כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf גירסה חדשה ומהנה של המחשב פינגווין
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוחים סט מקלדת ועכבר של לוג'יטאק MX5000 מחול אני צריך לשלם מע''מ או מכס משו כזה ...? אני לא מבין בזה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הנושא הזה נפתח גם בפורומים של carsforum.co.il ואני שם אותו גם כאן בשביל דעה נוספת. יש בבעלותי פולו 96' מזה 3 שנים. בסה"כ רכב נחמד למישהו שלא התנסה במגוון גדול של רכבים. כבר אמרו לי שהחווית נהיגה לא משהו, אבל זה לא אומר לי הרבה. היו הרבה תקלות, ב3 שנים שהרכב אצלי הספקתי להחליף כמעט כל חלק אפשרי חוץ מהבלוק מנוע עצמו. וזה כולל את: -פאקום ראש -וונטה חדשה -משאבת מים חדשה אחרי שהישנה התפוצצה -קיט משולשים קדמיים כולל תפוחים -מיסבים -מצבר חדש -החלונות...אויי החלונות נפלו מספר פעמים. -פנסים קדמיים -טיימינג -בלמים -בלם יד שנשחק וסודר -צמיגים קדמיים חדשים אחרי שהישנים נאכלו מכל כיוון אפשרי -חיישן חדש (בעייה עם הטורים) -פתח מצערת שהרס לי את החיים..שוב..טורים -פלאנץ' (ככה קוראים לזה?)…
-
- 36 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, לפני חודש בערך עשיתי תיאוריה ואת הבדיקות לתיאוריה, כשהגעתי לבדיקת ראייה אמרתי לבודקת שאני כן צריך משקפיים (נבדקתי איזה 10 חודשים לפני כן והמידות שלי היו 0.25 בשמאל ו-0.75 בימין, אבל למרות זאת לא התחלתי לשים משקפיים) אמרתי לה את זה היא אמרה לי בוא נבדוק וזהו, היא בדקה אותי ואמרה לי שהכל תקין מה שלא נכון, ממה שאני מבין לנהיגה צריך חדות 6/12 ולא 6/6 אז אמרתי יתכן .. אתמול נבדקתי שוב בבדיקה אצל אופטימטריסט מומחה (פעם שעברה זה היה אצל רופא פרטי, אחרי בערך שנה מפעם קודמת), עכשיו המידות שלי הן 0.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין. עכשיו ממה שאני יודע הראייה הכללית נקבעת לפי העין החזקה, שזה 0.5 אצלי. האם 0.5 זה בתחום של 6/12? בכל מקרה למי אני צריך לדווח, אם בכלל? מ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
תקראו לזה אולמות ארקייד....יש המון אולמות של משחקי וידאו היום בארץ כמו בבילון וגיים זון...אף באף אחת מהם אין את הכדורגל של פעם ...מחפש אך ורק את הכדורגללל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.html שוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום כולם נתקעתי באיזה תרגיל ואשמח לעזרה http://img80.imageshack.us/img80/8497/9636vc0.jpg הזרם במעגל הוא 50\3=16.66A תודה עריכה: שכחתי לתת תשובות P=660W גורם הספק 0.6
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אמיתי,באמת יש סרט חדש שמבוסס על המשחק? : אם כן זה פשוט טעות ,אף אחד לא יבוא לראות סרט על מפלצות משחקים BigDick במאדים...... עריכה,אמת בהחלט: http://www.doommovie.com/
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון? חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נרשמתי לפני כמה זמן לפורום, ועד עכשיו לא כתבתי תגובה או אשכול. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח לפחות איזה אשכול אחד קטן של היכרות קטנה עם המשתמש שלי. אז ככה השם שלי טל(כמו שאפשר להבין), ואני בן 22. אוהב טכנולוגיה מאוד, אך בעיקר מחשבים ורובטים. אומנם לא רואים שאני אוהב את הנושא השני, אך מחשבים בהחלט וכן אפשר להגיד שאני יודע ברמה של טכנאי. יצא לי קצת להסתובב בזמן הזה בפורום, ואני חייב לציין את האמת המקום הזה מושך מבחינת עיצוב חח. זאת האמת אחד הסיבות שנרשמתי למקום הזה, ככה שיפה אני מכיר פורמים גדולים יותר והם לא ברמה כזאת. אז באמת כל הכבוד לצוות הנהלה בנושא הזה:) קיצור אני הסיים בדבר הבא, שאני אומר בדרך כלל במקומות חדשים. אם יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-