עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by moonjib,

טוב אז זה התחיל ככה, הייתי בת'רד על התמנון/דיונון הגדול ואנשים שם התווכחו (בעיקר זה/זאת מגרמניה עם כולם) עד איזה עומק הגענו, הגרמני/גרמניה אמרה שלא הגענו עד לקרקעית הים מישהו אמר שכן, אז אני הלכתי לויקיפדיה לחפש, לא מצאתי. במקום זה איכשהו הגעתי לחיל הים הישראלי. משם לצה"ל וחיל השריון. ומשם למרכבה 4 ...ואז לסרטון שנמצא ב-nrg: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/318.html זהו. נ.ב: דיון זה לא נועד לכתיבת הדעות שלכם על מלחמות/כלי נשק, אם אתם פציפסטים או לא זה לא ממש מעניין אותנו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dorviper,

אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by BURTON,

אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by ccc,

האם יש דרך לעשות תשלומים בפייפאל ? מה אם אני רוצה להזמין משהו שעולה 3-4 אלף ש"ח בכמה תשלומים ?

• 6 תגובות
    • 33.6k צפיות
  7. היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:

• 15 תגובות
    • 12.6k צפיות
  8. שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון

9. Started by moonjib,

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by ychig,

אבא שלי טס להונג קונג וחשבתי על האפשרות שיביא לי לייזר [מהסוג של הלייזרים הירוקים החזקים..] איך אפשר לברר איפה בהונג קונג נמכרים לייזרים ובאיזה מחירים? חפשתי קצת אבל לא מצאתי ממש.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hedva,

אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by שניצל,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא שקפקפים למבוגרים באיזור תל אביב?

• 16 תגובות
    • 16k צפיות
  13. אני צריך לקנות בקבוק של "שנטרז". אני בטח מאיית את השם לא נכון, כי גוגל לא מביא תוצאות! מישהו יודע איך רושמים את השם כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. אני מתכנן שיפוץ בחדר, ואני צריך לחפור בקיר בשביל להעביר שקע חשמל. אני גם יכול לפצל אותו ולעשות עוד שקע?

• 5 תגובות
    • 28.8k צפיות
  15. אני מעוניין למצוא שעונים של CASIO סדרת EDIFICE במחירים נורמאלים! למשל מה אתם אומרים על השעון הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=401635 המחיר מצויין בלינק פשוט אני רוצה חנות שמוחרת בסביבת המחיר הזה ולראות את השעון בעניים שלי... כול חנות שעברתי המחירים מוגזמים כפול מהמחיר ברשת!

16. כמובן אחרי המון זמן שהרבה מדברים על המצב הביטחוני והמצב הגרוע במשק קל מאוד להאשים את הטרור בגרימה לנזק לכלכלה ולעוני הרב שקיים. דבר זה לא נכון , ההסטוריה מלמדת אותנו על מדינות אשר עברו יותר מטרור ונשארו והצליחו, קחו לדוגמא את אנגליה במלחמת העולם השניה , אחרי הפצצות אין ספור וטילים ומצב מלחמה, הצליח צרציל להעניק לעמו כוח להלחם בנאצים, וחף הנזק וההרס עמדו כנגד הכול. אז למה לא אנחנו, עם שסבל כלכך המון ??? תשובה פשוטה, אנחנו אשמים, ואי אפשר להאשים מישהו אחר, נכון זמנים השתנו אבל יש דברים שלא משתנים לעולם. בעיות אבטלה, כספי מדינה שנעלמים, צרות עין של אנשים, והכי הרבה מדינה אוכלת יושביה ישראלי לישראלי זאב, מלחמות סתם, אשכזים וספרדים , הכול שטויות שנוגסות בנו מבפנים. כבר אף אחד…

• 93 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. Started by Nosh,

http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by Hakiru,

האם שווה למלצר באילת למשך כחצי שנה לפני הגיוס?,אני מחפש לעשות כמה שיותר כסף לפני הצבא ולא ממש מחפש בילויים באילת,אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים על התנאים והעבודה בבתי מלון באילת...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Kerberos,

אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dbx22,

מה דעתכם עליו ללימודים? מעניין? משתלם? מתיש? קשה? אתם מוזמנים להגיב פה ולהגיד את דעתכם בנושא תודה

• 52 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by iakovl,

רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by DWD,

אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני מצאתי את החנות הזאת וראיתי כשפותחים משתמש חדש יש ISRAEL, אז זה אומר שניתן להזמין. http://www.tigerdirect.com יש עוד אתרים שאפשר להזמין מהם? כי המחיר פשוט מטורף, לכרטיס GEFORCE 7800GT עם HDTV עולה 359.99$ שזה 1500 שקל במקום 2400 בארץ , גרררר. יאללה תעזרו בזה ושכולם יוכלו להזמין משם זה יחסוך לכם יותר מ 4000 שקל ועוד תקנו מחשב פי 7 ממה שתקנו ב 10000 פה. בעיקרון כן צריך MASTERCARD או VISA, לא איכפת לי אני יוציא, העיקר שיהיה אפשר להזמין, וזה גם UPS יגיע תוך 3-6 ימים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים