עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Tanya,

ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. http://cgi.ebay.com/UNIDEN-TRU9480-2-CORDLESS-5-8GHz-PHONE-1-TCX905-HANDSET_W0QQitemZ290258625782QQihZ019QQcategoryZ58355QQcmdZViewItem#ebayphotohosting תודה רבה אני על סף קנייה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by maphisto,

היום יצא לי להגיע לירושלים לקחת את חברה שלי (דן,מישה זה למה לא יכולתם לתפוס אותי כל היום) ובדרך חזרה החלטתי לנסות את כביש 6 ולראות איך זה איך חייב לספר לכם -תענוג גדול ! 140 כל הדרך בלי פקקים ובלי ניידות משטרה (אני יודע שלרוב יש שם הרבה אבל לא אכפת לי יש לי בליינדר M20 ) ירושלים עד כפר סבא - 18 דקות פשוט מומלץ לך מי שיכול.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, היום, ה17 לאוגוסט 2003, יום מאוד מיוחד ליהודים, לגיל (KodKod) יש יום הולדת. הבן אדם חוגג היום 16 שנים של תמיהות, איומים, ריבים והצבת אולטימטומים בשירות HWzone. אני רק רוצה לאחל לו את היום הולדת הכי שמח שיכול להיות, מי יתן וכול יום הולדת שיהיה לך עד 120 תמיד יהיה יותר ויותר טוב. תהנה מהיום שלך, בכבוד אחי, אסף. ד"א, מסורת זאת מסורת, שמנמנים מקפצים. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by maphisto,

מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by OR007,

כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Shadowman,

כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by adamginz,

אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SoD,

היי,נשאלת כאן השאלה מכיוון שניסיתי לבנות לעצמי מפרט בתקציב של 5000 ש"ח, הרכבתי מפרט בhttp://Pch.co.il ובפנדס http://www.pandas.co.il ונתקלתי בבעיה שההבדל בין שתי החנויות במחיר של המיפרטים שהרכבתי הוא מגיע עד ל1000 ש"ח! החנות היקרה יותר,קרובה אליי יותר ואילו הזולה יותר,רחוקה בהרבה יותר. אני לא יודע מה לבחור(הרי,שלב ראשוני,לבחור חנות לא?). ואילו היה לי ניסיון לא נעים עם חנות מחשבים כאשר אני גר קרוב לת"א והחנות ממנה קניתי את המחשב היא בנתניה. על כול שטות קטנה,כדי לא להרוס את האחריות,נתנו ל"מומחים" לטפל בבעיה,אך כול פעם נסיעה לשם היתה מאוד מפרחת.. האם זה שווה?זול יותר על פני מרחק? או לחילופין,זול יותר על פני איכות שירות(?)?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://news.walla.co.il/?w=//568074 אני חייב להודות הם קלעו בדיוק למטרה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Euthanasia,

אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר. "תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?". "לא", היא עונה, "למה?". "אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Atlon-Xp,

גל פרידמן השיג מדליית זהב!!! פעם ראשונה!! מחייות כפיים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D

• 25 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by yoav9,

היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by OmEr8,

וזהו... אני כ"כ שמח!

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. כן כי אפשר להרשם ל pcpro אז אני מקווה שפה יהיה

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by omri_ro,

חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...

23. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by WizMaster,

תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים