחידות מדעי המחשב השנה ובכלל יש לי עיניין בכל תחום המחשבים. רציתי שתמליצו לי מסלולים או קורסים שהצבא מעניק\שלוח. ומה דרישות הקבלה (אם אפשר) תודה מראש. 8)

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by hedva,

ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות

15. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by uzi_sch,

שאקי-רע 1: שאקי-רע 2: WII FIT הפרודיה: UMBRELLA בעיקבות הבחירות בארצות הברית: http://www.youtube.com/watch?v=2Xb3bDwE9jQ THE SIMS אמיתי: קריסטינה מגעיל-רע: פארודיה על המשטח של מיקרוסופט: בריטני שפריץ:

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  19. אני מופיע באתר של אינפקציה http://www.infectzia.net/index2.htm זה התחיל מזה שמכרות שלי החליטו שאני דומה לאחד מהלהקה ואז שלחתי מייל לאינפקציה והם הסכימו לשים את התמונה ;D

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה קידומת מקישים מי חו"ל כדי להגיע למירס בארץ? באורנג למשל זה:97254-והמיספר איך זה במירס? מה הקידומת? ניסיתי לבדוק באתר של מירס ואין שם ושרות לקוחות פשוט לא עונים (איזה שרות דפוק) תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by JUNGLE,

נגיד ויש לרכת 5 קרונות.... אני אומר הרביעי ככה תהיה מכוסה גם מפגיעה מאחורה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by motogt,

הקולקציה: http://www.sportw.co.il/cat.asp?manid=287 הוא (חבר) מחפש קרוקס כפכף אצבע. ואומר שהשחור עם הסוליה הכחולה הכי יפה. וני אומר לו שזה צבע שמתאים יותר לנשים. וגבר בן 20 שהולך עם , זה יראה מגוחך. ועדיף ללכת על השחור הרגיל, או השחור עם הסוליה החומה. מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tom123,

קבלו את ההבדלים בין הראשים של שניהם: WTF

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by stone cold,

אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרי מישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים