עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by Rammler1983,

כשהייתי קטן הייתי אוכל אבוקדו עם חסה וסלמי. כשאני מסתכל על זה היום, נראה לי שהצירוף הזה מוזר אבל בכל זאת היה לי טעים. צירוף מוזר אחר אצל אנשים הוא גבינה עם חומוס... מה הצירוף המוזר שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי סכין דיי מסקרנת לדעתי. זהו פורום כללי אז אני מניח שאפשר לדבר על זה פה. חיפשתי עליה כל מיני סימנים והדבר היחידי שמצאתי היה שרשום שהיא עשויה מפלדת אל חלד. אשמח אם מישהו שמבין או מכיר יענה לי ויוכל לתת לי הסבר קצר על מה זה... http://prntscr.com/8q2s6o

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by intel suck,

אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Nahum2,

אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by raiman1,

לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. אני מת לראות את האח הגדול של רוסיה..

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Chymes,

לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Aviv C,

ענו בבקשה על הסקר בנושא הגיל שלכם.

• 77 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …

• 70 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by אביהרץ,

אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום! לצערי אני חיי בשכנות עם חבורה של ערסים, חלאות אדם, שהחליטו לעצמם להתחיל להעביר את כל המסיבות שלהם על הפנטאוז שלהם. הבעייה היא שהם מדליקים את המוסיקה על מקסימום ווליום עם ציוד הגברה מקצועי ומפנים את הרמקולים לכיוון השכונה בלילות שלפני תחילת שבוע עבודה. כשבאים לדבר איתם הם לא פותחים את הדלת או שמתחילים ללעוג ולרדת על הקורבן. גם על המשטרה הם לא ממש שמים, באה ניידת (שעה אחרי שאמרו שהיא יוצאת) המוסיקה נכבת (אחרי קרב צעקות עם השוטרים) ואחרי שהשוטרים נוסעים החגיגה ממשיכה... דרך ההידברות לא עובדת איתם. איך אפשר להלחם נגד התופעה? תלונה במשטרה לא עזרה

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by oDot,

שלום! ממש הרגע בוצעה ההזמנה שלי של Razer Deathadder מפאנדה, משלוח באמצעות UPS. דיברתי עם אנשי הסניף בחיפה מספר פעמים במהלך היום וגם מספר פעמים עם הסניף הראשי והם כולם היו מאוד אדיבים ונחמדים ובאמת שהיה ללא רבב. אני לא יודע את שמה של הבחורה אשר דיברה איתי בסניף קיסירה אך שמו של הבחור מסניף חיפה הוא גיא והוא היה מאוד נחמד ועזר בכל מה שרציתי. פשוט חשבתי שמגיעה להם ביקורת טובה, הם יקבלו גם אחת כזו בZAP, בהנחה שהם שם...

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. סתם, לא 1 באפריל. חה חה חה חה. יש לכם רעיונות טובים למתיחות? בעולם האמיתי, בלי קשר לאתר..

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. הצעה במזומן, גבוהה בהרבה משווי החברה, מגיעה על רקע לחץ משפטי על גוגל והאצה בתחרות על שליטה בשוק החיפושלכתבה

18. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. לחייל בשירות סדיר מותר ללכת בזמנו הפרטי לעשות צניחה חופשית?

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by MasterGal,

יש חנות בשם G-TECH שהמחירים שלה לפחות בתחום של מחשב קומפלט נורא אבל נורא זולים... מכירים את החנות? יודעים למה זה זול כל כך?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by KoM,

פעם שנייה פעם שלישית גלידה...

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by Merrymoon,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890473,00.html מי מכם שמשרת או כבר סיים שרות צבאי יכול להעיד שהשמן הגדול שאחראי על תוכן כיבתנו (או יותר נכון, חוסר התוכן) של הצבא פשוט מזיין בשכל. בשבועיים הראשונים אחרי ההצבה שלי, הקאתי לפחות 3-4 פעמים ביום. יצא לי להכיר דרך חברים מהנדס מזון שסיפר שצה"ל בא אליו וביקש להנדס לו נקנקיות שלא מכילות בשר (תחליף לבשר) ושיהיו זולות. הוא ניסה וניסה ומה שיצא לו זה שאריות מעיים, עצמות וטלפיים וציפורניים טחונות (לעיטים עם נוצות ושאר ירקות), כל מה שאי אפשר שלאכול וה"מעדן" עלה משהו כמו שקל הקילוגרם. ...והצבא ביטל את העיסקה בטענה שזה יקר מדי. אז אם זה יקר מדי - מה לכל הרוחות אנחנו אוכלים??? ???

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by fuck off,

^^^ סתם שאלה מתוך עניין שום דבר יותר מזה.

• 67 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים