עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MATTAN,

אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. לא כל כך הבנתי תפואנטה עם זה. נתקלי לפני חודש בזה אחרי זה כל פעם שבאים ללכלך על מוצר כל שהוא או על חנות כל שהיא מעדיפים לא לרשום שמה את שם החנות או דברים בסגנון בשביל שלא יתבעו את מי שרשם את ההודעה. מה הקטע עם זה מישהו יכול להסביר אולי? ואיך בידיוק חנות X יכולה לתבוע מישהו מפורום כל שהוא על מה שהוא אמר? הרי זה דמוקרטיה בסופו של דבר לא? אשמח לתשובות עד כמה שזה נשמע טא'רד הזוי למה הלכתי לאיבוד עם זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. היי אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://www.onsale.com/onsale/shop/detail~dpno~7037657~Action~ACCESSORIES.asp הדגם אזה אינו מופיע במחשבון של אגף המכס ומע"מ הוא עולה 294$ מישהו יכול לעזור בחישוב המס? בטוח שיש מע"מ של 15.5% מכס? עוד מיסים? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by Henz16,

אשמח לכל תגובה. תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , לסלקום TV אין תשתית משלהם צריך או בזק או HOT משמע כל השידורים אינטרנט עוברים דרך תשתית שלא קשורה אליהם רק מחברים את המכשיר שלהם שיש בו TV אינטרנט טלפוניה עידן 2000 וכו' לראוטר של בזק / HOT אז למה לעזעזל שמעתי שהטכנאים שלהם ( סלקום ) עושים השחלות בקיר ? מה הקשר ? כולה חיבור לראוטר בזק או הוט / עידן 2000 לשים מכשיר ואנטנה לא ? מה הם קשורים לכל הקידוחים בקיר ? תודה , מחכה לתשובה מפורטת .

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

http://www.questfortherest.com/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by methodman,

אני עכשיו הולך לבגרות אז בהצלחה לכל מי שנבחן היום בבגרות באנגלית אני אישית עושה את E

• 108 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. אם יש למישהו מודם כבלים מוטורולה 4200 תעשו טובה צרו איתי קשר באיי סי קיו אני צריך לשאול אותכם כמה שאלות ICQ 31799559

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by Jinjis Han,

כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב, מחפש מדריך ללמידת פוטושופ דרך האינטרנט. כמה דגשים: *שיהיה קל ללימוד. *עדיפות לאתרים עם סירטונים. *כמה שיותר מודרני/מעודכן (CS3).

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by ccc,

קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. השאלה בכותרת ... תודה

17. Started by benor,

זו שיטה שפתחתי לעצמי ואני משתמש בה כבר זמן מה והחלטתי לשתף אותכם בה. השיטה היא לחשוב על מילה או על איזה משפט בעברית, ולכתוב אותו כך שהאותיות הם באנגלית למשל: הלכתילהזמיןפיצה = vkf,hkvznhiphmv ביתמשוגעים = ch,naudgho

• 60 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EagleXDR,

היי, הייתי בצו ראשון לפני חצי שנה בערך, ואני מעוניין לדעת מה הקבא שנקבע לי. ידוע לי שאין אופציה רשמית לדעת זה, וכל עוד אין לך קשרים, נחרץ גורלך. אז במקרה שלי, לצערי הרב אין קשרים - האם באמת נפקד ממני מלדעת את הקבא שלי? נ.ב. - אם קיבלתי מכתב שמזמין אותי ליום פתוח לעתודה או משהו כזה - זה אומר משהו, או שכל אחד מקבל את זה? תודה.

• 11 תגובות
    • 10.2k צפיות
  20. http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305 מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Jonnyboy,

מצאתי אתר חיפוש, יותר טוב מגוגל שכולל -מציאת תוצאות מ3 מנועי חיפוש שונים והצלבתם -כאשר מגלגלים למטה, על מנת למצוא תוצאה שקשה למצוא, לא צריך כל פעם להחליף עמודים כמו בגוגל, אלא העמוד השני נטען אוטומאטי -האתר יכול להוריד את האגו של גוגל. -הוא מוציא תוצאות לא פחות טובות, ויותר אסתטי ונוח. -מתחת לSearch bar לחצו על ON על מנת להפעיל את הצגת התוצאות האוטומטית כמו בגוגל. qrobe.it בFIREFOX יש לו ADD ON כאן https://addons.mozilla.org/pt-BR/firefox/addon/62825/ בIE, מפעילים אותו בתור DEFAULT כך: בעמוד הראשי של QROBE, אתם תראו לחצן מלמעלה מימין, שנקרא:"add qrobe to search bar" לחצו על זה ויש לכם את כרוב בsearch bar עכשיו כל מה שנשאר הוא לקבוע את זה כdefault ובקרום כך:…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

החברה ב3DGAMEMAN.COM ערכו מפגש פורום לכבוד ביקורת הווידאו ה400 באתר, וכמובן שערכו על המפגש ביקורת ווידאו. בכל מקרה, ככה עושים מפגש פורום: http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/400th_video_review/video_review_03.html תודו שלא הייתם מתנגדים לאיזה HSF סתם ככה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asichen,

מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by Googleness,

שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים