עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Googleness,

אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by MishaK,

LOL!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע לומד יג טכנאים . עוד מעט מסתיימת השנה . השנה הזאת לא כל כך למדתי ולא נראה לי שאני יעבור את כל המבחנים של הטכנאים . עוד בתחילת השנה חשבתי לעזוב את זה ולהתגייס . המימון של הלימודים הוא של הצבא (כ80 % הם משלמים ) וזה יוצא משהו כמו 5אלף לשנת לימודים. עכשיו אני חושב לא להמשיך יד ופשוט להתגייס ואז להמשיך ללמוד אחרי הצבא . אמרו לי שלימודים של טכנאים והנדסאים במגמת רכב (או מכונות) עולה 20 אלף שקל , זה נכון ? וכשמסיימים את השירות הצבאי אמרו לי שאפשר לקבל כסף מהצבא בשביל לימודים זה נכון ? אני בכלל לא רציתי להמשיך ללמוד . המשכתי בגלל לחץ שהיה עליי מהמשפחה . מה ההבדל אם אני ימשיך ללמוד עכשיו או אחרי הצבא ? אחרי הצבא זה יהיה יותר נוח בגלל שזה לימודי ערב . תודה לע…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by dj_kombina,

שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=ם ואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו.. אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימד יש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימד רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלה ואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

7. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by MishaK,

w00t! קרדיט ל-tb0001 על שמצא את הדבר השולט הזה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.wired.com/wired/archive/13.01/topsite.html כתבה חביבה שמתארת איך פועל המאחורי הקלעים של עולם ה WAREZ. לא הכל מדיוק, אבל עדיין שווה קריאה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  12. אחרי שנים של ציפייה והסתמכות על פתרונות צד-שלישי מסורבלים פלטפורמת המסרים הפופולרית בעולם מיישרת קו עם המתחרות ומטמיעה מנגנון מובנה לתזמון הודעות שישנה את אופן התקשורת הפרטית והעסקית שלנולכתבה

13. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liav12,

בן דוד שלי תיכף חוזר לארה"ב ואני מתלבט אם לתת לו כסף כדי שהוא יוכל לקנות לי חלקים של מחשב...מעבד זיכרונות ולוח אם, יוטל על זה מכס?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by rk666,

http://www.flexbeta.net/main/comments.php?id=11903&catid=1 תהנו

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני מסתכל על אחוז האוכלוסיה הדתי(בין אם הוא מוסלמי ובין אם הוא יהודי) ואני רואה שהוא הולך וגדל. זה רק עניין של רוב עד שהמדינה הזו תהפוך למדינה דתית. אין מטרת הדיון הזה לריב על האם כדאי או לא כדאי להשאר בארץ. הדיון הזה הוא לא על נאמנות למדינה לעם היהודי או דבר אחר. ואתם מתבקשים לא להספים אני רוצה שילדי יחיו במדינה חילונית. בכל מקרה עוד שנה אני מסיים את שירות החובה הצבאי בתור הנדסאי במחלקת פיתוח. ואני שוקל בכבדות לסועלמדינה אחרת. ולהשלים בה את התואר, שכרגע התחלתי באו"פ. ואולי להגר לאותה מדינה. אני תוהה מה אתם יודעים על הנושא? אילו מדינות בעלות מדיניות הגירה חברותית למתכנתים שניתן להסתדר בהן עם ידע באנגלית\רוסית. אם יש מדינה ממש שווה שצריך לדעת בשבילה שפה אחרת גם מעניין לדעת…

• 103 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. Started by Mortar,

לא הגזמתם ? ??? : כל נושא יש לו כבר ת'ראד כללי, אפשר לסגור את הפורומים... Take it easy

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. http://tv.mivzakon.co.il אני עם אינטרנט של 1.5MB - מקבל תמונה ירוקה במקום עם צבע מלא אבל מסונכרן טוב הSOUND עם הוידאו השאלה אם זה בגלל מהירות האינטרנט שלי ? מישהו פה יכול לנסות עם 1.5 ו 5MB לראות אם זה זה ? תודה ... יש אולי תחליף ? אתר אחר עם אותו הרעיון ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים