כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
גיקים יקרים, שלום רב. אחרי קרוב לעשור שאני מתעניין בתחום החומרה\תוכנה\גיימינג וכל מה שקשור למחשבים בכללי, החלטתי לעבור לצעד הבא - לעבר קעקוע גיקי משלי. וכאן ידידיי אתם נכנסים לתמונה, היתי שמח לשמוע (ולראות) מכם רעיונות מטורפים ככל שהיו לקעקוע גיקים ככל הניתן. שלכם באהבה אין-קץ, Bigtools
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כפי שחלק שמו לב The Pirate Bay נסדר ע"י השלטונות בשוודיה, אשמח לקבל המלצה על אתרים טובים בתחום או הצעות למקורות שיתוף אחרים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הכוונה כאן אינה לפגוע באף אחד, ואף לא לטעון שאסור לטעות. כולם טועים לפעמים, או מתבלבלים, או סתם עייפים, וזה מובן. השאלה הזו מתייחסת למקרים בהם ברור כשמש שלמגיב שענה על שאלה זו או אחרת שנשאלה בפורום אין אפילו מושג קלוש בנושא, והתשובה שלו מנותקת מהמציאות. אז נכון, מטעויות לומדים ובאופן כללי אף אחד לא נולד עם ידע, אבל אם מישהו לא יודע - למה להטעות עוד אנשים? הרי אנשים באים לפה בשביל עזרה ולא תמיד מבינים משהו בתחום. אם נופלים על "יועץ" שמדבר בבטחון הם עשויים לממש את העצות שלו, אפילו אם מדובר בשטות מוחלטת. אמנם זה טפשי לעשות משהו על סמך עצה של אדם אחד שאינך מכיר, אבל גם זה קורה. מה לדעתכם אפשר לעשות כנגד התופעה הזו?
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ה'מבצעים' שברשתות הנ"ל עד יום שני. ממליץ בחום להתארגן בזוגות ולקנות מוצרים של 1+1 (המחירים באמת זולים, ולא לשכוח שמדובר באחריות מלאה ומקורית[יבואן רישמי]) אני למשל בהתלבטות אם לקנות את הMX Revolution (יוצא 250/260 ש"ח בקנייה משותפת), כי כרגע יש לי את הWave יחד עם הG5. ד"א מאיזור ב"ש. מי שמעוניין לקנות מוצר כלשהו, שיציין זאת ויציין מאיפה הוא. אם נצליח לחסוך לנו כסף לפי דעתי זה מבורך .
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בדפדפן באינטרנט שאפר לשחק כשמשעמם. אני מחפש משהו כזה: http://uc.gamestotal.com/i.cfm?p=about אבל מהמשחק הזה כבר נמאס. [אגב מומלץ שלא יהיה תורות כי זה משעמם].
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני אוסף שטרות מכל מיני מקומות בעולם.. אשמח אם תכתבו מדינות שאתם טסים או מכירים מכר שטס לשם.. אשמח לעגל למעלה את הערך של השטרות שתביאו לי (אחרי שאני אגיד לכם בידיוק מה אני מחפש מהמדינה המדוברת). אשמח מאוד אם תכתבו פה לאיפה אתם טסים, או המכרים שלכם טסים.. תודה מראש, תומר. נ.ב אוספים שטרות? רוצים להחליף? הינה שטרות שיש לי להחלפה: http://members.lycos.co.uk/tomerico4/Site/Paper_Trade.htm נ.ב2: יש לכם בבית שטר ממדינה אתם רוצים למכור אותו, דברו איתי.. ותודה מראש עוד פעם! תומר
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ראיתי את האתר .dealextreme ואני רוצה לעשות הזמנה ויש לי כמה שא' אם זה לא מתאים לפורום תעבירו 1)עד 50 דולר אין מכס נכון? 2)כמה זמן משלוח? והוא חינם נכון? 3)אפשר לעשות הזמנה עם כרטיס טעון של הדואר? 4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותר
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-