כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מסתבר שיש אנשים שהתחביב שלהם זה לעשות קצת צדק בעולם: לרמות רמאים באינטרנט - כאלה שמנסים לעבוד על אנשים במטרה שישלחו להם כסף בתירוצים של תשלום "עמלה" עבור קבלת סכום כסף גדול (עוקץ ניגרי ודומיו), תשלום עבור "טיסה" של בחורה צעירה כדי שתבוא להתחתן ולעשות ילדים לאדם המרומה, ושאר ירקות. נתקלתי במקרה "הונאה" ששווה קריאה לדעתי : http://www.419eater.com/html/bigman.htm
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כידוע לנו מחר בערב יום כיפור, ולכן פתחתי דיון זה כדי שנספר חוויות להעברת הזמן, נחכה שיבוא מישהו דתי ותתחיל פה מריבה, ונמליץ אחד לשני על סרטים טובים, בנוסף כל הצעה אחרת לפעילות או לקשקשת תבוא בברכה. אז, איזה סרטים לראות, בהנחה שראיתי את כל הדברים הסטנדרטיים אבל לא עקבתי בחודשיים האחרונים? דיון מהנה כופרים שלי
-
- 57 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, החלטתי שבשנה הבאה אני נכנס לאחד הקורסים של ומשם להמשיך (כבר הוצע לי בכמה וכמה מכללות). אבל בינתיים אני לומד לבד, רואה איך זה ומשם כבר נראה לאן זה ילך(אם אני יאהב או לא). ברשותי ספר של מייקרוסופט: MCITP 70-647 Second Edition אבל אני מחפש ספר של סיסקו שעוסק ב- CCNA (במידה וקיים). אשמח לקבל מכם עזרה, זה ממש חשוב לי (:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
בחיפוש מהיר בגוגל אחר "עבודה מהבית" הגעתי לאתר הזה : http://www.seker4u.co.il/ משום מה מדובר על תשלום חד פעמי של 49 ש"ח - וניתן להרוויח ב"קלות" מאות דולרים בחודש. האם משהו מכיר את זה או התנסה בזה ויכול להגיד שזה באמת עובד? כי זה נראה כמו שאומרים, too good to be true
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מספר מוצרים מDEALEXTREME ולא שמתי לב שבכתובת שלי בPAYPAL לא רשום מספר הדירה שלי. השתמשתי בשם האמיתי שלי ומספר הבית/מיקוד/שם רחוב הנכונים, אך על תיבת הדואר כתוב שם משפחתה של אמי ולא שלי. האם יש ממה לדאוג? יש לדואר ישראל מאגר דיירים בכל בניין או דרך כלשהי לגלות באיזה מהדירות בבניין אני גר לפי השם שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שניגשים?! עצות ללימוד למי שיש יעזרו מאוד (גם לי ) ויתקבלו בברכה בהצלחה!!
-
- 64 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התקבלתי למסלול העתודה באוניברסיטת תל אביב, היום נשלחה לי הודעה שהתקבלתי גם לעתידים. רציתי לדעת האם כדאי לי להרשם למסלול מבחינת השיבוץ ליחידות צה"ל לאחר הלימודים, האם תוכנית עתידים תשפיע לחיוב/לרעה על אפשרויות השיבוץ שלי, דבר ההופך אותה ללא כדאית עבורי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אהלן, היום היתי בטיב טעם ראשל"צ ולא מצאתי את המשקה הנ"ל. מדובר במשקה חדש של BLU עם תוספת גווארנה, הטעם שלו טעים לגמרי להבדיל מהרדבולים או הסטנדרטים בטעם זבל, וגם יותר מהקרנבריס והלימון. טעם פרשי כזה מרענן. מישהו יודע אם הפסיקו להביא אותם לארץ במקרה? http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במקרה רגיל לא הייתי מפרסם פה הודעה כזו, אבל זה די מקרה חירום וממש דחוף לי. ככה שאם מישהו לומד הנדסת חשמל בתל אביב אני ממש אשמח אם הוא ירשום פה.. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-