כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
:-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
:'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... איבדתי רישיון רכב וביטוח חובה - כמה יעלה לי ולאן צריך ללכת ??? אם יגנב הרכב אני עדיין מבוטח ?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה ישבתי עם החברה שלי בים, והארנק שלי+הרישיון+החוגר שלי(אני בקבע בצבא) נגנבו ביחד עם התיק של החברה. לגבי החוגר ביקשתי בקשה להישפט על מנת לקבל חוגר חדש. בתוך הארנק שלי היה כרטיס אשראי, ביטלתי אותו באותו הרגע שקלטתי שהכל נגנב, במזל לא בוצע שום חיובים,ולא היה מזומן, אולי 15₪ בשביל החנייה. לגבי התעודת זהות, אני לא יודע מה לעשות? באתר של רשות האוכלוסין כתוב על מנת לחדש תעודת זהות אני צריך תעודת חוגר/דרכון. הבעיה שאין לי דרכון תקף, פעם אחרונה שהייתי בחו''ל היה בטיול בר מצווה, ולגבי החוסר כתבתי למעלה. אשמח לעזרה, היום זה היום האחרון שאני נמצא ברגילה, ואז חוזר לחברון.
-
- 32 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
לכל אלה שיש איבר מין קטן(פין) מוזמנים לצפות באתר ההבא http://www.penis.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://askaninja.com הוא כזה אידיוט שזה מצחיק חחחחחחחחח תראו את הקטעים שיש שם
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
http://computerengineer.co.il וגם זה, קצת יותר ישן - http://old.holesinthenet.co.il/archives/26937
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שאיים עליי באיי סי קיו אני לא יודע מי אתה בפורום אז אם אתה גבר תשאיר פה הודעה ואללה יופי "שמור על הפה שלך בפורום" חחחחח חושב אני חבר שלך הא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-