עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gnome,

ה SPYMAC ממש אחלה של דבר אבל יש לי בעיה והיא כשאני שולח קובץ מצורף לאי-מייל מתקבל רק האי-מייל בלי הקובץ. ואיפה שכתוב אחרי השליחה שדואר נשלח בהצלחה לא כתוב ע"י זה שמצורף לזה קובץ, מישהו יודע מה לעשות? ומה הגודל המקסימלי שאפשר לשלוח ב SPYMAC?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  2. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by אוריפ,

היי! חזרתי מלונדון! אז היה ממ שכיף, אם תרצו תמונות (יש לי כמה ממש יפות) תגידו. נסעתי ככה ליומיים... בטיסה חזרה הקפיצו אותי למחלקת עסקים. היה נחמד... העיר עצמה ממש יפה (הכי אהובה עלי). וכרגיל המכוניות.... יותר מרשים מניו-יורק! כמובן יש תמונות.... רק תגידו!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by borg,

מישהו מכיר פורום טוב (בישראל) בנושאי בישול, טיגון, אפייה, וכדומה...?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  6. היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Gsmarter,

שלום לכולם. אני יודעת שזה נשמע מוזר שבחורה מתעסקת בתחום המחשבים, אבל אני בתחום כבר תקופה ארוכה, ואני פותחת עכשיו חנות מחשבים חדשה בצפון ואני מתלבטת איזה שם לבחור לה.. אני לא רוצה להיות כמו כל החנויות האלה עם הראשי תיבות (KFC, DMO וכו' [אני יודעת שKFC זו לא חנות מחשבים.. להמחשה בלבד]). אני רוצה משהו שונה וקצת יותר מתוחכם. חשוב שיהיה קצר וקליט, והכי חשוב שיהיה לו דומיין פנוי.. שמעתי רבות על חברי הפורום, ואני סומכת עליכם שתוכלו לעזור לי תודה מראש..

• 185 תגובות
    • 28.3k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

איפה זה לעזאזל ?

9. Started by mcalfi,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#new אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה. בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות. תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן, סתיו.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by PeaS,

תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by GRiM,

בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב חדש לפני חודש התקלקל לי הכרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GT 512MB יש לי על הכרטיס מסך אחריות ל-3 שנים כך שיש עדין אחריות על המוצר הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (סקאי פי סי) הם אמרו שהם היו שמחים להחליף לי את הכרטיס מסך לחדש אבל החברה Leadtek של הכרטיס מסך פשטה רגל והם לא אחראים על הכרטיס אלה היצרן עכשיו אני תקוע עם כרטיס מסך מקולקל שעלה לי אלף שקל בזמנו והם לא מוכנים להחליף לי אותו למרות שקיבלתי אחריות רציתי לשאול אם באמת Leadtek פשטו רגל וגם אם משהו נתקל במצב כזה והאם אפשר לעשות משהו בנידון תודה מראש.

• 75 תגובות
    • 18k צפיות
  14. איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. כן, תפסו אותי, אבל אחרי חודשים רבים של שימוש. ולא, לא בזכות מערכת "חרב אש" או איזה בולשיט שהפחידו אותי ממנו. תפסו אותי בגלל רשלנותי. הצלחתי לשכנע אותם שניתקתי את המחשב מהשביל, ניתקתי את הכונן הקשיח של הצבא (ובאמת עשיתי זאת) ודאגתי לפרמט את הכונן האזרחי לפני שהכנסתי אותו למחשב. המחשב הצבאי היה מחשב שביל נידח של גף רכב, ללא חומר מסווג או כל חומר צבאי בעל חשיבות. בהתחשבות שאני חייל פז"מניק (שנתיים וחמש בצבא), ללא עבר של בעיות משמעת (גיליון התנהגות חלק), על איזה עונש אנחנו מדברים? בבסיס מהמרים (ובפורום פלמחים בשביל החלב) על 21 - 35 יום ריתוק. אני רוצה לשמוע איזה עונשים קיבלו חיילים שעשו עבירות דומות

• 90 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by ONKYO,

זה ג'ימי כלב הצייד המגניב שלי יש לו מלא פרצופים שהוא יכול לעשות הוא אוהב ליילל שיש אוטו גלידה ואם הוא בלחץ אז הוא מפליץ!!! וזהו

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  17. כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by nikon,

הנה משהו שנתקלתי בו באינטרנט http://www.aircraftresourcecenter.com/TPC/Funny_Pictures/1001-2000/1701-1800/73.shtm תיהנו

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by THE FOX,

יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  21. כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

כל אחד שיגיד פה על מה........

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by matrix66,

עכשיו חזרתי משירות מילואים של שבועיים+ וקיבלתי אישור שהייתי בשירות ואיתו אני אמור לקבל תשלום על אותם הימים למרות שאין לי עבודה, אבל אין לי מושג למי אני אמור לתת את זה.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. חנויות אמינות בתחום המחשבים ובתחום החשמל והאלקטרוניקה. מה הם מחירי המשלוח? ואיך ניתן לוודא שבאמת אקבל את מה שהזמנתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים