כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש סקודה פאביה TSI, הוא עשה טיפול לפני כמהשהו זמן ומאז האוטו איבד ביצועים. מכאנית הכל בסדר. אבל האוטו הפך להיות משמעותית יותר חלש. הוא קנה אותו יד שנייה וכנראה הבעלים הקודמים עשה טיונינג לרכב, ומאז הטיפול המחשב חזר להגדרות ברירת מחדל/הגדרות מינימום. משהו מכיר מוסך שעושה טיונינג? צריך לשנות את יחס הדלק/חמצן כי מאז הוא גם אוכל יותר דלק ועושה ב500 יותר סל"ד באותו קטע כביש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דרישות הבושם: *עד 300 ש"ח. *חייב שהריח שלו מהפנט נשים! דרישות הוואקס: *ידידותי לשיער. *מעמיד את השיער טוב, גמיש ונותן מראה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו שתפו את המתיחות הכי מצחיקות שיש לכם הנה כמה שמצאתי לא מזמן וממש קרעו אותי: http://www.fonejacker.tv/jerk.shtml http://www.fonejacker.tv/psp.shtml http://www.fonejacker.tv/pc_world.shtml
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.tekzoned.com/games/simon/index.html זכרונות ילדות.. רק שעכשיו אי אפשר לקחת אותו ולזרוק אותו על הקיר.. עזבו אותכם פינגווין, יש לנו פה פיראנות.. http://leo.sumy.ua/prikol/games/fishy.swf
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלו מדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפים זה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה... בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!
-
- 21 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לתת לי את נוסח ייפוי הכח שמופיע מאחורי פתקית הדואר הרשום?
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3713 כ.מסך- asus gforce 5200fx 256mb 128bit כרטיס מסך מאוד נדיר ומאוד חזק- כל משחק עובד לי על גרפיקה גבוהה וחלק!! :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק" סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\ אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק! אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה. לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא : ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הייתי היום בצו ראשון ושכחתי לשאול מה הפרופיל שלי סתם אני ממש ממש מתעניין..איך אני יכול לברר לפני הגיוס ? או סתם אם מישהו יכול להעריך כמה יורידו לי על עקמת בגב התחתון ללא חגורה..
-
- 18 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אתמול ישבתי על ספסל בערב ובמשך כשעה 2 כלבים הזדווגו בכמה וכמה ראונדים, ונראה ששניהם מתלהבים. נראה בבירור כי שניהם כלבים זכרים. * האם הכלב הדופק לא מבין שזאת לא כלבה? * לאן הוא מכניס את איבר מינו? * מה הקטע של הכלב הנדפק? נקודות להבהרה * הכלבים לא התחלפו, ז"א אחד מהם היה הפסיבי ואחד האקטיבי * אני מאמין שזאת לא תופעה חד פעמית
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210742.html אדם צנוע ובר לבב - התרחקה מפוליטיקה כמו מאד (למרות שפרס הוא הפוליטיקאי בה הידיעה) יהי זכרה ברוך
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי אין שום פורום שמתעסק עם משחקי לוח בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו אוסף גדול של משחקי לוח והוא החליט שהוא רוצה להסליב את הקלפים כי כל משחק עלה לו באיזור ה400 ש"ח אז הוא לא רוצה שהם יישחקו מהר. הוא ניסה להזמין מחו"ל אבל תמיד יוצא שנגמר המלאי. מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת סליבים לקלפים ובמחיר נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דת זה דבר מפגר...סליחה אם אני פוגע במישהו מאמין...אם נשארו בכלל.. דת זה דבר מפגר בגלל כמה סיבות: הדת מאז העת העתיקה לא עשתה כלום בכדיי לתרום לאנושות! היא פילגה את הגזע האנושי ליהודים..מוסלמים.נוצרים..בודהיסטים וכ"ו..ואז בתוך הדתות עצמם היו פילוגים! במקום שכולנו נהיה "הגזע האנושי" הדת באה ושמה עלינו תגים ותוויות שמפלגות אותנו לצדדים שונים...בגלל הפילוג נוצרו מלחמות ותחרות בין הדתות שגרמו להרס רב...מסעות הצלב... הג'יהד של המוסלמים וכ"ו... ואם תנסו למצוא משהו טוב בדת אתם לא תמצאו...והעובדה שאנשים פונים לדת היא מתוך יאוש ותיסכול! וזה דבר שנראה לעיין יום יום.. אנשים מחליטים להרפות מהכול ולומר "אלוהים ידאג לשאר"..אם אתם שואלים אותי זו הדרך הכי שפלה וקלה להתחמק מהתמודדות עם המצי…
-
- 73 תגובות
- 7.6k צפיות
-