כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
שמעו זה נראה מוזר הבקשה אני יודע אבל יש לי 2 חתולים וכלב וזה ההוצאה הכספית הכי טוב לדעתי אני מת לגדל קוף אפילו להחזיק אחד בחו"ל ולבוא לבקר חח (ואני שואל ברצינות אני מת לגדל אחד)
-
- 25 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוווווףף כממההה אאאפפשששררר לללחחככוות?!?!? מתי הוא יצא בעיברית???? תאריך? שעה? שנייה? ;D :cwm39:
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..
-
- 25 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה: http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744 במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי? רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יציין משפט (או יותר) מסרט. המשפט חייב להיות בעל משמעות ולהביע משהו. אני אתחיל: What we do in life echo's in etrnety- Genarel maxsimus (gladiator) all we are is shadow and dust-antonio proximo (gladiator) twilight is upon me and soon light must fall, that is the way of things, the way of the force- Master jedi yoda (star wars episode 6- Return of the jedi) MAY THE FORCE BE WITH YOU (כל סרט סטאר וורז שיצא)
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ומקבל אתר של "רעות אלקטרוניקה" זה קורה רק אצלי?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ושתית בירה בלטיקה וזה היה מגיעל לגמרי אופס!!! זה לא היה חלום זו באמת הבירה הכי מגעילה ומסריחה ששתיתי אבל בכל אופן אני לא רוסי....
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D
-
- 25 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-