כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש לא מזמן,ואני בתקופה האחרונה הדלקתי וכיביתי אותו משהו כמו פעמיים ביום. בזמן האחרון התחלתי לכבות אותו רק אחרי כמה שעות שהוא דלוק,כלומר להדליק אותו פעם אחת ביום ואחרי כמה שעות לכבות אותו. רציתי לדעת אם זה יכול להרוס לי את המחשב,להאיט אותוךאו לגרום לבעיה בחלקים הפנימיים שלו או כול בעיה אחרת שעלולה לגרום לתקלות. מקווה שהכול בסדר ולא קרה כלום ושתוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים.
-
- 62 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש המלצה לספק מייל מאוד מאובטח,שיהיה חינמי,מה שחשוב זאת רמת ההטחה,הממשק לא חשוב. תודה. ולא להמליץ GMAIL בבקשה,כי הוא הכי פחות מאובטח כיום.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה, עשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי את הציון ביום שני. אז ככה, ממוצע הבגרויות שלי הוא 95 וציון הפסיכומטרי עומד על 678. אחרי ששוטטתי קצת באתרים של אונ' ת"א והטכניון הבנתי שאני די רחוק מהסכם הדרוש להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב. אני צריך ממוצע בגרויות של 105 עם הציון הפסיכומטרי. אם אני עושה מכינה אני מגביל את עצמי רק למוסד אקדמי אחד וכאן ההתלבטות שלי. האם כדאי לי לעשות מכינה וללכת עם מקום הלימודים עד הסוף או לנסות לשפר בגרויות (מתמ', אנגלית ופיסיקה ברמה של 5 יחידות יעשו את העבודה אני מניח) באופן עצמאי ולחפש אוניברסיטה שאני כן אוכל להתקבל אליה.(עדיפות לאיזור המרכז , איך בר אילן למשל?) שאלה נוספת שיש לי היא לגבי המקצוע מדעי המחשב…
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. אני מלצר שעובד במסעדה ששיטת התשלום היא באופן הבא: המעסיק שלי מתחייב שתהייה לי הכנסה (מינימלית) של 22 ש"ח לשעה. במידה ועבדתי שעה אחת ובמהלך השעה הזו קיבלתי טיפים בסך 22 ש"ח, המעסיק שלי לא משלם לי, בטענה שקיבלתי את שכרי לשעת עבודה זו (מהטיפים). אם קיבלתי יותר מ 22 ש"ח היתרה שלי. אם במהלך שעת העבודה צברתי טיפים של 10 ש"ח, המעסיק יוסיף לי עוד 12 ש"ח מכיסו (במקום לשלם לי 22 ש"ח מכיסו ללא התחשובות בסכום הטיפים שצברתי). עד כמה שאני יודע שיטת התשלום הזו אסורה ע"פ חוק במדינת ישראל. המעסיק שלי דואג לכסות את עצמו בכך שהוא לוקח ממני בכל יום את שכר הבסיס שלי מהטיפים ומחזיר לי את זה בסוף החודש. כדי שלא תהייה לו בעייה עם מס הכנסה וכו'. (בהרחבה: אם אני אקח בכל יום את שכר הבסיס שלי…
-
- 62 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אז למי שלא יודע שגיא הלא הוא ידידנו רוקפורד חוגג היום 18 שנים אז המון המון מזל טוב אחי הרבה הצלחה ;D אושר עושר יושר וכושר ובאמת שיהיה לך רק טוב וסבבה בחיים למה אם יש בנאדם בפורומים ובכלל שיש לי רק טוב להגיד עליו זה אתה ( באמת אדם עם אופי אציל ) אז עד 120 והמון המון מזל טוב !! מקווה עוד לשמוע אותך בגל"צ :smoke: ... אסף
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-