עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheWizard,

אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by gabbay,

http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כבר שיגעו אותי. אני מחפש בגוגל וכל אתר כותב משהו אחר: "אסור להביא" "מותר להביא" "מותר להביא עד 3" מותר להביא 3 אך צריך לשלם מכס".... מישהו יודע בוודאות את החוקים המדויקים לגבי ייבוא המכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://pixla.px.cz/pentagon.swf תראו עד הסוף ותגיבו! :silly:

• 54 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. רציתי לשאול עם מישהו יודע אם עם פשטו רגל או משהו כזה כי האתר שלהם לא פעיל וגם בטלפונים שלהם לא זמינים ולא פעילים אז מוזר אני מקוה שהאחריות שלי תיהיה שווה משהו מישהו יודע אם יש לי אחריות בינלאומית אז זה תופס גם בחברת ישפאר ?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by eladbu,

אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shuy,

סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875

8. = טוב חברה אני התייאשתי אני פורש מהאתר כנראה לצמיתות היה נעים להכיר את כולכם יש כאן הרבה אנשים שהם באמת אחלה אז להתראות לכולם ושנתראה בשמחות ! ;D יצא לי למצוא כאן כמה חברים שאני ישאר איתם בקשר וגם המקום נהיה לאחרונה כמו איזה בית סוהר וכול ציטוט אפילו הומורסטי נחשב להתרדה מינית במקרה הרע או ספאםבעייני ההנהלה אז אתם מחלקים אזהרות אני כבר יצא לי כול הרוח מהמפרשים אני כנראה אלך לחפש בית אחר :'( אז זהו המכתב שלי הגיע לסופו :-X

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  9. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by חן מ,

זהו,השבוע אנחנו(אני לפחות יב ועוד כמה פה מהפורום אני בטוח) גמרנו יב תחשבו על זה שלא נראה יותר את הביצפר,לא יהיו מבחנים,עבודות,ההורים שלנו לא יצטרכו לבוא לימי הורים,לא ניהיה במתח מתי נקבל את הבחינה ואיזה ציון נקבל וכו' שיעורי הספורט המעצבנים לא יהיו,שיעורי החינוך המיותרים לא יהיו וזהו יהיה רק צבא,צבא,צבא ובסופי שבוע בילויים אז איך ההרגשה? אני מרגיש עם זה ממש טובה,לא לבוא למקום הזה שנקרא "בית כלא" יותר,מבנה רעוע בן 70 שנה שכל רעידת אדמה הכי קטנה מפילה לו את הצורה...אפילו לא דואגים לשיפוץ של המבנה חוץ מיזה נמאס לי,אני רוצה חופש בלי מבחנים בלי לימודים בלי כלום,וזה הגיע

• 126 תגובות
    • 9.8k צפיות
  11. מקריאה פה ושם הבנתי שהאופציה הכי טובה היא אג"ח. חיפשתי,קראתי,בקושי הבנתי משהו. אפשר קצת הכוונת איך לקנות אגח,למה,כמה מי מתי?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by Dr. Evil,

:-X מתחילים ב8 או 10?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by koko0,

אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by WizMaster,

אני יודע שהסתדרות המורים(בתי הספר היסודיים) לא שובתים, אבל אני ממש לא בטוח לגבי ארגון המורים(חטיבות הבניים והתיכון) האם הם הגיעו לפשרה עם האוצר או שנקבל עוד כמה ימי חופש?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1.7.7 ראשון שעבר עשיתי תאונה, ונכסתי ברכב מאחורה בצומת עם רמזור.... אוטו שלו או עף קצת קדימה... (מטרים ספורים) או שהוא נסע קדימה כדי להתחמק ממני... ואז אחרי מכה עף קצת קדימה, אני לא סגור על זה... לרכב שלו לא נגרם נזק חיצוני ולשלי כמה שריטות... צילמתי את האחורה שלו למקרה הצורך... אני אעלה את התמונה אח"כ אם מישהו יבקש... עצרנו בצד אחרי הרמזור, התחלפנו בפרטים לכל מקרה ונסענו לדרכינו... 8.7.7 בכל אופן,עבר שבוע מאז, ואתמול זאת אומרת שבוע בדיוק אחרי הוא מתקשר אלי, זה מה שהוא מספר: "הוא אומר שבחלון של הנהג, הכבל שמזיז את החלון מעלה מטה, נקרע לו... (אני מניח שזה קרה בזמן התאונה) החלון לא התרסק אבל... הוא הלך לביטוח ושם אפילו לא רצו לבדוק את זה, כי החלון אפילו לא מרוסק, אמרו לו שא…

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by iakovl,

עברתי במקרה היום על הפרופיל שלי ומה שמתי לב? אתמול "חגגתי" 8 שנים באתר... כמה זמן הספיק לעבור, אה?

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GGuyZ,

כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Zaks Sharon,

היי חברה... רציתי לשתף אתכם במשהו שמעצבן אותי כבר זמן רב (או יותר נכון כמה שבועות, שפשוט עוברות לאטטט). בי' - יא' אני זוכר שהייתי משקיע כמו שצריך, ככה לומד בשיעור, מתכונן 3 ימים לפני מבחן... ביב' החלטתי לתת פוש אחרון. הלימודים נהיו לחוצים כאן ביב', והחלטתי לתת מאמץ אדיר אחרון. אני מוצא עצמי חורש שעות על גבי שעות על כל מבחן (ויש המון!), הזמן זוחל, ויש לי הרבה פחות זמן לבילויים. למעשה, אני רק בשישי יוצא עם חברים. מצד שני, אני הסתכלתי במחשבוני חישוב ממוצע בגרות - וזה לא נראה לי כל כך משתלם. בשביל 5-7 נק' בתעודת בגרות כל זה? לא יודע. כמה ממוצע בגרות מומלץ להוציא, אם רוצים להתקבל לרוב המקצועות בעתיד (חוץ מרפואה זה אני בטוח לא לומד)? כמה נראה לכם כדאי להשקיע ב-3-4 חודשים הקרובי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/770037 מעניין אם יש עסקעות שכן יבוצעו :

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  22. הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים