עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Dr. n00b,

http://www.hwzone.co.il/newspics/dan/miri.mp3 איזה כלבה! מירי בוהדנה מקבלת טלפון ממעריץ. מבעסת. הלינק תוקן.

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by x-dude,

OWNS ME

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by The Ball,

אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים. חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט. הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה. גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות. על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים... תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני בכוונה לא כותב למשהו ספציפי כי אני רוצה לדעת אם יש חנויות (מהארץ או מחו"ל) שמאפשרות להזמין ישירות מהם ובלי פערי תיווך (שזה עיקר המחיר הסופי). זה יכול להיות צעצועים, שוקולדים, חפצי אומנות וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. לא יכול להיות שאין חנויות חוץ מאיביי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מצאתי את החנות הזאת וראיתי כשפותחים משתמש חדש יש ISRAEL, אז זה אומר שניתן להזמין. http://www.tigerdirect.com יש עוד אתרים שאפשר להזמין מהם? כי המחיר פשוט מטורף, לכרטיס GEFORCE 7800GT עם HDTV עולה 359.99$ שזה 1500 שקל במקום 2400 בארץ , גרררר. יאללה תעזרו בזה ושכולם יוכלו להזמין משם זה יחסוך לכם יותר מ 4000 שקל ועוד תקנו מחשב פי 7 ממה שתקנו ב 10000 פה. בעיקרון כן צריך MASTERCARD או VISA, לא איכפת לי אני יוציא, העיקר שיהיה אפשר להזמין, וזה גם UPS יגיע תוך 3-6 ימים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חנויות לכל רכיבי המחשב (לא כמו FROZENCPU) תודה, RED SHARK.

10. ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  15. אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 888,

אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LastForOne,

אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אלה הזולים ביותר מתוך זאפ.. מישהו מכיר ויכול להמליץ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. פשוט שמעתי ש-NEWEGG לא... וזה נורא מבאס.. (איזה דרך אחרת יש להזמין מהם?) אם אין דרך, איזה אתר קניות של מחשבים יש שאני אוכל מהארץ לתת ויזה בינלאומית, ושהמשלוח יגיע לקרובים שלי והם ישלחו את זה לארץ? אני צריך אתר אמין כמה שיותר! תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
    • 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים