כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה כמעט כל אתרי ההעלאות מגבילים בתצורה משמעותית את מהירות ההורדה מהם אם אתה לא אחד ממשתמשי הפרימיום. יש לי כבר פרימיום ב-fileflyer ומיכוון שהפופלריות שלו ירדה עשיתי לאחרונה גם ב-megaupload. עכשיו פתאום צף לו wupload או oron שגם מהם אני רוצה להוריד מספר קבצים - ולמשתמש חינמי זה מוריד ממש לאט. זה כבר נהיה מטרד, אפילו אם יש לך פרימיום לאתר \ שניים זה לא הסוף. מעניין אותי מה עושים אנשים אחרים פה שאני מתאר לעצמי מורידים הרבה יותר ממני.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי. אני מזמין לעיתים מebay כמובן דרך paypal ויש לי בעיה מרגיזה. אני משלם עמלת המרה משקלים לדולרים גם אצל פייפל, וגם חברת האשראי שלי כ.א.ל. גובה עמלת המרה נוספת על סך 2.5%-4% מגובה התשלום לאחר סכום העיסקה בפייפל. וזאת למרות שפייפל עושים כבר את העבודה. תשאלו למה? סכסוך עיסקי בין שני החברות, טיעון נוסף הינו שבגלל שהעסקה מקוטלגת כ"עסקת חוץ" התהליך קורה. קראתי ברשת כתבות ובנתיים אני מוצא 2 אפשרויות: א. באפשרויות תשלום לבחור באפשרות שחברת האשראי תעשה את ההמרה ולא פייפל. אבל באפשרות הזו אני טרם יודע כמה כסף יצא לי והאם זה באמת עדיף על המצב הקיים. ב. להכנס להגדרות חשבון בפייפל ולחפש באפשרות לחייב בדולרים ולא בשקלים. כך שאת ההמרה תעשה חברת האשראי בלבד ולא חברת פייפל ולאח…
-
- 62 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שולחן מחשב חדש כאשר המגבלות/דרישות הן: -מידות שלא עולות על 120 ס"מ רוחב * 50/60 ס"מ עומק (עדיפות ל-50). -עדיף שהמחיר יהיה מתחת ל-1000 ש"ח. -שיהיה עמיד ויציב. -שיכיל לפחות 4 מגירות (או שלוש כאשר אחת מהן גדולה/גבוהה במיוחד) -שיכלול משטח נשלף לעכבר ולמקלדת (או לא נשלף, העיקר שיהיה נמוך יחסית ונוח לשימוש). -*-שיראה טוב. (עדיפות לעץ בגוון של אורן מיושן/אלון/חום בינוני-כהה) -מומלץ מאוד שיכלול עמדה למחשב עצמו. -שהמיקום משטח המקלדת יהיה בצד שמאל או באמצע, רק לא בצד ימין. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
במיוחד שהן צודקות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4137637,00.html
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני מסיק את זה כי התקנתי את הראש (צבע שחור, מלא לחלוטין, מקורי) והמדפסת לא מדפיסה שחור. א. יש תופעה כזו, דיו מתייבש? ב. יש דרך כלשהיא 'לחמם' אותו חזרה?
-
- 18 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, החלטתי לעשות רענון ולהחליף את כל המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי תמחור החומרה ספק כח ANTEC NEO HE 500 מארז ANTEC P182 מעבד : Q6600 לוח אם ABIT IP35 PRO זיכרון 1X4 GEIL תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אחד הדילים הללו שווה רכישה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586203 http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2586202 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-