עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Combox,

אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by i-kramba,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Alonleibo,

שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by vadkom,

אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lt mor,

פירסמתי 2 מסכי דל 2407 למכירה לפני שבועיים. ומשום מה מחקו לי הודעה אחת. זה לא היה פרסום כפול, בהערות הודגשו פרטים שונים על כול מסך והמחיר שלהם היה שונה.

6. כותרת

7. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by davidreznic,

מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

נגיד אני נתלה על מוט מתח - אני מפעיל על המוט "כמות" כוח מסויימת. נגיד עכשיו טיפסטי מעליו ואני עומד על המוט עם רגליי עם כל כובד משקלי (70), אז אני מפעיל עליו יותר כוח? כי טכנית גם כשאני רק נתלה, כל משקל הגוף פועל על המוט (תקנו אותי אם לא...)

10. היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]

11. Started by elrxx,

שימושים : צפיה בסרטים,משחקים,תכנות תקציב : עד 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by ychig,

שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה

18. Started by ycltdycltd,

קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roydor,

שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. 23.10 זה הגיוס שלי,שאלתי בהרבה מקומות לגבי אפשרויות ואני מאמין שפה אקבל את המידע הכי טוב ושהכי יעזור לי. אין לי בגרות מלאה,חלקית. פרופיל 97 הת'ש 3 קבא 48,דפר 40 יש ברשותי תעודת CCNA(החלק החשוב בת'ארד) כמובן שאני לא רוצה להתפנות ל-מ.צ אני מרגיש שזה יהיה בזבוז של 3 שנים. בראש שלי לבקש מהקצין מיון מפעיל רשתות מחשוב(מרמ),או טכנאי מערכות מחשוב(טממ). מה אני צריך לעשות ביוס הגיוס שלי בשביל לא ליפול על מ.צ ולהתמיין לאחת היחידו שרשמתי למעלה^. האם זה אפשרי בכלל להתמיין לשמה עם נותנים כאלה נמוכים ובלי תעודת בגרות? מה הסיכוי שאם אני יעמוד על שלי ושאני אדבר עם הקב'ן ואבקש להיות באחד מהתפקידים האלה הוא כן יתן לי אותם בסוף?(אחרי ישיבה של 20 יום בכלא וכו') אשמח לעזרה,אין לי מושג מה לעשות…

• 67 תגובות
    • 9.5k צפיות
  21. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. אחמדינג'אד: כך הכרתי את אשתי | מצחיק :)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.