עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by elrxx,

שימושים : צפיה בסרטים,משחקים,תכנות תקציב : עד 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

4. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by ychig,

שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה

8. Started by ycltdycltd,

קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roydor,

שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. 23.10 זה הגיוס שלי,שאלתי בהרבה מקומות לגבי אפשרויות ואני מאמין שפה אקבל את המידע הכי טוב ושהכי יעזור לי. אין לי בגרות מלאה,חלקית. פרופיל 97 הת'ש 3 קבא 48,דפר 40 יש ברשותי תעודת CCNA(החלק החשוב בת'ארד) כמובן שאני לא רוצה להתפנות ל-מ.צ אני מרגיש שזה יהיה בזבוז של 3 שנים. בראש שלי לבקש מהקצין מיון מפעיל רשתות מחשוב(מרמ),או טכנאי מערכות מחשוב(טממ). מה אני צריך לעשות ביוס הגיוס שלי בשביל לא ליפול על מ.צ ולהתמיין לאחת היחידו שרשמתי למעלה^. האם זה אפשרי בכלל להתמיין לשמה עם נותנים כאלה נמוכים ובלי תעודת בגרות? מה הסיכוי שאם אני יעמוד על שלי ושאני אדבר עם הקב'ן ואבקש להיות באחד מהתפקידים האלה הוא כן יתן לי אותם בסוף?(אחרי ישיבה של 20 יום בכלא וכו') אשמח לעזרה,אין לי מושג מה לעשות…

• 67 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. אחמדינג'אד: כך הכרתי את אשתי | מצחיק :)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by eladbu,

החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by BeBest,

אהלן אני מעוניין להעתיק אזורים לקובץ תמונה על מנת שאוכל לצפות בהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט / במחשב ללא התוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסמן איזור מסויים ושהתוכנה פשוט תעבור עליו עם זום מקסימלי ותייצא את הכל לקובץ תמונה אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Zeev86,

נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  20. נוכחתי לשים לב לכך, שהאיטיות שבטעינת סרטוני יוטיוב (לפחות במחשב שלי עם הוט ובזק בינלאומי ללא חייגן בחיבור 2.5 מגה), הגיעה לרמה שכזו, שניתן להגיד שהסרטונים אינם נטענים כלל! (כאשר מסתכלים על פרטי הסרטון ניתן לראות במהירות שרוב הזמן הוא על 0Kbps ומדי פעם יש פולס של כמה עשרות בודדות של Kbps בלבד. ניסיתי להסיר את ה-Flash Player ולהתקין מחדש (את גרסה 11), לא פתר את הבעייה וגרוע מזה: בפרטי הסרטון מופיע 0Kbps באופן רצוף גם אם יש טעינה, והפעלה מחדש של הדפדפן לא עוזרת. מאיפוס דפדפן יש לשכוח. פעולת איפוס דפדפן ניתנת לביצוע רק באינטרנט אקספלורר. בפיירפוקס יש להסיר ולהתקין אותו מחדש נקי. ואז זה גם לא פותר לי את הבעייה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ycltdycltd,

לא מזמן הייתי ביום מבחנים של שחקים-חבצלות. באחד מהמבחנים כתוב מידע לגבי סיטואציה כלשהי וצריך להסיק ממנו מסקנות. המבחן בנוי מארבע סיטואציות וכתצואה מחוסר קריאה בעיון של ההוראות נתקעתי בחלק השני מלא זמן ולא הספקתי את השניים האחרונים. המבחן חשוב? מאוד? יש אפשרות לתקן? נ.ב. יש לי אבחון לתוספת זמן, יכול לעזור?

22. Started by BlackBird71,

אז קודם כל לסרטון: אז הדבר ההזויי הזה צולם ב2006 ורק שבוע שעבר עלה לרשת (מצאנו אותו אי שם בכונן של 4 טרה) היה שווה? אם כן תפרגנו בSUBSCRIBE או לייק ואפילו הפצה קטנה בפייסבוק תגובות לא "אלימות" היתקבלו בברכה גמר חתימה טובה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. למישהו כאן יש דבר כזה? איך פועלת השיטה הזאת והאם זה כדאי ? אני כרגע נמצא עם קו של בזק ועושה רושם שמשלם סתם יותר מידיי כסף... ספק האינטרנט שלי הוא כמובן בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roma,

אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים