כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש לא מזמן,ואני בתקופה האחרונה הדלקתי וכיביתי אותו משהו כמו פעמיים ביום. בזמן האחרון התחלתי לכבות אותו רק אחרי כמה שעות שהוא דלוק,כלומר להדליק אותו פעם אחת ביום ואחרי כמה שעות לכבות אותו. רציתי לדעת אם זה יכול להרוס לי את המחשב,להאיט אותוךאו לגרום לבעיה בחלקים הפנימיים שלו או כול בעיה אחרת שעלולה לגרום לתקלות. מקווה שהכול בסדר ולא קרה כלום ושתוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים.
-
- 62 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הי כולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אני ואחי התגייסנו ביחד ושובצנו באותו הקורס,לאחר מכן החליטו להפריד אותנו בגלל היותנו אחים. אותי העבירו לבסיס אחר,בסיס שאינני מעוניין לשרת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להשיג אישור המאפשר לי ולאחי לשרת באותה היחידה ואם כן מה אני צריך לעשות כדי להשיג אותו. ניסיתי לחפש בגוגל פקודות מטכ"ל בנושא אך לא מצאתי. תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים
-
- 92 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. אני מלצר שעובד במסעדה ששיטת התשלום היא באופן הבא: המעסיק שלי מתחייב שתהייה לי הכנסה (מינימלית) של 22 ש"ח לשעה. במידה ועבדתי שעה אחת ובמהלך השעה הזו קיבלתי טיפים בסך 22 ש"ח, המעסיק שלי לא משלם לי, בטענה שקיבלתי את שכרי לשעת עבודה זו (מהטיפים). אם קיבלתי יותר מ 22 ש"ח היתרה שלי. אם במהלך שעת העבודה צברתי טיפים של 10 ש"ח, המעסיק יוסיף לי עוד 12 ש"ח מכיסו (במקום לשלם לי 22 ש"ח מכיסו ללא התחשובות בסכום הטיפים שצברתי). עד כמה שאני יודע שיטת התשלום הזו אסורה ע"פ חוק במדינת ישראל. המעסיק שלי דואג לכסות את עצמו בכך שהוא לוקח ממני בכל יום את שכר הבסיס שלי מהטיפים ומחזיר לי את זה בסוף החודש. כדי שלא תהייה לו בעייה עם מס הכנסה וכו'. (בהרחבה: אם אני אקח בכל יום את שכר הבסיס שלי…
-
- 62 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אז למי שלא יודע שגיא הלא הוא ידידנו רוקפורד חוגג היום 18 שנים אז המון המון מזל טוב אחי הרבה הצלחה ;D אושר עושר יושר וכושר ובאמת שיהיה לך רק טוב וסבבה בחיים למה אם יש בנאדם בפורומים ובכלל שיש לי רק טוב להגיד עליו זה אתה ( באמת אדם עם אופי אציל ) אז עד 120 והמון המון מזל טוב !! מקווה עוד לשמוע אותך בגל"צ :smoke: ... אסף
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
2 וחצי בלילה, מה שנותן לי לגיטימציה לת'רד דבילי למדי P: ועכשיו לעניין- לפני בערך שבוע קיבלתי סלולארי חדש, ואני עכשיו בחיפושים אחר רינגטון מקורי ומשעשע. אחד מעולה ל SMS כבר יש לי, עכשיו צריך צלצול טוב לשיחות. -חשוב שיהיה מצחיק -כל דבר הולך, שירים, טרקים, פסי קול, קטעים מסרטים, ובקיצור- כל דבר שאפשר לדחוס ל MP3. מחכה לתגובות....... ;D Whoever pulls out the most original one wins 10 internets
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-