עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://img9.imageshack.us/img9/3845/image3tm.jpg האם זו התשובה הנכונה? לפי ספח התשובות, התשובה היא 1/6- תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by תינוק22,

כבישי חיפה זה כמו פנים של נער מתבגר, ואם חשבתם שנעשה איזה שהוא שינוי בתיקון של הכבישים מאז החורף טעיתם, מה עם רח' הפועל ו דרך צרפת ושפרינצק?? הכבישים שם מתאימים לטרקטורים , ישנם בחיפה כבישים שלא נסללו מחדש קרוב ל 30 שנה ..... במקום זה עיריית חיפה מתעסקת ב לעשות שינויים גיאומטריים ו ב להזיז צמחים ממקום למקום . אני באמת לא יודע אם לציבור בכלל אכפת כבר,אבל זה זוועה :pissed: Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by תינוק22,

חשבתם פעם על זה? , מה הסיבה?

• 13 תגובות
    • 9.9k צפיות
  6. Started by mystic,

קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לא ריאלי.

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Mike-,

לאחרונה אני נתקל בהרבה פרויקטים שהומצאו בארץ וממומנים דרך KickStarter, איך הם עושים את זה ? בKickStarter רשום הדבר הבא: לפי מה שאני מבין פה שלפי Amazon Payments חייב להיות אזרח ארה"ב.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by menihen16,

שלום לכולם אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19. האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי. אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?

• 17 תגובות
    • 26.1k צפיות
  11. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ..?

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  13. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש איזשהי דרך לדעת מי הפנה משתמש לדף שלי. כלומר, כשמישהו עושה לייק לאיזשהו דף שלי אני רוצה לדעת מי הפנה אותו,יש איזשהי אפשרות לזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. באמת אחד הדודלים המגניבים. למרות שלא למדתי אף פעם מדעי המחשב בצורה פורמלית, או בכלל, זיהיתי ישר שזאת מכונת טיורינג. מי שלא שם לב, הדודל סופר מאחד עד... אינסוף, אני מניח. אם לוחצים עליו מגיעים למין חידות כאלה. כשאתם מסיימים לפתור, תעשו רפרש ותלחצו עוד פעם. יש מקבלים חידות אחרות, והפעם יותר מתחכמות. פתרתי את כולן, ועבור מי שלומד את הקונספט תוך כדי פתרון, זה היה מאתגר ומגניב ודרך אגב, כשסיימתם ומראים לכם את הפתרונות, מופיע במקום של סיממן השווה/לא שווה מין ארנב או אולי כבשה כזו. תלחצו עליו, ותגיעו לאיזה אלגוריתם ענקי שלא היה לי כוח לנסות להבין מה הוא עושה. מישהו יודע? זה כל מה שמצאתי. מגניב ביותר בינתיים אגב, מישהו רוצה תשובות או הוראות הפעלה, או שכולם הסתדרו? www.g…

15. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by zwex35,

אני בקרוב קונה מחשב ב-3500 ש"ח ואני רוצה לדעת איך החנות TMS. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני 3 שנים עכשיו הוא עובר לאחי) קניתי ב-IQPC והיה שירות אחלה. עכשיו מעניין אותי לדעת איך TMS? יש להם שירות טוב? הם אמינים? מאיפה יותר כדאי לי לקנות מ-TMS או מ-IQPC? ועוד שאלה, במפרט אני לא מזמין גם מערכת הפעלה, צרבתי על דיסק מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE, ואני רוצה שהם ירכיבו לי את המחשב ויעשו הכל, אז אני יכול להביא להם את הדיסק שצרבתי והם יתקינו את המערכת הפעלה והכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by תינוק22,

שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by smack,

היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כפי שידוע לכם תחום התאורה נמצא כרגע במצב מאוד לא יציב ובעייתי. בדיון בפורום תאורה באנגלית כלשהו, בו אני פעיל, מישהו העלה ת'רד כלשהו, עם מספר קישורים מזעזעים: ראשית, בקישור הבא, התברר לי כי פיליפס עובדים עם קבוצת "ירוקים" בינלאומית כלשהי, במטרה לשכנע את הממשלות בכל העולם לאסור את השימוש בפנסי הרחוב המוכרים לכולנו עם נורות הפריקה (כספית, נתרן ומטל הלייד) עד 2015, ושכל פנסי הרחוב הקיימים יוחלפו ב-LED עד שנת 2020. בנוסף, בקישור הזה, התברר לי כי מי שגרם להוצאת נורות הלהט אל מחוץ לחוק במערב, הם פיליפס. והסיבה לכך שאני חושב שהם עשו זאת היא: כסף.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Kukishin,

לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים