עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mr.eke,

שלום ... אני מועניין לכרוש מהאתר ebay את החבילה הבאה http://global.ebay.com/9_in_1_FOR_IPOD_TOUCH_iTOUCH_CASESKINCAR_CHARGER/140317655066/item -עכשיו השאלות שלי הם: -זה מגיע עד הארץ בחינם אז זה אומר שזה מגיע עד הבית? -האם יעלה לי עוד כסף במכס וכו? -יש להורים שלי כרטיס אשראי רגיל(לא בין לאומי) אז זה אומר שאפשר לקנות איתו? -אני מילאתי את הפרטים בנתים בהרשמה ל ebay וב Country or region (במהלך הררשמה) סימנתי isreal ואז בצד שמאל שלו יש שני ריבועים State / Province / Region -מה לרשום פה שכונה ? והכם צריך לרשון פה 3 דברים או אחד מהשלושה? Postal code - האם זה מיקוד? -ואם יש מדריך להרשמה ל ebay ול paypal ........... תודה רבה וסליחה על החפירה..

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by zahiz007,

אני מתלבט בינו לבין POLO שניהם שנה 2003-2005... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J0n1,

אני בן 16 ומעונין ללמוד סינית. מצאתי כמה מורים אבל אלו שיעורים פרטיים והם רוצים 120 שקל לשעה מקומות אחרים לא מקבלים נוער. איפה אפשר למצוא באזור המרכז מרכז ללימוד שפות?

• 62 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by igal_nazar,

קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?

8. אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by Sargon,

תמיד נהגתי לחשוב שהמוצרים לטיפוח העור הם סתם שטויות ולא ממש עובדים? אבל מסתבר שזה אשכרה עובד... מצאתי את הדף הזה: http://www.wikihow.com/Care-for-Your-Face-(Males) אבל אני לא מצליח להבין איך למצוא את המוצרים האלה בארץ כי יש מלא מוצרים והשמות מבלבלים... השלבים שאני מעוניין בהם זה ה CLEANSER היום יומי לנקות את הפנים. והEXOFLIATE פעם בכמה ימים. ושוב, צריך איזשהיא מברשת אבל לא יודע מה זה אמור להיות בדיוק, זה ספוגית? וMOISTOERZER משתמשים אחריי מקלחת? זה אני יודע שזה קרם לחות. אבל עדיין, יכול להיות הרבה מאוד מוצרים וזה מבלבל... למה אף אחד לא לימד אותי את זה בחיים? שמתי לב שלאח שלי המובגר ממני יש עור הרבה יותר נקי משלי... אוליי ה…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

12. המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. יש מוצרים פשוטים כדוגמת זה: http://usb4.co.il/items/102051--%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D- שיעבדו רק בהנחה שהשנאי של הראוטר יכול לקבל 220V. בהנחה ולא (יקבל רק 110V), אני צריך מוצר יותר יקר כמו אלה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 רק שלא ברור לי עדיין כמה W צריך (הראוטר עוד לא אצלי). מדובר בlinksys e4200 v2 אם למישהו יש נתב מסדרת הe900\1200\1500\2500\3200 ויכול להסתכל מה כתוב לו על השנאי חשמל זה יעזור…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://wave.google.com/ גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית. (קוד פתוח). אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..) ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לא לבעלי קיבה חלשה. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by dorviper,

http://www.videosift.com/video/Leno-inhales-gas-with-some-science-guy זה נראה לכם אמיתי?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני מחפש אתר שמאפשר לי למצוא שירים\זמרים על פי סיגנון. למשל אם אני רוצה שירים בסיגנון של אריק קלפטון אז הוא ייתן לי רשימה של דברים שאני עלול לאהוב.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. Started by shai11,

עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by shloosh,

נמאס לי כבר מכל הפעלולים של הוליווד... אני רוצה סרט נורמלי עם עלילה!!! וגם מה זה כל הדברים הלא נורמלים והלא מציאותיים שעשו שם?!? F35 שמטייל מעל ומתחת לכבישים ורודף אחרי משאית?? הקטע הדפוק הזה שהוא מקפיץ את המכונית ופוגע במסוק??? וגם כל הדברים הקטנים שקשורים למחשבים שהיו מטומטים, כמו להתחבר לקשר של המטוס קרב ולהגיד לו פקודות לא נכונות.... נו באמת??? קיצר פעלולים ויריות סבבה יפה,אבל 0 עלילה 0 מציאותי ציון 7.3 .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי בערך 4 בשתיי העינייים . ברור לי שבמצב הזה אני לא יכול להתקבל . השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח לייזר אני אוכל להתקבל ? נ.ב מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח לייזר.? כמה בערך זה עולה?, והאם זה אמין(ז"א שלא יחזרו לי המשקפיים אחרי מדפר שנים)?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by x-dude,

יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים