עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Omerole,

http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_hdtv אלוהים ישמור...מתי נראה כזה דבר בפעולה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by musari,

איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by נהדר,

באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים? מי שאחר שינמק

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב הנה הטבלה לשבוע זה: מספר | משחק ------------------------------------------------------------------------------ 01 |מ.ס. אשדוד - מכבי תל אביב -----------------> 02 |מכבי פתח תקוה - הפועל תל אביב -----------------> 03 |הפועל רעננה - בני יהודה ת"א -----------------> 04 |הכח מכבי רמת גן - בני סכנין -----------------> 05 |מכבי באר שבע - מכבי רמת עמידר -----------------> 06 |מכבי כפר קנא - בית"ר/שמשון ת"א רמלה -----------------> 07 |מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע -----------------> 08 |בלקבורן - סאות'המפטון -----------------> 09 |מנצ'סטר סיטי - ליברפול -----------------> 10 |פורטסמות - צ'רלטון -----------------> 1…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by love-its-my-name,

מישהו עשה את המבחן? מה יצא לכם? אני בן 16 וקיבלתי 70\60 שאלות והאייקיו הוא 136 אך אי אפשר לקחת את זה ברצינות כי רוב הטעויות היו בחלק של השפה ו-7 שנים מהחיים שלי גרתי במקסיקו - עד לפני שנה לא ידעתי מה זה אסאדו ועד לפני שבועיים לא ידעתי מה זה גילויי עריות.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, מחר בבוקר צפוי לי צו גיוס. הינני 1.75 לערך ושוקל 50 ק"ג בלבד... קרבי אני כבר בטוח לא אהיה, אך אני מאוד רוצה לשרת - ובשביל כך אסור לי "לאבד" יותר מדי פרופיל בגלל תת-המשקל... מישהו מכיר דרכים להמשין ומהר? לאו דווקא באופן תמידי, אלא רק בשביל מחר שאני אשקול טיפה יותר בשביל המודד-משקל הצבאי ואוכל להתגייס במקום לקבל שיחרור על 21 ולנשק רגליים על מנת להתנדב?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Chevy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394543&sid=127 :lol:

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב ושבת שלום שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל . תודה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לפני שבוע קנינו רבעייה של 4 בקבוקים של ליטר וחצי של בירה שחורה של החברה "נשר מאלט" פתאום לבירה יש טעם מזעזע!!! האם עוד משהו הרגיש את זה? נראה לי היה להם "דפק" בייצור בזה!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by approx,

אני מחפש שירים בסיגנון של האלבום של מטאליקה s&m אני ממש אוהב את הכלים הקלאסים האלה בשילוב גיטרות אשמח להמלצות

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש המוןןןןן סרטי פעולה,חלק טובים יותר ועם עלילה וחלקם פשוט קטעי אקשן זולים ולא איכותיים....לאיזה סרט לדעתכם יש את הסצינת פעולה הכי טובה שאי פעם נוצרה? לדעתי בכל אופן זוהי סצינת הלובי ממטריקס,פשוט תאווה לעיניים ולחושים(וחוץ מזה מומלץ לצפות בטריילר של ההמשך של מטריקס כי יש שם קטעים שיכולים לשבור את סצינת הלובי,כמו 5 אנשים שנלחמים בהילוך איטי,ובמחשבה שנייה אני לא מאמין אם יש מישהו שלא ראה)

19. Started by club_501,

M4A - MPEG 4 Audio האם הגיע "הסוף" לפורמט המאוד פופולרי הזה (mp3)? האם יהפוך לפורמט המוביל ויוריד מערכו של הmp3? http://www.m4a.com/

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Vodkaboy,

חחחחח, בטח חשבתם שזה שביתה של הביה"ס אז טעות!! אבל עדיין אני מבקש שתקראו עד הסוף. אז ככה בימים אילו מתקיימת שביתה במועצות ובגלל זה יש שביתה בחלק מביה"ס. תוצאה נוספת של השביתה היא כיבוי האורות ברחובות הערים דבר ששיגע אותי אז אני מבקש מכם לחתום על עצומה שאני הכנתי ולעזור לי לנסות (אם אני אקבל גיבוי מארגון זכויות האזרח) לשנות את המצב. כל מה שאני מבקש מכם לחתום, לא חייב שם מלא (אבל עדיף אמיתי כדי שזה יהיה קביל בבית משפט ( למקרה ואני אצליח להעביר את המסר)) ודבר נוסף שאנני מבקש זה להפיץ את המכתב הזה. אז הנה הקישור לעצומה: http://www.petitiononline.com/Shvita/petition.html

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Lumber_Jack Jim,

?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.