כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה.... אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות... תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת ובקר IDE שלא יגזימו במחיר ושיהיה זמין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי אין מצב לקנות ישירות מ CDLOG שמדובר על חלקים בודדים, הייתי שמח לדעת איזה חנויות (עדיף מוכרות ומומלצות כמה שאפשר), עובדות עם CDLOG ויכולות להזמין בשבילי מוצרים מסויימים מהקטלוג של סידילוג... תודה רבה! (:
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור ). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שטחנו כבר את הנושא הזה, אבל זה כל הזמן משתנה. נכון לעכשיו, איזה חנות הכי מומלצת? אני מחפש חנות מקצועית, זולה, עם מגוון רחב מאוד של חלקים, ושיש לה סניף באיזור חיפה...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אלה הזולים ביותר מתוך זאפ.. מישהו מכיר ויכול להמליץ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פשוט שמעתי ש-NEWEGG לא... וזה נורא מבאס.. (איזה דרך אחרת יש להזמין מהם?) אם אין דרך, איזה אתר קניות של מחשבים יש שאני אוכל מהארץ לתת ויזה בינלאומית, ושהמשלוח יגיע לקרובים שלי והם ישלחו את זה לארץ? אני צריך אתר אמין כמה שיותר! תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה טכנולוגיה של משקפי ה-3D הכי טובה??? ומה יתרונות וחסרונות אם אפשר הסבר מפורט תודה..
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עד היום כל טלפון אלחוטי שקנינו נדפק איכשהו, היה לנו לפני 3 שנים אחד של סוני ממש טוב שעלה 700 שקל, אחרי חצי שנה נדפק וההורים שלי שמו אותו בצד ולא ניצלו תאחריות, היום לאחר שנה וחצי שהוא בצד יושב ללא אחריות לקחתי אותו לבדיקה והלך לו הCPU וכבר לא שווה לתקן. במקומו הם שמו טלפון של ג'נרל אלקטריק אלחוטי גם חרא של טלפון, המקשים לא נלחצים, קליטה לא משהו וגם הסוללה נגמרת מהר. היום אני רוצה טלפון אלחוטי אמין, פשוט ללא מזכירה, עם שיחה מזוהה, שיחה מזוהה ממתינה, קליטה טובה לכל הבית בלי הפרעות, אפשרות להכניס שמות בזיכרון עם המספר, וזהו בעיקרון אני חושב. אם יש לכם הצעות תרשמו פה, המחיר בעיקרון גמיש, כי אני רוצה טלפון שיחזיק שנים ולא שיהרס אחרי שנה וחצי.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
SENDO M55 האורנג' הנפתח הזה... או מוטורולה V150 כמו מילניום רק צבעוני ... שניהם עולים אותו דבר. המוטו טיפה יותר זול...
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-