עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by motogt,

שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by moshon,

שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by מאי מאי,

4. Started by Merrymoon,

ועכשיו אני workoholic על אמת! יש לי ראיון עבודה בבר בטרמינל 3 בנתב"ג היום. תחזיקו לי אצבעות.

• 55 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Satlan,

אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.funnypart.com/funny_flash/mcdiddys.shtml חמוד ביותר

7. שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by DarkRise,

אז ככה, בעוד כשלוש חודשים אני טס להודו לחופשה קצרה השאלה שלי היא האם צריך איזשהו אישור מיוחד מהצבא? כי אני מתגייס בעוד כ8 חודשים רציתי לדעת גם אם יש סיכוי שלא יתנו לי לטוס לחופשה? אם צריך אישור לאן אני פונה? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by George Yaseli,

מלאנוקס עלתה עם אתגר גיוס על מנת לאתר עובדים מוכשרים שיצטרפו לארגון. https://pure-talent-challenge.mellanox.com שלושת הזוכים הראשונים יזכו באוזניות Audio Technica ATH-MSR7NC . פרטים נוספים ניתן למצוא פה בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שאלות דבר ראשון עם הקבוע e למה לעזאזל e בחזקת i כפול w זה cos (w) + i*sin(w) ? זו הגדרה או מה? O_O ובקשר להתמרת פורייה - אם מישהו מכיר את זה - הסתכלתי קצת בויקיפדיה, לא ממש עזר איך מחשבים את התדרים שצריך כדי לייצג את הפונקציה? למישהו יש קישור לאיזה הסבר טוב? חסר לי כל כך הרבה, למשל, צריך לעשות מכפלה פנימית של התדר עם הפונקציה כדי לקבל את המקדם הדרוש אם אני זוכר נכון... אבל בשביל זה צריך שכל התדרים יהיו בסיס למרחב של הפונקציה, זה כמו השאלה על איך מחשבים את התדרים הדרושים... אבל איזה דרישות יש מהבסיס? צריך להיות נורמלי ואותוגונלי? שמישהו יעזור לי :'( אני לא רוצה להיכשל... ומה הקשר של האדאמר לכל העניין? ): תודה איל

11. בשעה טובה קניתי מחשב נייד (X41) ואני מחפש בשבילו תיק גב איכותי. אני רוכב על אפנוע,אז אני צריך תיק שיגן על המחשב בצורה אופטימלית. זהו - אשמח לשמוע המלצות כי אין לי מושג מה לקנות...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by redead,

למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?

14. Started by AsD[eyal],

שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by napoleon45,

אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by TermiNal,

אז ככה קיבלתי זימון לצו ראשון וביחד עם זה הגיעו כל מיני מחשבות על מה אני רוצה לעשות בצבא, אני מאוד רוצה קרבי וכבר התחלתי להתאמן אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם מישהו יודע בוודאות איך מתייחסים אליה בצבא.. אני מאמין שיהיה לי פרופיל 97 מכיוון שאין לי (טפו טפו טפו) שום בעיה בריאותית חוץ מסעיף ראיה, אבל יש לי מספר 1.50 ב2 העיניים ואני כבר מתחיל לחשוש מזה.. מישהו יודע בוודאות האם יש סיכוי לא לקבל זימון ליום סיירות בגלל מספר כזה? ואם כן מקבלים יש יחידות שפוסלות בטוח? והאם יש סיירות מובחרות שכן ניתן להגיע אליהן למרות משקפיים? אם כן אילו? תודה רבה לכם!

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות "תקיות" בגימייל כדי לחלק את הדואר לנושאים? אני לא מדבר על LABELS - כשאני מחלק את זה כך אז הדואר נישאר בתקייה INBOX ואני לא רוצה שזה יהיה כך

19. Started by JCohen,

טוק טוק טוק? יש כאן מישהו שזוכר אותי מלפני שנתיים פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by waizman,

שלחו לי את האתר הבא עם סיפור שזאת חברה חדשה בארץ שמנסה להכנס לתחום והם מחלקים משקפי שמש במחיר של 35 שקל שזה בעצם המשלוח. http://www.rave.co.il/ הזמנתי עכשיו זוג אחד (רציתי עוד אחד אבל הצבע שרציתי אזל), סתם כזה כי אולי זה יתאים ;D תהנו

• 105 תגובות
    • 8k צפיות
  21. התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. Started by Eviljelly,

סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים