כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעתי על זה שבודקים לפי השתן ההורים שלי חושבים שאני משתמש בסמים אז אני רוצה להראות להם את התוצאות אז איך בדיוק אני עושה את הבדיקה הזאת? קופחת חולים? בית חולים? וד"א זה לא מראה שאני מעשן סיגריות ונרגילה נכון?
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. פעם ראשונה שאני טס לכ"כ הרבה זמן - אם יש פה מישהו שעשה טיול דומה בכמות זמן דומה... אשמח לעצות בנושא אני הולך להיות בערים גדולות בלבד, יהיו הזדמנויות לכבס פעם בשבוע בערך ואני לא הולך לעשות שופינג.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.p-c.co.il/index.php אם מישהו התנסה איתם ובפרט עם שירותי השחזור שלהם, אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות ושליליות. תודה
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדר איזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותה אני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיה וגם מה להביא לה לאכול פיצחתי והבאתי לה גרעינים שחורים הבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זה הבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לה הוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוז אני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזר למרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמים ועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה.. המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו.. בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?
-
- 67 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-