כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להזמין סוללה למחשב שלי HP DV6... עכשיו רציתי לדעת אם הקיצור של הוא 6 אבל השם המלא הוא 6000? תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא ממש אוהב את הכיוון הזה אבל אני מוכרח לציין שיש כמה יציאות איכותיות אני מחפש המלצה לשירים ספציפיים לא להקות ודיסקים דברים בכיוון LostProphets - Ride Bullet for my valentine - All these things i hate/The tears dont fall The Rasmus - In the shadows Tokio Hotel - Through the monsoon Underoath - A boy brushed red living in black and white Avenged sevenfold - Chapter Four Enter Shikari - Sorry youre not a winner Trivium - Dying in your arms תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין סכין מאיביי, המכס עשוי לעשות בעיות? יש איזה הגבלות או איסורים על ייבוא סכינים? אם אני נגיד רוצה להזמין סכין כמו בקישור הזה המכס יכולים לעכב/לא לקבל בכלל את המשלוח? (זה לא הסכין שאני רוצה להזמין, אבל זה בסגנון)
-
זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבל אני מחפש בצבעים ספציפים(כחול NAVY ובז'(חיל הים למי שלא הבין) ובעובי 5 מ"מ(paracord 550) ואחד עובי רגיל לשרשרת של הדיסקית אם אין בעובי 5 מ"מ אז רגיל בצבעים הנ"ל
-
- 9 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=14237
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בתראד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=283592.0;num_replies=0 מקווה שתתקנו :
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-