עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lmlm,

לפחות לפי האתר : http://www.smartpagerank.com/result.php?domain=http%3A%2F%2Fwww.hwzone.co.il אפשר לבדוק עוד אתרים ;D

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by overload,

לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  4. אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by Blue Cheese,

האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

הי מה קורה כולם ? אחלה! יש לי כמה שאלות 1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא: א. ממשקית תש מקבלים ? ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ? 2. פטור - שיער א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?) ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר] תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amit_amit,

מחר הבגרות... מוכנים?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by commander,

עצות הערות וכו' התקבלו בברכה. www.krembo.net

10. Started by שמעון כהן,

אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70

11. שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install

12. וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by KiDi,

משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה

15. Started by R0ck,

אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eladbu,

האם ביוון משתמשים ביורו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכל חברי קהילת הפורומים ה-ע-נ-ק-י-ת של HwZone! מטרתו של הת'רד הזה היא לרכז מידע חיוני על כל אחד מהמשתמשים בפורום, ולגבש את הקהילה. את המטרה נשיג בעזרת מספר דרכים: - כל משתמש יכתוב את השם שלו, כינויים שיש לו. - פרטים בסיסיים נוספים כמו מקום מגורים, גיל, תאריך לידה. - אפשר לצרף גם תמונה בתנאי שלא תהיה גדולה מדי או יהיה קישור לתמונה חיצונית. - כל משתמש ירשום על עצמו מספר תחומי עניין, תחביבים שיש לו, חברים שהוא מכיר באתר וכל מיני פרטים שיעזרו לנו להכיר אחד את השני יותר טוב. - כל משתמש חופשי לרשום עוד כל מה שהוא רוצה לספר על עצמו בתנאי שהוא לא עובר על כללי הפורום והוא לא פוגע במשתמשים אחרים. אני מבקש מכל המגיבים בת'רד הזה להגיב אך ורק פעם אחת עם הפרטים הנ"ל, לא לתת תגובו…

• 104 תגובות
    • 71.7k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by r1plet,

לכל הצעירים פיזית/נפשית ;D הרגילים לצאת בערבי שישי ולהתנער מהשבוע שעבר, מה אתם עושים כשבעצם מה שנקרא נדפקתם ואין מה לעשות בחוץ ולאן לצאת? איך אתם מתנערים מהשבוע בלי לצאת מהבית? (חוץ מאופציית ה"תביא את חברתך לישון, זה מובן מאליו )

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html

21. Started by 1,

היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by borg,

אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by AppleJack,

אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

:lol: מטורף חחח

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים