כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נמלים הצליחו להשתחל לקופסת הקורנפלקס שרכשתי... אני רואה אותן צפות בקערה..ותוהה. האם להשליך את האוכל לאסלה, או להמשיך לאכול? מצד אחד מדובר בנמלים זעירות..לא משהו שיפריע לטעם..מצד שני, אולי הן יכולות להעביר מחלות? תשובה מהירה, לפני שהקורנפלקס יהפוך לעיסה ( גם ככה המקרר שלי ריק מאוכל, וזה הדבר היחיד שייחשב אצלי כארוחת ערב ).
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני די לחוץ מכל העניין של הגובה זה ממש מפריע לי ואלה הנתונים שלי - אני 171 שוקל 54 בערך מידה 43 בן 16 .. עכשיו אני לא ממש מפותח זאת אומרת אין לי שיערות פנים אני לא מתגלח וגם לא נראה ממש מבוגר... ההורים שלי גם לא ענקים אבא שלי 174 ואמא שלי 160 למרות שמהצד של אמא שלי יש גבוהים וגם מהצד של אבא שלי יש גבוהים הם כנראה לא קיבלו את זה... אני משתדל לאכול הרבה מאוד וגם לגוון כדי שיהיה את כל אבות המזון, ספורט אני עושה לפחות כמה פעמים בשבוע ובשנה הבאה אני יתחיל יותר רציני כי אני חוזר לכדורגל. לאיזה גובה לדעתכם אני יגיע בסופו של דבר? יש עוד לאן לשאוף? לדעתכם אני יעבור את אבא שלי? יש דברים שאפשר לעשות במיוחד בחופש הגדול שמתקרב בשביל לשפר סיכוים לתת קפיצה יפה בחופש…
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מכיר באזור, אבסולוט 53 ש"ח http://www.b144.co.il/products/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa_%d7%90%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8&_street=&_p=&_m=&stn= איזה חנויות זולות אתם מכירים?
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שתפו אותנו באיזה בושם אתם משתמשים.. - אם אפשר לשים שם מלא + תמונה יהיה מעולה. כרגע לי יש, 1. 1 Million - Paco Rabanne 2. 212 Sexy Men - Carolina Herrera 3. Rochas Man - Rochas -נשאר לי ממש קצת 4. Acqua di Gio - Giorgio Armani -נשאר לי ממש קצת. אני אוהב שיהיה לי 2 סוגים שונים של בושמים, ניגודים כמו ה1 מיליון וה212 סקסי.
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בדיוק לפני מספר ימים נסעתי לאולם אירועים שעבדתי בו פעם להחזיר את מדי העבודה ולקבל 100ש"ח REFUND במזומן, כמובן בהיותי אידיוט גמור באותו המצב לא לקחתי איתי את הארנק ושמתי את 2 שטרות ה50ש"ח בכיס יחד עם הפלאפון, ברגע שעליתי לאוטובוס הוצאתי את הפלאפון מהכיס וככל הנראה הכסף עף החוצה איתו ומישהו מאחוריי הרים את הכסף או שהוא פשוט עף לו אל המוצא בר המזל, אני מבחינתי גיליתי על כך באמצע הנסיעה באוטובוס כשאין עליי כסף לנסיעה נוספת חזרה ובחוץ יש רוח שבחיים לא תשאיר את הכסף באותה התחנה... ניחא ה-100 שקל, מה שיותר הורג במקרים כאלה זו המחשבה של "איך יכלתי להיות כזה מטומטם? :kopfpatsch:" מה יצא לכם לאבד?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'. יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ. יש את הKENWOOD KMIX ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W. מה דעתכם? אריאל
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…
-
- 28 תגובות
- 17k צפיות
-
-
חוץ מהטכניון והבנתי שבאת"א זה חרא תודה לעונים
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-