כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
אני מאמין שיש פה אנשים שמכירים את הנושא. אני חושב על להרשם למדעי המחשב באונ' תל אביב והייתי שמח אם תאירו את עיני בנושא הזה של חד חוגי ודו חוגי. לפי ההגיון שלי זה נשמע פשוט שחד חוגיי זה תואר במדעי המחשב בלבד ודו חוגי זה תואר במדעי המחשב ועוד משהו? הבנתי נכון?
-
- 30 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי תנאים, לא מכיר כלל את השוק. צריך מצלמת תיעוד נסיעה שתצלם גם בתנאי אור רעים, עדיפות עם ממשק בעברית אך ניתן גם באנגלית. בנוגע לרזולוציות אני לא יודע מה קיים אבל 720P יהיה סבבה. אין בעית תקציב (הייתי אומר עד 1500 שח אבל תאכלס לדעתי לשלם יותר מ-1K זה מוגזם) העדיפות שלי לקנות בארץ אך לא פוסל הזמנה מחול תודה לכולם
-
- 30 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים ניתקלתי בבעיה עם יס בחשבונית האחרונה קיבלתי חיוב על 2 סרטים בצפיה ישירה מי שנת 2001 זה לא הסכום זה יותר הפרינציפ. היתקשתי לשירות שלהם וניסיתי להסביר שאין לי מושג מה היה ב2001 ולמה בכלל חויבתי הם לא רצו לתת שום זיכוי והתירוץ שלהם היה שהחלפתם ממירים ונימצא בממיר שתי סרטים שלא שולמו (לי אישית אין מושג מה היה אז) ומקסימום הציעו לי 3 סרטים להזמנה חינם ,אני אישית סירבתי להצעה. מה עושים ?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.
-
- 30 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
http://rapidshare.de/files/26107125/c_____.rar.html (12mb) טוב אני קיבלתי מצלמת אינטרנט והתלהבתי ממנה ומצאתי תוכנה שמקליטה את המצלמה לסרט והתחלתי "לנסות את מזלי" עשיתי כמה סרטים קצרים אבל אני מביא רק את זה כי הוא הכי נורמאלי ומצחיק בסרטון אני מספר על אחות שלי ועל אח שלי אח קטן אחות בינונית ואני הגדול אני בעקרון יורד עליהם בסרטון שללא עריכה ולא התכוננתי מראש ככה שהכל בו אילתוריםולכן על תקחו את זה ברצינות כי כל מה שאני אומר זה שטויות בשביל הצחוק ולא יותר מזה טוב תהנו ותנו תגובות על "כישוריי"
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
-
תעשו ציטוט ותדליקו נר לזכר 6מיליון אחים ואחיות יהיה זכרם ברוך :'(
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?