עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. של יום הקבלה? או של שער הדולר ביום המשלוח? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. הי. כשמתחילים לשחק ב-black & white 2, מופיע לוגו של אריה בצבע שחור, אני מחפשת את התמונה של האריה ולא מוצאת. אולי מישהו מוכן לעזור לי? תודה

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Vaz,

אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

הנה התמונה: לא יודע מה איתכם, אבל איך שהסתכלתי על התמונה הזאת בכל זאת אמרתי לעצמי שיש עוד סיכויים להכיר מישהי דרך משחקים. למנהלים: ראויי לציין שזוהי לא תמונת פורנו או משהו אז תתחשבו בי.

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by jacko_il,

חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי

7. כששמעתי איזו הרצאה ממישהו שאחראי על משהו שאני לא זוכר בצבא שמעתי שבצבא אני אהיה קודם כל במה שאני רוצה (בתנאי שאני עוד בדרישות כמובן, אם יש דרישות) והצבא לא יכריח אותי להיות במשהו שאני לא רוצה ושמעתי ממספר אנשים אחרים שזה מה שאומרים, אבל בפועל, אני אהיה במה שהצבא רוצה שאני אהיה ולפי מה שהבנתי הם ממש רוצים קרביים מה אתם אומרים? אני כמעט בטוח שיש לי פרופיל מספיק לקרבי, אבל אני לא רוצה להיות קרבי חושבים שיכריחו אותי? איך היה במקרה שלכם? איל.

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. אני מאמין שיש פה אנשים שמכירים את הנושא. אני חושב על להרשם למדעי המחשב באונ' תל אביב והייתי שמח אם תאירו את עיני בנושא הזה של חד חוגי ודו חוגי. לפי ההגיון שלי זה נשמע פשוט שחד חוגיי זה תואר במדעי המחשב בלבד ודו חוגי זה תואר במדעי המחשב ועוד משהו? הבנתי נכון?

• 30 תגובות
    • 10k צפיות
  9. שלום אני לקוח של ברק 013.... אני ממש לא מרוצה מהשירות שלהם וגם מכך שהם הגזימו עם הקומבינות שלהם איזה חברה טובה אחרת יש בארץ? מה תמליצו? אני צריך מהירות של 5.... את כל הציוד כבר יש לי תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by My_Name,

יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. שלחו לי SMS 0504496422 ::::) תנו איזה משהו טוב ככה אני בידיוק יוצא עכשיו

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by WiSe-Man,

המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני שואל ברצינות. בנות דודות שלי אצלי והכנתךי להם סימלק וזה ממש טעים(מה לעשות שאין אוכל בבית) זה בסדר לשתות אתזה כי רשום על האירזה עד גיל 3... אין בזה איזה ויטמינים מוגברים או משהו בסגנון? (ל0א שנראה לי שאי אפשר אבל...)

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by SuperGirl,

חיפשתי ולא מצאתי דיון בנושא, האם אני היחידה שהעבירה קדימה ואחורה כמה פעמים בקטע שלינקולן מפלשבק מה הוא ראה בתוך הקופסא? בכלל, מה הרשמים שלכם מהעונה הנוכחית? אני למרבה ההפתעה ממש נהנית, אפילו יותר מגיבורים.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by buyom22,

אני קניתי מחנות KSp סניף ב"ש מחשב לסלון........ שקניתי מקלדת אלחוטית לא שמתי לב שלמקלדת אין אופציה של הנמכת וולים ... דבר אשר משמעותי מאוד כלפיי.... חזרתי יום לאחר הקניה לחנות בשאיפה להוסיף סכום עבור השלמה למקלדת אחרת ויותר יקרה במקצת....(המקלדת הייתה באריזתה המקורית.ללא שימוש) היחס היה מזלזל ומגעיל.... כל הזמן טענו שזה לא כולל באחריות ..... אין לי שום דבר נגד רוסים אפילו 2 חבריי לעבודה הינם רוסים ויש לו יחסי אנוש מעולים.... אבל האופי של ההתנהגותשל המוכרים הרוסים בחנות ממש הגעיל אותי... פיתחתי שנאה עצבנית כלפי אותם מוכרים..... לסיכום לא החליפו.... ההנהלה בחיפה אומרת ש"טטפל" בנושא אך ללא מענה... לפעמים עדיף לשים קצת יותר כסף ולקבל שירות של בני אדם.... כי שם זה לא היה…

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by FresH-MeaT,

וואי אני משתגע... ניפתח לי תיק על סמים בצבע לפני קצת פחות משנה... ואני משתחרר עוד מעט... וקיצר מצאתי עבודה וזה.. אבל לא מקבלים אותי לשם ביגלל התיק הפללי המזדיין הזה איך אני מבטל אותו\?

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Access Denied,

אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. לפני מספר ימים נסעתי לי לתומי בעיר כשלפתע הרכב שלפני בא לפנות שמאלה בלי איתות אפילו אך התחרט ובעצם דפק ברקס פתאומי במקום... לחצתי על הברקס ישר בחוזקה אך האוטו החליק לכיוונו אפילו האנד-ברקס לא עזר ! היו חסרים לי ממש עוד 5 סנטימטרים לעצירה , בקיצור היה מגע ממש קל והפנס ברכב שלי נשבר בעקבות כך לרכב השני לא נגרם כל נזק. עכשיו אני מודע לכך שהחוק היבש אומר שאני אשם בגלל אי שמירת מרחק, אבל עדיין הדבר הזה נורא נורא מעצבן !!! לא נסעתי מהר מידי ואפילו שמרתי מרחק סביר ממנו , יש עוד גורמים שמשפיעים כמו איכות כביש לקויה, כביש רטוב והבדלי כושר עצירה של כל רכב . הרכב שעצר בפתאומיות היה רכב מדבקה חדש הרכב שלי מודל 94 ... בכל זאת יש כאן הבדל מסויים למרות שהרכב מטופל כראוי. אז מה אני אמור…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. ירוקים קטנים כאלה... תודה.

• 30 תגובות
    • 22.9k צפיות
  21. Started by Vidati,

שלום! קבלתי היום מכתב מהצבא ובו זימון להתייצבות לקדץ נהיגה, האם זה המנילה שלי? יש לזה איזשהיא השקפה על הקב''א שלי? הייתי רוצה להיות באיזה יחידת מחשבים, משהו אם חומרה או אפילו תיכנות, לא חשבתי שזה יגיע עד לקד''ץ נהיגה. האם יש לי סיבה לדאוג? הבנתי שזה מאוד הפריע לקרוא את הטקסט בגלל כל השגיאות כתיב הנוראיות שלי, אז בשביל אותו משתמש ערכתי את ההודעה שלי, כי הבנתי שהוא לא יכול לשון בלילה בגלל זה.

• 30 תגובות
    • 6.8k צפיות
  22. Started by Nikiller,

עובדה...אני כותב את ההודעה ב12:25 מהבית ואתם תגיבו בה בשעות הקרובות...=] יש רק שני הסברים.. 1)הניסוי כשל..ולכן לא קרה כלום. 2)הניסוי הצליח ונשאבנו לתוך חור שחור ועכשיו אנחנו במימד אחר... מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. "TSAR" זאת פצצת האטום החזקה בעולם. שעוצמת הפיצוץ שלה מישתווה ל57,000,000 פצצות דינמיט מפחיד לחשוב אפילו עם דבר כזה נופל קרוב לישראל. הפצצה לפי מה שהמדענים טוענים יותר חזקה פי 4,000 מי הפצצה שנפלה על "ירושימה" בקיצור אינה לכם 2 סירטונים שיתארו לכם איך זה ניראה 1 2 http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c תהנו.

• 30 תגובות
    • 12k צפיות
  24. Started by yousux,

אחרי הבאזז שמיקרוסופט יצרו עם הקמפיין המוזר עם ביל וגרי, הגיע הזמן לשורת המחץ, להחזיר לאפל על פירסומות Mac vs. PC שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=hi1se9rH7S8&fmt=18

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.