עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים.. עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<? מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.il או לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  2. הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Sargon,

יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?

4. מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין

5. גאלה ;D

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by benor,

בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  8. מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  9. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by eyal,

אם כן אז מה הטעמים האהובים עליכם?? אני חולה על אפרסק יכול כל היום

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  12. שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by marking,

לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  14. חייבים לצפות על-מנת להאמין, בהחלט לא לבעלי לב חלש! http://www.mootag.co.il/mootag.wmv לפרטים נוספים - http://www.mootag.co.il

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  15. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by eranmor,

ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  17. אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by AC/DC,

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  19. הכוונה כאן אינה לפגוע באף אחד, ואף לא לטעון שאסור לטעות. כולם טועים לפעמים, או מתבלבלים, או סתם עייפים, וזה מובן. השאלה הזו מתייחסת למקרים בהם ברור כשמש שלמגיב שענה על שאלה זו או אחרת שנשאלה בפורום אין אפילו מושג קלוש בנושא, והתשובה שלו מנותקת מהמציאות. אז נכון, מטעויות לומדים ובאופן כללי אף אחד לא נולד עם ידע, אבל אם מישהו לא יודע - למה להטעות עוד אנשים? הרי אנשים באים לפה בשביל עזרה ולא תמיד מבינים משהו בתחום. אם נופלים על "יועץ" שמדבר בבטחון הם עשויים לממש את העצות שלו, אפילו אם מדובר בשטות מוחלטת. אמנם זה טפשי לעשות משהו על סמך עצה של אדם אחד שאינך מכיר, אבל גם זה קורה. מה לדעתכם אפשר לעשות כנגד התופעה הזו?

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  20. היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  21. היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  22. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בתמחור מחשב נייד יד 2 שנקנה לפני חצי שנה (בודק עבור חבר). זה הדגם/מפרט: Asus TUF Gaming F15 i7 13620H 2.4GHz 1TB SSD 15.6 144Hz 32GB RTX4050 Win11 J.Gray FX507VU-LP188W המחשב נקנה במרץ 2025 ב6K מKSP. עד כמה לדעתכם צריך לרדת בתמחור יד 2 (יש אחריות עד מרץ 2028). תודה מראש. ליאור.

23. מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  24. הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים