כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מי חשב שזה יגמר בנשיקה? Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם אפשר בשירות סדיר (13 חודש בצבא) אפשר לנסוע לחו''ל ללא אישור? יש לי וועדה רפואית וכנראה יביאו לי 20 גימלים, לפחות! מה יקרה במידה ואני נוסע לחו''ל ללא אישור? מה הסיכוי שלהם לדעת מה קורה איתי?מה הסיכוי שהפרטים שלי שאני נוסע ישר ישלחו לצבא? תודה.
-
- 24 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב. היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת. לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל. מה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני שואל כדי לנקות את החיישן של העכבר באתר של רייזר הם כותבים להשתמש באלכוהול 99% בלי מתנול. עד כמה שאני יודע אתנול הוא האלכוהול לשתייה וניקוי עדין, ומתנול הוא רעיל וגס. על הבקבוק רשום "לא לשתיה" ורשום גם "רעל" עם סימן של גולגולת. אני מסיק שזה מתנול (לפחות חלק), אני טועה ? זה הבקבוק שאני מדבר עליו:
-
- 24 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה המקור ל"איסור" הזה? האם פורסמה תקנה כזו או חוק כזה? אני רואה מודעות כאלה השכם והערב. יש מקור לאיסור והגבלת הנוסעים מדיבור בטלפון במקומות מסוימים?
-
- 24 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום אני יספר לכם על עוגמת נפש שעובר ב- HOT שירותי אינטרנט לצערי בסיפור יש הסבר על חוויה לא נעימה עם נציגים ערבים , שלא דוברים עברית ולא יכולים להסביר או לתקשר עם לקוחות ( לא גזעני ) פשוט מבטא בעיה של יכולת לדבר עברית לאורך יום עבודה ( הריכוז של דיבור בשפה שנייה ,נכשל בהוט , הריכוז שנדרש מהעובד ,לא ישים בהוט ) אני מנוי חודשיים באינטרנט של HOT תוכן +ספק התקשרות דרך תשתית הוט , התברר לא חיברו ספק תוכן ולא יכול לקבל תמיכה מתוכן HOT כי לא מוגדר , אך למרות זאת גולש לקח חודש ועשרות שיחות שמשהו יגדיר אותי כלקוח ספק פניות לקוחות ב- HOT לא מתקשרים , לא עונים , חבל על הזמן . במשך חודשיים ,לא יכול לקבל עזרה ,כי עונים לי ערבים בצורה מנומסת ויפה אבל לא יודעים להסביר בעברית ,ל…
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום,אני מהנדס אך לא עוסק במקצועי (כמובן שהייתי רוצה לעסוק במקצוע אבל התעודה ממכללה וכמעט ואין משרות מתאימות) , ובעוד כמה חודשים אקבל ראש צוות בדיקות תוכנה בחברת הייטק טובה. אני מתלבט באם ללכת להיות מנהל פרוייקטים בחברה קטנה ללא אופציות ומניות ועם שכר דומה... מה שקורץ לי בחברה הקטנה זה העניין, בכל שנה מחליפים פרוייקט, ואילו ראש צוות בבדיקות תוכנה לא מעניין אותי כלל (למרות שאני טוב בזה). אשמח לקבל הערות בנושא. תודה לעונים.
-
- 24 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הי, אין לי מושג לאן לפנות ואשמח להפניה ולהצעות פרקטיות בנושא. לפני שבוע וחצי התקשרה לסבא שלי מישהי והציגה את עצמה כנציגה של מוסד ממשלתי מסוים, היא נתנה לו הרבה פרטים חסויים (שלא מופיעים ברשומון המיתולוגי אלא רק במערכת הממשלתית והם מאוד עדכניים), סבא שלי התרשם מהדברים שלה (היא סיפרה שמגיעות לו הטבות מסוימות ועוד כמה עניינים שהוא עוד לא הסדיר) וכאשר היא שאלה לאשר את הפרטים שהיא מסרה לו וביקשה לדלות פרטים נוספים, ביניהם חשבון בנק, הוא מסר הכל. גילינו על זה רק אתמול כשהוא הזכיר את העניין. הנורה האדומה שהסיפור הדליק היתה יכולה להאיר את כל רמת גן, וברור שמיד התקשרנו לברר אם יצרו עמו קשר וכמובן נענינו שלא והם בכלל לא שואלים דברים כאלו או אומרים פרטים סודיים בטלפון. אתם יכולים לנ…
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש סרטי אימה מפחידים במיוחד. ראיתי הרבה סרטי אימה עד היום ופיתחתי מין סוג של חסינות לסרטים האלה, לכן היום לא כל סרט אימה מצליח להפחיד אותי. אשמח אם תוכלו להכיר לי כמה ממש מפחידים, כגון: The Collector The grudge - Ju on Paranormal Activity The exorcist לא משנה לי איזה שנה הסרט העיקר שיהיה ממש מפחיד, תודה.
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני סובל מבעיית עור -פסוראזיס קלה .מניסיון אני כבר יודע שחשיפה לשמש היא הדבר הטוב ביותר עבורי .כל הטיפולים האחרים שניסיתי ,גרמו לי לתופעות לוואי קשות לכן היפסקתי אותם.אני מודע לגמרי לעובדה שישראל היא מדינה קונפרומיסטית ודתית יחסית ,ושיזוף בחוף ים ציבורי או בפארק עירוני בערום כמו שעושים באירופה באופן נורמטיבי (ראיתי זאת בגרמניה ובמדינות סקנדינבייה ) ,סביר להניח שיסתיים בקנס כספי גבוהה /בתא המעצר /אישפוז כפוי בבית משוגעים.לכן נישאלת השאלה, אם אני מתרחק מריכוזי אוכלוסייה והולך לחוף ים "פראי" שרחוק מחופים מוכרזים או הולך לשטח כמו חורשת יער מרוחקת מכבישים ומשבילי מטיילים וחניונים ,האם אני בעצם עובר על איזה שהוא חוק כתוב , ואני צפוי לאיזו שהיא סנקצייה עונשית בצורה של קנס או תי…
-
- 24 תגובות
- 11.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איך דבר כל כך פשוט, גורם לתחושת סיפוק כל כך גדולה? לפחות לזמן מה.
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-