כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לבד קורס טכנאי מחשבים ורק לגשת למבחן ב MATRIX...מישהו יודע מה המחיר של מבחן כזה שם?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…
-
- 88 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שאלה: ראיתי שהרב התיר להוריד שירים מהאינטרנט גם כשהיוצר לא פירסם אותם אלא סתם אדם. מה דעתו של הרב: האם מותר גם במצב שאין לי את הדיסק, וכשללא ההורדה הייתי קונה את הדיסק? תשובה: הסיבה שאני רואה להתיר הורדת שירים מהאינטרנט היא בגלל שהאינטרנט פרוץ לכל, וכמו שאדם שהולך לנהר שוצף ורואה שם אבידה מותר לו לקחתה משום שברגע שהמאבד ראה שהנהר סחף את החפץ שלו הוא התייאש מהחפץ והחפץ מופקר לכל וכל הרוצה ליטול יכול לבא וליטול, כך האינטרנט משול לנהר שוצף שברגע שבעלי השיר ראו שהשיר שלהם נסחף לאינטרנט הם יודעים שזה מופקר שם וכל מי שרוצה יכול ללכת ולקחת את השירים. ולכן אין הבדל אם היית קונה את הדיסק או לא.
-
- 66 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/3f8079515d032520.jpg משהו בהחלט מצחיק...אין מה להרחיב,שווה צפייה... אה וגם בונוס למי שזה לא שיעשע אותו http://antiscouts.cjb.net/ (אתר ל"מעריצי" הצופים)
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכשאני מחפש בגוגל משהו לא משנה מה מופיע לי בצד תוספות שלא היו לי..מצורפת תמונה..פעם היה לי דף ריק רק תוצאות ועכשיו יש תוספות זה אצל כולם משהו השתנה? http://img560.imageshack.us/i/94479694.jpg/ תודה
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב שלי הוא כזה: אני בן יחיד, פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52. התגייסתי באוק' 08, עברתי טירונות 02, בעיניי ממש קייטנה, קורס נהיגה בבה"ד 6, וכעת אני משרת בנ"מ בתור נהג תובלה. התנאים מצוינים: אחלה בסיס, מפקד - זהב, אחלה חבר'ה, פשוט, אין תלונות. הבעיה שלי שמאז הגיוס, נכנס לי ג'וק עצבני לראש שאני מעוניין בשירות קרבי, נוסח חי"ר. זה לא עוזב אותי - לא מספיק שאני מאוהב בבחורה שלא מוכנה להתחייבות מכל סוג שהוא, אני סובל מהנ"ל. במידה ואכן יעלה בידי להחתים את ההורים על הסכמה לשירות קרבי, איך אני עובר לחי"ר בתור לוחם? למי אני מגיש את הבקשה? יש אפשרות להבטיח למשל שאתקבל לחטיבת גולני / גבעתי? שמעתי שהביקוש לחטיבות האלו מאוד גדול, לכן, האם יש טעם לציין את הפרטים …
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-