כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות לשרת בינ"ט או בגף 1, את היחידות עצמן הציגו לי בכמה שעות טובות. עכשיו לפי מה שנראה לי יתרנות בינ"ט זה הקטע המבצעי יותר (יענו יותר אקשן) והיתרון של גף 1 שזה ייתן לי יותר התנסות מהצד הטכני (משלב הפיתוח עד לשלב המוצר הסופי) התלבטות שלי מצד אחת היא שבאיזה שהוא שלב גף 1 יהיה יותר משעמם והתבלטות מצד שני היא שינ"ט לא יתן לי יותר ניסיון טכני מה שבדר"כ צריך יותר. עזרה ופרוט על התנאים ביחידות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם נית לשפר את השמיעה שלנו? כמו שלעיוורים...יש חוש שמיעה יותר מפותח משלנו...הם איכשיהו שיפרו אותו לא? הם לא נולדו עם זה... והאם אלה שנדפק להם קצת השמיעה עקב שמיעה נמשכת בMP3 בווליום גבוה...כמו שלפעמים נוסעים באוטובוס ויש רעש אז מגבירים את הוולויום- אפשר לשפר את השמיעה? מעניין
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום מקורי לצאת עם חברה ולא סתם עוד פאב, טיילת, דיסקו, בית ... יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שווה חצי ליטר של בירה לפיתה אחת מבחינת קלוריות?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מה יותר טוב טורנדו או תדירן ? ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב ב 3.5 כוח סוס איזה יותר טוב מבחינת שירות כוח בלאי ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ? *הכותרת נערכה ע"י Benor.
-
- 18 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
-
שלום. העלתי לא מזמן אתר חדש שלי. בדקתי אותו במחשב שלי ושל אחותי ולפעמיים הוא עושה אצל אחותי בעיות. אני מבקש שכל אחד יפתח תאתר ויבדוק אם הוא עולה יותר מ5 שניות. ואז לרענן את הדף ולראות אם אם יש שיוני בדף(לפעמיים סקריפט לא עובד ורק אחרי שמרעננים את הדף יש שינוי) האתר אמור לעבוד אותו דבר בIE ובFF תודה. ד"א חוות דעת על האתר מבחינת עיצוב, תוכן וכד' יתקבלו בברכה תודה . http://www.special-gift.coo.co.il
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפי או בשמו המקורי וולדו מסתתר בתמונה, ילדים: האם תוכלו למצוא את אפי שלנו? אם ובמקרה שמצאתם, בבקשה אל תגלו לילדים האחרים איפה הוא... איפה אפי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמנו נרשמתי לקנייה הקבוצתית עם כל הפרטים וקיבלתי אישור להרשמה, אך עדיין לא שילמתי על המשחק/יצרתי קשר עם החנות. ה"שריון" של העותק שלי יחד עם המחיר התבטל או שכרגיל אני יכול לגשת לחנות, להזדהות, לשלם ולאסוף את המשחק? ערב טוב
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-