עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by eNtro,

האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אוקי למי שלא שמע עדיין מחר זה יום השטן כביכול (06.06.06). וכן אני יודע שהשטן זה בעצם 616 ומחר בכלל ה שישי ליוני 2006. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם קרה לכם משהוא מוזר. אני אתחיל בעצמי: מחר ישלי להגיש פרוייקט באינטרנט. היום סיימתי את תיק העבודה שציפיתי שיצא בסביבות 40 דפים. יצא 150 ומפה זה נגרר... הלכו 50 ש"ח מהחסכון לגיטרה, לחבילה של דפים וניילונים שקופים לדפים. אחרי זה באמצע ההדפסה נגמר הצבע השחור במדפסת. עברתי לכחול.. אבל גם הוא בשבלבי גמירה. והכל בגלל מחר. מה איתך? איך המחר פוגש אותכם היום? ספרו גם מחר מה יקרה לכם.

• 71 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by benor,

בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. טוב , נתחיל , רק משהו קטן לפני , אם אתם מכירים את החידה אל תכתבו את התשובה ישר.. תנו לאנשים לשבור את הראש קצת חידה 1) קלה יחסי יש מערה , 4 חברים צריכים לעבור אותה , ולהגיע לצד השני. יש להם פנס אחד (לא ניתן לעבור את המערה בלי הפנס) , בכל פעם , מקסימום 2 חברים יכולים לעבור.. ומישהו מן הסתם צריך לחזור להחזיר את הפנס. חבר ראשון - לוקח לו 5 דקות לעבור את המערה חבר שני - לוקח לו 10 דקות לעבור את המערה חבר שלישי - 20 דקות חבר רביעי - 25 דקות יש להם בדיוק 60 דקות (שעה) לעבור את המערה שכולם בצד השני. אממ , סתם לדוגמא משהו שמבלבל , אם נגיד החבר הראשון והחבר הרביעי עוברים את המערה ביחד , אז זה לא יקח להם 25+5.. זה יקח להם בזמן של האיטי מבניהם , יעני 25 דקות... ולא 30. …

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by oDot,

שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 הטירוף ממשיך!!! המכוניות בכביש אמורות להצטמצם למספרים בודדים, עם כניסת ה"חג". המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, עוקצים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת חולון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה. צייד מהנה!

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Kurt,

האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. כמה כפיות סוכר אתם שמים בתוך התה שלכם? אני אחת. אני פשוט מרגיש שיותר זה כבר מותק הרבה מידיי...

• 57 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רציתי לדעת אם למישהו יש אתר שממנו ניתן להדפיס מבחני IQ או כל מיני דברים כאלה בסגנון, הסיבה לכך זה שאני בעבודה ומדי פעם פה ושם יש לי זמן ליצירתיות כזאתי, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by מאור456,

היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by vic07,

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. אני לא אפרט הרבה,פשוט תכנסו. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2641192

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by ag43,

חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by michaelr,

היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by R0ck,

http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by J0n1,

אני מחפש איזו פיצרייה טובה, אבל טובה באמת! באזור פ"ת, ת"א, בקעת אונו... לא מהדקות המעפנות, אלא משהו עם בצק טוב ואקסטרה גבינה איכותית, וכל התוספות טריות. יש הצעות?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Iko89,

-כותרת- לנסיעות בית-בצפר וכד' .. אני מחפש אוטו אמין עם צריכת דלק נמוכה שלא יבלה לי במוסך .. אוטומט או ידני ? מה ההמלצה שלכם ?

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים