עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eegg,

התחלתי לשחק במשחק הזה tribal wars זה מעולה ומאוד כיף אני כבר מכור לזה תנסו הנה לינק: http://www.tribalwars.net/1456271.html

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Vidati,

אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתי צריך לגזור פעמיים ועשיתי רק פעם אחת. איך אני גוזר שוב??

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by 00000,

כדי לערוך מוזיקה אני משתמש בfruity loops 5.0. לאחרונה הלכתי על כיוון מסויים במוזיקה שאני די אוהב, בד"כ מוזיקת מסרטי מתח וכאלה. חיפשתי בFL אחר דגימת קול בצורת חצוצרה אבל לא מצאתי משהו שיתאים. במנגינה הבאה אפשר לשמוע אותם נוספם ברקע (בעוצמה קצת יותר חלשה) משנייה 55. עדיף לעשות Save Target As - שמונה מגה: http://host.kg13.com/music/Ratchet%20&%20Clank%202%20-%20Going%20Commando%20(Game%20Rip)/31%20-%20Planet%20Boldan%20-%20Surfing%20the%20Electric%20Cables.mp3 זה הגיע ממשחק וידאו של הפלייסטיישן. סאונד של כינורות כבר הצלחתי להפיק בFL, חצוצרה אני לא מצליח לעזאזל, לכן אני מבקש דגימת קול. מי שיודע היכן אני יכול למצוא דגימת קול כזאת (או לפחות מילת חיפוש [לא להציע trumpet]) א…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Xilver,

לא הגיוני... יוסי עשה את התוכנית, בתכלס אף אחד לא היה רואה אותה בלעדיו ובלי ה"מזרחי-אשכנזי". שפרה וליאון היו סתם פיהוק אחד גדול

• 72 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by the red dragon,

כותרת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעוד ענקיות הטכנולוגיה מייקרות את שירותי הבינה המלאכותית שלהן, מייסד X מפתיע עם מהלך נגדי ומשחרר את הצ'טבוט החדשני שלו לשימוש חופשי - אך עם מגבלותלכתבה

10. אני רוצה לדעת איך המכללה הזאת???מה הרמה שלה???

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  11. קודם כל תראו איזה יפה תודה

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by AMD Sempron +3100,

שלום אז ככה פתחתי לא מזמן מעבדת שירות למחשבים ורציתי באמצעותכם לבדוק איפה אני יכול להשתפר אם במחירים אם בכל המלצה שתתנו לי הבעיה שלי היא כזאת... אני בעיקרון טכנאי שירות שעובר מבית לבית במקרה של תקלה חמורה שלא ניתן לפתור בבית הלקוח אני לוקח את המחשב איתי בהתחלה עבדתי לפי "שעת עבודה" אבל מהר מאוד הבנתי שכאן זה לא אנגליה ובשיטה הזאת אי אפשר לעבוד בארץ אז עברתי לתשלום גלובלי שזה אומר מערכת הפעלה(לקוח) כולל הכול 250 ש"ח. התקנה של CD או צורב או כרטיס למסך למשל אני גובה 90 ש"ח התקנה + הכרטיס. רציתי לדעת אם המחיר טוב ? או שצריך לשפר את העניין הזה ? ואם המחיר לא טוב כמה לגבות ? למשל כרטיס רשת כולל התקנה אני לוקח 150 ש"ח 90 על ההתקנה על הכרטיס אני לא מרוויח בכלל. אם אפשר…

• 48 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by TimoTy,

זה נשמע קצת מוזר אבל תמיד עניין אותי הסרטים הנאצים והאופן שבו היהודי מוצג שם אז אני רוצה למצוא סרט נאצי (מתקופת מל"הע ה-2) ולנסות להבין אשמח אם תתנו לי שמות של סרטים כאלו ודרך להשיג אותם בתודה רבה תום

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?

16. שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…

18. Started by idofr,

היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למרות המאמץ המתמשך של גורמי האכיפה בנושא, שנת 2014 הייתה השנה הפורייה ביותר מבחינת צריכת מדיה בצורה פיראטית - בואו לגלות מה הסדרות שאנשי הטורנט הכי אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%94%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2014-%d7%aa%d7%9b%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%90%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מחר יש לי צו ראשון ורציתי לדעת האם יש למישהו עצות בשבילי מכל סוג

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה. אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. *ספויילר מסויים בקשר לטרילוגיה* לפני שבוע השלמתי חור בהשכלה וסיימתי לראות את כל הטרילוגייה הישנה של מלחמת הכוכבים (לפני זה ראיתי רק את הראשון, שהוא הרביעי) ויצאתי עם תחושת אכזבה קלה. הסרטים מלאים בקטעים מתים הכוללים שיחות בין הרובוטים, תירגומים של תירגומים בין שפות שונות וסתם קולות שמפלצות עושות אחת לשניה. חוץ מהסרט הראשון אין בשאר יותר מדי תוכן: בסרט השלישי לוק הולך ליודה וחוזר ממנו בזמן ששאר החבורה מתחמקת מחלליות אמפריה. בסרט השלישי בחלקו הראשון הם בורחים מג'אווה ובהמשך נכנסים לבניין שמנטרל את הההגנות.המון מהקטעים מתמשכים יתר על המידה ונראים כאילו נועדו בשביל למשוך זמן. לפי הסתכלות בהערצה הקיימת לסרטים האלו אפילו היום אני מתקשה לראות את ההשפעה הענקית של הסרטים. נכון, יש…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים