עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ALÞHA,

לא יודע מה אתכם, אני חושב שזה עדורבל! http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/09/the-girl-with-the-photoshop-tattoo.html לחדי הזכרון מבינכם (בטח לא אני) היה גם אחד שקיעקע MX-500 אדמדם על הזרוע בזמנו...

2. Started by YaelR,

שלום, שמי יעל ואני עבדתי במקום עבודה מסוים ללא תנאים שבו הייתי מקבלת שכר מינימום, זאת לאחר ותק של 12 שנים. ביקשתי העלאת סחר מהעביד שלי בעקבות הוותק שצברתי במהלך השנים, ומאחר שלא הייתה הסכמה לכך בחרתי להתפטר ללא פיצויים וללא שום דבר. האם מישהו מכם יכול לעזור לי לקבל את הפיצויים שמגיעים לי? האם יש כאן אנשים שמתמצאים בנושא? אשמח מאוד לעזרה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות שולחן חדש לחדר, שיהיה כמה שיותר פשוט. חשבתי על הרכבת שולחן עצמאית, לקנות פלטה + 4 רגלים מאיקאה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={8F3B410C-C50F-47FA-9266-37C8856ECAB0}&details_type=1&itemid={29BD5E5E-ED26-47D7-93FC-24E1A39250DD} 4 רגליים - http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={9F9562AE-BD47-4566-97DE-B08FEE43118E} אמור לצאת 395 ש"ח סה"כ לשולחן גדול יחסית, נשמע לי מאוד משתלם. למישהו יש נסיון בנושא?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by uriya,

האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

לוותיקי הפורום בלבד (ומי שבכלל זוכר מפאת גילו המתקדם), המשחק המסורתי של יום כיפור חוזר... המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, בוחרים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת וולפסון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Art Tatum,

קודם כל, מהו סנדוויץ' אגדי? סנדוויץ' אגדי הוא סנדוויץ' טעים ועשיר שמעניק סיפוק רב. כדי להכין סנדוויץ' אגדי צריך לפחות 7 רכיבים בסנדוויץ'. ישנם שני אסכולות. אלו שטוענים שלא סופרים את הלחם ברשימת הרכיבים, ואלו שטוענים שסופרים גם את הלחם. סנדוויץ' אגדי שבו 7 רכיבים כולל הלחם, אינו נחשב כסנדוויץ אגדי על פי המחמירים. רבים טוענים שפיצחו את סוג הסנדוויץ' האגדי, אך רק מעטים מהנוסחאות מצאו את דרכם לציבור הרחב. מטרתו של דיון זה היא לחשוף כמה מהנוסחאות המוצלחות. התרומה הצנועה שלי היא נוסחה לסנדוויץ' אגדי פשוט ועממי המבוסס על דג כבוש או נקניקים. 0) לחם/בגט/ג'בטה/וכו.. טרי וטעים. 1) דג כבוש(מהמעדניה או מקופסת שימורים) או נקניקים. 2) מיונז. 3) רצועות מלפפון חמוץ. 4) פרוסות…

• 81 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by Discreet,

אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. Started by MotherShip,

מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  13. ?

• 109 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Spinier,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות אורגנית והציעו לי 2 דגמים עיקריים: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10016 או http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10015 מה אתם חושבים יותר טוב והאם יש לכם הצעות לאורגנית יותר טובה אבל שלא תיהיה יותר יקרה? הראשונה עולה ב400 שקל יותר ורציתי לדעת אם זה שווה את ה400 שקל האלה. תודה מראש חברה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by benor,

מפונקים: חלק א' במלואו

• 94 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?

18. Started by QkSr756,

אני רוצה לנקות את הפלאפון שלי (גלקסי S2 ) מנזקי מים - קורוזיה וכו'... שמעתי שהרבה אנשים משתמשים בחומר הזה לניקוי כרטיסי אלקטרוניקה.. מישהו יודע איפה משיגים את החומר ??? ? או אם מישהו מכיר חומר שיעשה את העבודה בצורה דומה זה יהיה מצויין... זה הנוזל באמאזון http://www.amazon.com/Swan-Alcohol-99%25-Isopropyl-Pint/dp/B001B5JT8C/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1348425760&sr=1-1&keywords=IPA

• 10 תגובות
    • 43k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. שלום לכולם בקרוב אני מסיים קורס טכנאי מחשבים הייתי שמח אם יש איזה תוכנות ספציפיות שאולי אתם מכירים שתוכלו להמליץ לי לרכוש, (כסף לא משחק תפקיד משום שאלו תוכנות חיוביות לעסק, אז אם אתם מכירים תוכנה טובה שגם עולה הרבה , אז תגידו) אני מכיר חלק מהתוכנות היותר "מפורסמות", אבל כמו כל אחד תמיד אשמח ללמוד ולהכיר תוכנות חדשות. 1. לבדיקה כללית של המחשב. 2. לבדיקה של דיסק קשיח. 3. לבדיקה של זכרונות. 4.שיחזור מידע. 5.לטיפול בבעיות איטיות של מחשבים. ואם יש עוד משהו שאולי פספסתי ואתם מכירים אז אשמח שתשתפו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Ivan,

אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים