כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף :-[ :-[ :-[
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לאחותי יש אפשרות לרכוש דרך החברה שלה את גירסת OFFICE 2007 PRO בעיברית ב125 ש"ח. חיפשתי השוואת מחירים באינטרנט ושמתי לב שזה עולה או 500 דולר או 1800 ש"ח. בקיצור שווה לשלם 125 ש"ח עבור הרישיון משתמש או להשיג אופיס כמו שכולם משיגים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000f-6OXJoDyCiwfn1XImzzK6m:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
נמאס מהפקקים. חלאס. לא הגיוני לעמוד שעה ורבע מצומת לב המפרץ לצומת קרית אתא. התחלתי שבוע שעבר לקחת שיעורי אופנוע (A1 עד 500 סמ"ק / 33 כ"ס) ואני מתכנן לקנות אחד בקרוב. מה אני צריך לדעת? איזה דגמים מומלצים? איזה ציוד הוא חובה? אני מניח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלות הללו. אז יאללה, תנו בראש, ואולי יהייה לנו דיון אופנועים מגניב 8)
-
- 74 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389137,00.html וניזכרתי בוויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים בנוגע להתנהגות הרוכבים על הכביש. הכתבה שופכת אור בצורה די יפה על הסיבות לצורת הנסיעה של הרוכבים בארצנו הקטנטונת. תובנה מפתיעה גם בסופה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש פעם ראשונה בחיים אחר אופניים לשטח (יערות, הרים וכו') ורציתי לשאול בערך מהו טווח המחירים שהכי מומלץ להשקיע, אתם יודעים, המחיר הזה שמתחתיו אני אבלה את כל הנסיעות בתהיה למה לא קניתי את היותר יקר, ושמעליו אני אתבאס כי בזבזתי כסף ללא תמורה. מה שחשוב לי בעיקר: 1. כמה שיותר חזקות וגדולות, אני מאוד גבוה, ומאוד כבד.. אסור שזה יהיה צעצוע שישבר. 2. זה חייב להראות טוב ולא כמו "עוד אופניים", סגנון זה מאוד חשוב. אני אוהב להשתמש בדברים שנראים כמו "כלי עבודה" ולא צעצועים. 3. כל האביזרים הנחוצים, בלמי דיסק, בולמי זעזועים וכו'. 4. המושב חייב להתאים לסעיף 1, ניתן גם לרכוש מושב מאיביי אם תתנו המלצה. 5. אפשר בבקשה המלצה לפורום יעודי לזה שאפתח ת'רד גם שם ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכנס לתחום אבל אני קצת אבוד באיזה אופניים לקנות. יתרונות חסרונות וכו'. נתונים עליי(בערך): גובה: 176 משקל: 73 למשל: ראיתי שיש אופניים ב 850 ש"ח עם כיסא נמוך(בתחתית) http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=554&topicId=1 ויש גם אופניים ב 540 ש"ח שגם בקטגורייה של הפעלולים אך עם כסא גבוהה. http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=101&topicId=1 נכון שאני רחוק מאוד מ tailwhips וכדומה, ואפשר פשוט להנמיך את הכיסא. אבל השאלה שלי האם יש הבדלים משמעותיים בינהם ואפשר בינתיים להסתפק בזול או כדאי לקחת את ה"מקצועיים" כי אולי קלים יותר וכו'? אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל לעזור לי. חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4000
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-