עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הדואר הוציא כרטיס ויזה בינ"ל שהוא למעשה לא אשראי אמיתי אלא כרטיס נטען. טוענים את הכרטיס בסכום שרוצים וניתן לבצע קניות באינטרנט מבלי לתת את פרטי האשראי האמיתיים שלכם (לכרטיס מספר אשראי לכל דבר). אחלה רעיון שלהם לדעתי, בהחלט מאפשר לקנות באתרים ללא חשש. כרגע יצא מבצע שלפיו כל אחד שירשם דרך הלינק שלכם מעניק לכם 4$ לקניות ברשת. זה הלינק שלי, אני אשמח אם מי שמחליט להרשם יוכל להרשם דרכי: http://apps.socialit.co.il/doar_visa/r.php?invite_token=684c726600bf41c5a4edde21bc0f3c8b&fbid=0&a=post_prop

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by F430,

ורציתי לדעת זה משנה גם איזה מטען יש לי אני הולך לקנות אותן מאיבייי

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by r1plet,

כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. Started by Moty_p,

איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by dvirf1,

היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום לכם במחשב שלי יש כרטיס TV שמחובר ללווין פרטי דרך כבל HDMI שאיתו אני קולט ערוצים באיכות HD. הייתי רוצה לשדר בעזרת הכרטיס את מה שאני רואה בממיר לשרת היעודי שלי, והקליינטים יתחברו לשרת ובעזרתו ויראו את השידור, או לשדר ישירות ללקוח השאלה היא איך עושים את זה? איזה תוכנה אני צריך להתקין בשרת היעודי? איזה תוכנה יודעת לשדר מהמחשב שלי? איזה תוכנה יודעת לקלוט את השידור מהשרת או ישירות מהמחשב שלי? כמה רוחב פס אפלוד אני צריך בשביל שלא יהיה לאגים \ תקיעות וכמה רוחב פס דאונלוד הלקוח צריך בשביל שלא יהיה לו לאגים תודה לעונים.. מי שעונה פשוט תותח...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rofben,

היי האם זה נכון שכדי שאבן ירקן ניו זילנדית תהפוך לירוקה צריך לשרוף אותה? אם כן, באילו תנאים? תודה מראש, בני

10. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

12. אני בפירפוקס הגרסה הרישמית המעודכנת ביותר מאז השדרוג האחרון יש לה בעיה לעשות "הדבק" בפורומים אין בעיה לעשות "ציטוט" רגיל באותו דיון אבל "הדבק" רגיל לפעמים פועל ולפעמים לא אני רוצה לדעת עם זה בעיה נפוצה או שזה רק בעיה במחשב שלי עם זה נפוץ אז נוכל לפנות למנהלים בבקשת תיקון

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Zeev86,

בפורום רשתות לא ממש עונים לי השאלה שלי כזאת. אם אני השכרתי שרת ודומיין בחברה X, והשכרתי שרת נוסף בחברה Y כשרת גיבוי, האם אני יכול ליצור sub domain שינווט את הכתובת לשרת Y?

14. Started by coold,

שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by mcalfi,

אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by mcalfi,

מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  20. בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. Started by etz,

אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by nat64x,

!http://hothardware.com/News/When-Two-Chatbots-Talk-Hilarity-Ensues/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yossi21,

מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים