עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Zeev86,

http://order.1and1.com/xml/order/MsHosting;jsessionid=C22C1B697B6698031A4610DB5825DE3E.TCpfix140a המחיר ממש נמוך, שלא נדבר על החודשים והדומיין שנותנים בחינם. איפה הקאצ'? (פורסם במגזין Computer Power User)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DimRah,

היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הם במבצע הקבוע השנתי של 10$ לחולצה, ואני מת לנצל את זה בפעם הראשונה. השאלה היא לגבי מידות... תכלס, אני נע בין S ל-M בארץ, בעיקר בגלל שאני יחסית נמוך. אני 1.70, וההיקף חזה (בשביל הטבלת מידות שלהם) הוא בערך 95-96. תכלס, אני מפחד מצד אחד שהחולצות יהיו ממש ארוכות עליי, ומצד שני שיהיו ממש צמודות עליי בחזה/ידיים. מישהו קנה משם ויכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Moty_p,

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by HunterVee,

אחת הידיעות בנושא: http://news.walla.co.il/?w=/1/1852239 וגם זוג תמונות של הרסיס שנכנס לי בחלון, עשה חור בתריס פלסטיק, וחור בחלון זכוכית, וקפץ מהקיר על המיטה: באסה של בוקר :-\

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ??? :-[ :-X :-\ הוספתי את הסמיילים הרלוונטיים כדי להמחיש מה עובר עלי ברגע שהפרסומת מתחילה.

• 49 תגובות
    • 5.5k צפיות
    • 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. http://img20.imageshack.us/img20/6941/unledcla.png

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by Ivan,

בכותרת בחלון של "הראה את כל ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון" מלפני כמה שעעות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני צריך להגיע או מרמת גן או מתל אביב לראשון לציון רחוב נפטלי פלטין או קרוב לשם. אתרי האוטובוסים לא ממש עוזרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום, אני מחפש איזה שהוא מבנה מוכן (tample) למדריך למשתמש, הכוונה: נכון שאתם קונים מוצר כלשהו אז הוא בא עם חוברת הפעלה\הדרכה? אז אני מחפש איזה שהוא מדריך או מבנה שאפשר פשוט לשנות שם לפני המוצר שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, ביום ראשון הקרוב אשנה סטטוס ל"חייל משוחרר", ואני מחפש לעצמי תחום ותעסוקה שיעניינו אותי וחשבתי ללכת על קורס טכנאי-מחשבים. מכאן צצות להן כמה שאלות: 1. אין לי 12 שנות-לימוד, והרקע שלי במחשבים חובבני (זה משהו שבא לי בצורה אינטואיטיבית, הייתי אומר). האם יש לנושא זה משקל על תנאי קבלה למוסדות שמעבירים קורסים מסוג זה? 2. האם ניתן להשתמש בפקדון לצורך תשלום על הקורס, וכמה זמן הוא אורך? 3. האם שווה בכלל להיכנס לעסק הזה? האם יש ביקוש גדול, או שמא יש עודף טכנאים בשוק? חוץ מלהיות עצמאי, האם יש חברות שמחפשות טכנאים? מהו השכר הצפוי לסוג זה של עיסוק? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לעבור את הקורס הנ"ל לאחר פסח, אבל אני מאוד מבולבל מכמות המכללות שמציעות אותו. מבין כולם סיננתי לעצמי ארבעה מקומות שנראים לי נורמליים וכאן אני צריך את עזרתכם. 1. ג'ון ברייס - ת"א 2. IITC - "המרכז הישראלי לטכנולוגיה ותקשורת" - רמת גן 3. האקר U - רמת גן 4. מכללת רמת גן עוד אפשרות שיש זה מכללת Ness ברחובות. מה אתם ממליצים לי מניסיונכם האישי מבחינת: שם, מדריך, רמת לימוד, מחיר. תודה רבה..

• 156 תגובות
    • 30k צפיות
  17. חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אני מנסה לקנות משהו מאייבי. בהתחלה שניסיתי לשלם עם PAYPAL זה כתב לי :PayPal is currently unavailable, so you will not be able to pay with PayPal at this time אחרי שניסיתי עוד כמה פעמים זה כתב לי Sorry, we could not complete your request at this time. מה הולך פה ??? רציתי להתקשר לשירות לקוחות שלהם אבל הוא סגור עכשיו

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Domovoi,

ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. * הרשום מטה הינו בלתי מסווג. מחלקות ה-OSINT-Open Source Intelligence של מודיעין האוייב שורצות כאן. רוצים להוסיף משהו? כתבו לי ואסנן זאת. החזון. המטרה שלי בכתיבת הנושא, היא לנתב את כל הנוער האיכותי בעל ידע בתחום טכנולוגיות המידע לתפקידים הרלוונטיים ביחידות העילית הטכנולוגיות של צה"ל. מי שמיצה את כל מיוני היחידות בחיל הקשר/מודיעין/אוויר והינו עלוי טכנולוגי, מוזמן להכין קורות חיים עם פירוט של כל מה שהוא עשה עד היום בתחום המחשבים ולשלוח לי הודעה פרטית(יש לצבור כמות הודעות מסויימת בפורום כדי לקבל אפשרות לשלוח הודעה פרטית. עזרו לאחרים ואז כתבו לי). * תיתכנה טעויות במידע שאספתי. אתם מוזמנים להגיב כדי לתקן אותן. שלכם, אלכס טורובסקי. יציר…

• 59 תגובות
    • 114.3k צפיות
  21. Started by klayton,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by yacovmateo,

התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.