כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בעקבות נסיעה לסין (בייג'ין) הייתי רוצה לקבל את ההמלצות שלכם מה בנוגע לאוכל? להביא מהארץ או שאפשר להסתדר שם ממה להיזהר שקונים? איפה לקנות? מה לקנות? עד כמה אפשר להתווכח על המחיר? כדאי לקנות שם סמארטפון/טאבלט ואם כן איפה? ואם יש לכם עוד טיפים ועצות בנושאים אחרים או כלליים אני ישמח לשמוע הטיסה בעוד כחודש, אבל אני מאמין שכדאי להגיע מוכן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שמי נביעות בטעמים לא בריאים או משהו כזה. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאני יכל לעלות אליו קבצים ולתת לקבצים הללו לינק מאתר אחר. מישהו יודע איפה יש אתר כזה ?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יכול להיות דבר כזה שאם אני קונה מחשב חדש וכל שנה פחות או יותר לא מטפל בו או משדרג אותו אני אשלם על זה ביוקר במחשב חדש ? פחות או יותר כמו אוטו ? כאילו זה משנה אם אני משדרג את המחשב אחרי 4 שנים שהוא אצלי ? או שעדיף כל שנה לשדרג וככה נמנעים ממחשב חדש ליותר זמן ?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://zope.ale-yarok.org.il/home/maza/#bm017 אם כל מה שכתוב שם היה קורה היה לנו טוב היום הצעירים חיבים לעשות את השינוי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
כשכל דצמבר הופך לכרטיס ביקור אישי: שירותי הסטרימינג הגדולים חושפים את נתוני ההאזנה והצפייה לשנת 2025, עם חידושים שהופכים את הסטטיסטיקה למשחק חברתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אנשים קניתי גקינס שחור של וורנגלר ושמתי לב שהוא צובע לי חולצות בהירות בקצת שחור ויותר גרוע צובע לי את התיק שלי. הצבע מאוד חלש וקצת מיים מורידים את הצבע. לפי מה שקראיתי באינטרנט ניסיתי לכבס את המכנס וגם להשאיר אותם ללילה עם חומץ\ זה לא עוזר. אני בטוח שאם אני אמשיך את הכביסות בשלב מסויים הצבע יפסיק אבל ראבק כמה אפשר לכבס לפני שהמכנס יהפוך לסמרטוט? לצערי כרגע בלתי אפשרי להחזיר את המכנס, יש עצות?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני אעשה אותו בכל אופן, אבל רציתי לדעת מה זה יתן לי בחיים התעודה הזו. מה ילד בן 16 (עוד לא) כמוני עם תעודה כזו יכול לעשות? מה אתם אומרים, דעתכם שלכם על התעודה? כמו כן עוד שנה + אני ניגש על CCNA, מה אתם אומרים על CCNA?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תוכנית ראשונה היה צוות של לוחמים שהיו חיים בצוללת מתחת למים והייתה להם בריכה בתוכה כשהם היו קופצים לבריכה כל אחד מהם היה משתנה ליצור ים כמו הזקן השמן שהפך לכלב ים ואחד מהם הפך לדולפין. תוכנית שניה זה היה מחנה מפלצות שהיו שם כמו מפלצות קטנות היה ערפד קטן היה מומיה עם כפפות בוקסים אתם יודעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם?
-
- 78 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בירוקרטית הבאה, עקב העובדה שבית הספר שלי הוא דתי: אני בן 17 (י"ב) לומד כעת את הסמסטר הרביעי של תואר ראשון בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. אני לומד במסגרת של "מעמד מיוחד" - כלומר אני לומד קורסים כאוות נפשי שלא משתייכים דווקא לתוכנית מסויימת, אך והיה ואם ביום מן הימים אתקבל לתוכנית לימודים מסוימת אז לא אצתרך לחזור על הקורסים שכבר סיימתי. דיברתי עם מזכירות הפקולטה להנדסה, ובגלל שהממוצע שלי גבוה יחסית (97) אז לאחר שצברתי כבר 66 נ"ז (ובסוף הסמסטר הנוכחי אם לא אכשל באף קורס, אצבור 101 נ"ז מתוך 180 שהם כל התואר) אמרו לי שאני לא צריך פסיכומטרי רק מבחן אמיר וזכאות לתעדות בגרות. עכשיו בבית הספר הדתי שבו אני לומד, ע"מ לקבל תעודת בגרות חייבים ללמוד בגרו…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-