כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
מכירים? שהחנייה של הבית כבר בשימוש ע"י ההורים, והאוטו נאלץ לעמוד בשמש כל היום ואז בצהריים אתם רוצים ללכת לאנשהו עם האוטו, והוא רותח מחום? החגורות שורפות? ההגה לוהט?.. מצאתי דבר כזה אבל לא מצאתי אתזה למכירה בארץ. זה נשמע מגניב, מאוורר ממונע סולארית..יקרר קצת את הסביבה. יש למישהו רעיונות נוספים? יש לי כמה מאווררים מהמחשב של 80מ"מ שלא בשימוש, אולי אפשר למצוא להם פתרון?
-
- 79 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
הכוונה כאן אינה לפגוע באף אחד, ואף לא לטעון שאסור לטעות. כולם טועים לפעמים, או מתבלבלים, או סתם עייפים, וזה מובן. השאלה הזו מתייחסת למקרים בהם ברור כשמש שלמגיב שענה על שאלה זו או אחרת שנשאלה בפורום אין אפילו מושג קלוש בנושא, והתשובה שלו מנותקת מהמציאות. אז נכון, מטעויות לומדים ובאופן כללי אף אחד לא נולד עם ידע, אבל אם מישהו לא יודע - למה להטעות עוד אנשים? הרי אנשים באים לפה בשביל עזרה ולא תמיד מבינים משהו בתחום. אם נופלים על "יועץ" שמדבר בבטחון הם עשויים לממש את העצות שלו, אפילו אם מדובר בשטות מוחלטת. אמנם זה טפשי לעשות משהו על סמך עצה של אדם אחד שאינך מכיר, אבל גם זה קורה. מה לדעתכם אפשר לעשות כנגד התופעה הזו?
-
- 50 תגובות
- 4k צפיות
-
-
תמיד למדו אותנו כשהיינו קטנים איך לחצות את הכביש אבל נראה לי שבתור מבוגרים שכחנו. הבעיה היא בעיקר בכבישים עם שני כיוונים שאין מעבר חציה קרוב(בלי רמזור גם ככה המעבר חציה לא שווה כלום). אני רואה אנשים חוצים מתוך הנחה שהמכוניות הנוסעות לא ידרסו אותם. ההנחה הזו היא בדרך כלל נכונה אבל לא הייתי מסתמך על טוב לבם של הנהגים. הרבה מהאנשים מוציאים את האגרסיות שלהם על הכביש וכבר ראיתי אנשים עושים דברים מסוכנים מאוד בכביש שאם במקרה היה עובר שם הולך רגל אז היה הולך עליו. כשאני חוצה את הכביש אני נוטה לחכות שבאמת אני מכוניות קרובות משני הכיוונים. הרבה פעמים זה גורם לי לחכות יחסית הרבה זמן עד שאני חוצה את הכביש בעוד רוב הולכי הרגל פשוט חותכים באלכסון בין אם יש מכוניות ובין אם אין. הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שמתי לב לכך שכל פעם שאני מחפש משהוא בגוגל, חלק מהתוצאות הראשונות שמופיעות שם הם מ-FXP (ראו תמונה מצורפת). נראה לי שהם עושים משהוא על מנת לגרום לעצמם להופיע בין הראשונים בגוגל. גם לי היו חוויות לא טובות עם FXP: העליתי לשם פעם דיון שבו אני מסביר למה מסכי LCD עם תאורת LED אינם מסכי LED, אולם רק בגלל שלא תייגתי אותו עם Pipe, הוא ננעל מבלי לתת לי אפילו צאנס לתייג אותו מחדש, וזאת למרות שהוא לא עבר על שום חוק מחוקי FXP. לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות ב-FXP (נרשמתי אליו בטעות), ביקשתי מהם שיסירו לי את החשבון, שכן לא הייתה שם שום אופצייה להסיר את החשבון ידנית, אבל הם ענו לי כי הם "אינם מסירים משתמשים מ-FXP" כאשר איימתי עליהם שאני אתלונן עליהם במשטרה בגין נקיטת צעד בלתי חוקי זה (לכל …
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-