כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
לפי מה שראיתי בכולבוטק ברפרוף, לצערנו אנשים נפלו קורבן בקניית מחשב מ"דולי מחשבים", מישהו עוד נפל קורבן? בגלל שראיתי ברפרוף בזמן שהייתי עסוק במחשב, מישהו מוכן לפרט קצת על מה הקומבינה הייתה...כדיי שאנשים נוספים יבינו וילמדו פה לקחים איפה כדאי לקנות מחשב... פשוט חוצפה מה שהם עשו... הוספתי קישור: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805860 מיקרוסופט תובעת ומקבלת פיצוי: http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-122334-00.html?tag=21-40-51
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
זה היה במשהו שנקרא StoryTellers. ללא ספק סדרת תוכניות טובה. אני ממש מחפש אותו נראה לי שהוא היה הגיטריסט של Generation-x.. אחפש.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי רדיו MP3 מאלי אקספרס שמציג שמות שירים מכרטיס זכרון באנגלית אבל לא בעברית. מישהו מכיר דרך לסדר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני עכשיו בכיתה ט' ויש לי כמה התלבטויות: 1. המורה שלי למתמטיקה רוצה שאני אלך למסלול האצה במתמטיקה ואז אני מסיים בגרות של 5 יחידות בכיתה י', עד כמה שאני יודע זה לא מצוין בתעודת בגרות, כתוב שזה בגרות רגילה של 5 יחידות, יש פה מישהו שעשה את זה? זה יותר מדי לחץ לא? זה באמת שווה להיות פטור ממתמטיקה ביא' וביב'? 2. הרבה מנסים לשכנע אותי לקחת פיסיקה ומחשבים ולא ביולוגיה ומחשבים, הם אומרים שיש לי ראש לזה ושזה ביזבוז לא לעשות את זה, זה לא נורא מסובך ומשעמם??? 3. המורה שלי למחשבים רוצה שאני יעשה בגרות במחשבים כבר השנה (ט'), והיא ביקשה ממני לכתוב מכתב למשרד החינוך כדי לבקש אישור לעשות בגרות השנה, אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה שלי היא אם זה כדי?? בגרות במחשבים זה דבר מאוד ק…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל הכבוד לכם שהתקבלתם... (סתם ) בטכניון יש רשת WIFI האם היא מוגנת סיסמא (ע"י מסך אימות בדפדפן) או שהיא פתוחה לגלישה חיצונית (לא אתר הטכניון) במיידי ? האם תיאורטית ניתן להשתמש בסקייפ פון של http://www.belkin.com/skype/moreinfo/ בשביל לדבר בתחומי הטכניון או שתהיה בעיה בעניין זה.... תודה אנשים !!!!!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עשיתי (אני וחבר)מודינג לעגלה של היפר נטו והינה התוצאות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לקחנו את הדגם הזול ביותר של RTX 4080 SUPER מ-GIGABYTE לסקירה על מנת לראות כיצד נראה היום מיקומו בשוק בביצועים וביחס תמורה למחירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בשידור חי וגם מול עיתונאים שטרם יודעים מהם מחיריהם הרשמיים - מכריזה AMD על סדרת כרטיסי המסך RX 9070 באופן רשמי יותר ומסודר יותר כשהפעם יש לנו את כל המידע הטכני וגם את המחירים המומלצים לצרכן - האם הגיע הזמן לשלם פחות?לכתבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים. הכרתי בחורה אסייתית ששוהה בישראל תחת ויזת עבודה. הבחורה דוברת אנגלית בסיסית אך לא מילה בעיסרית. היא הביעה רצון ללמוד את השפה מכיוון שבתוכניותיה העצידיות היא כן רואה את עצמה משתלבת בחברה הישראלית. השאלה המתבקשת אם כך היא היכן? האם יש מעין "אולפן" גם למי שלא מוגדר עולה חדש?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זאת השאלה היה כבר דיון כזה לפני מספר חודשים, אבל זה תמיד מכה בשנית. הסיפור הוא כזה, אני לא נהנה מטקסים ומארועים גדולים (חתונות ברמיצוות ועוד), וזאת אפילו בלשון המעטה. בנוסף לא נהנה להוציא כסף שאת רובו לא רואים בכלל האנשים שמקבלים אותו (אבל זאת בעיה יותר קטנה). הוזמנתי לארוע של חברים קרובים. אמרתי שאני לא מגיע בגלל שיש לי סידורים באותו זמן (גם זאת לא הבעיה העיקרית). הזוג ומשפחתו לוחצים עלי להגיע כדי לשמוח בשמחתם. אמרתי להם ששמחתי איתם לפני ואני אשמח איתם גם אחרי ולא חשוב להיות בארוע. בסוף גם אמרתי שאני לא נהנה הכי בארועים, אבל הם כנראה לא הפנימו זאת. בקיצור הם לא כל כך מקבלים את זה. בעבר הייתי מוותר, הולך ועושה רושם... היום אני בשלב של קצת גם לתת כבוד לעצמי ולרגשות שלי. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קו הכי מהיר ובתדירות הכי גבוהה, מגיע לתל השומר מתחנה מרכזית חדשה בתל אביב? וכמה זמן זה בערך לוקח לו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תראו איך מייקרוסופט וורד (בתמונה) לא יודעת את שם האוייב מספר 1 שלה (אבסורד) וגם פרסומת לטמפקס ( ;D ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
אני גר ליד באר שבע. יכול לרדת בכל תחנת רכבת בתל אביב או בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. איך משם אפשר להגיע לאוניברסיטה הפתוחה ברמת אביב, רח' קלאוזנר 16? אם אפשר תגובה מהירה כי זה למחר... תודה!
-
- 6 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-