עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Agono1ze^,

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן. אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים? השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Bullmerian,

אני חדש פה אז... אני בן 14 ואני רוצה להתחיל אם בחורה. אבל אין לי ממש מושג איך להתחיל נגיד ואני פוגש מישהי בקניון ואני רוצה להתחיל איתה, מה להגיד לה? נגיד ואני אוהב מישהי מהכיתה שלי, איך כדאי להתחיל איתה? תודה לעונים...

• 82 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by yanushka,

http://www.koreus.com/files/200501/she-blocked-me.html

5. Started by Guy King,

לא משנה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by omri_ro,

*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני אישית אהבתי את הישן... יקח לי זמן להתרגל לחדש...

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  8. קטע משובח, שופופו... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yoav9,

הוא ירד מהדף הראשי!!!!! :-/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alexrta,

אנשים מה לעזזל קרה ב-WWW.NFORCE.NL??? ??? ועוד משהו יש עוד אתרים כמו NFORCE???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. למרות המאמץ המתמשך של גורמי האכיפה בנושא, שנת 2014 הייתה השנה הפורייה ביותר מבחינת צריכת מדיה בצורה פיראטית - בואו לגלות מה הסדרות שאנשי הטורנט הכי אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%94%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2014-%d7%aa%d7%9b%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by just-a-freak,

בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. אהלן , ביום שלישי האחרון שברתי את הפלאפון שלי . מכיוון שאני לא דברן גדול ובכלל לא חובב פלאפונים , לא שילמתי עליו יותר מדי וגם לא עשיתי עליו ביטוח ככה שאני צריך אחד חדש. יש לי רק 2 דרישות מהפלאפון החדש שלי - שיתאים לרשת סלקום (אני מעביר אליו את הSIM שלי ) ושיהיה זול - כמה שיותר זול. חוץ מלהתקשר לאמא \חברים מדי פעם אני בקושי נוגע בו , מצדי שלא יהיה בו אפילו אפשרות לSMS . למישהו יש המלצה בשבילי? ועוד משהו , חבר שלי אמר לי שעכשיו אפשר לקנות פלאפונים בחנויות פרטיות . האם זה נכון? כי האינסטיקט הראושן שלי היה לרוץ לסניף סלקום הראשון שאני רואה ולקנות אחד חדש. תודה .

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. האם קיים אתר פופלרי כמו בפייסבוק בסין שאפשר לפתוח בו עמוד כמו עמוד בפייסבוק?, אני יודע שקיים משהו שנקרא RenRen אבל לא הצלחתי להרשם לשם , משומה נראה לי בגלל שלא הכנתי את השם שלי בסינית?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by d.j boom,

מה קורה? ;D עכשיו אני יהיה פה הרבה(: לצערי יש לי הרבה בעיות במחשב, אז שמעתי שפה אני יוכל לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by Bose,

ההורים שלי חוזרים מחול מחר או עוד יומיים ואני רשאי לבקש משהו עד 300 שח שמישהו יעזור לי אני בסוף יהיה תקוע בלי כלום

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by IG,

לא נכנסתי לאתר כמעט 3 חודשים, ועכשו כשחזרתי היו לי 19 עמודים ב"תגובות חדשות להודעות שלי". מכיוון שאין סיכוי שאני אעבור על כל ההודעות, החלטתי לא לקרוא אף אחת מהן. אם אתם רוצים שאני אתיחס לנושא מסויים, או לשאול אותי משהו, תפנו לפרטי שנת לימודים טובה לכל האקדמאים אגב, אם קרה משהו מעניין שאני צריך לדעת עליו, תכתבו אותו בבקשה בת'ראד הזה...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lamerkiller,

קוראים לי נימרוד, אני עוד מאט בן 15 אוהב להטיס טיסנים, לנגן בחשמלית, להתעסק עם מחשבים ולשחק כדורסל וגם פוטושופ וחתימות מה קורה אתכם?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  24. Started by mrraz,

אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים