עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/results?search_query=neverwet עכשיו בהום דיפו בארה"ב, 20$ לפחית ספריי. יש גם באייביי למי שרוצה להזמין לארץ - אם מישהו מזמין ומשתמש - שתפו את התוצאות והחוויה שלכם מהמוצר. זה טוב להרבה דברים אני מניח אבל לא הייתי משתמש בזה על ביגוד כפפות או אפילו נעליים...(תגובות) למה לא? הסבר כאן

2. Started by yigael_o,

היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by raiman1,

שלום וברכה! סיימתי לא מזמן את שירותי בצה"ל( שבוע שעבר למען האמת...) אני מעוניין להתחיל בעוד שנה לימודי הנדסת חשמל או מדעי המחשב באוניברסיטה העברית, וניצבת בפני דילמה. האם לשפר את הבגרות שלי במתמטיקה מ-4 ל-5 יחידות ולהוציא לפחות 85 ולעשות מבחן אמי"ר ( בודק את רמת האנגלית) - ולהתקבל על סמך ממוצע בגרויות, או לעשות פסיכומטרי ואז אצטרך להוציא בין 650-630 בכדי להתקבל. היתרונות בפסיכומטרי הם שיש 4 מועדים עד השנה הבאה לעומת הבגרות שיש אחת בחורף ועוד אחת בקיץ הבא... היתרון בבגרות- אני מאמין שזה יותר שימושי, במיוחד למה שאני מעוניין ללמוד, אמור לעלות פחות כסף( אלא אם כן אני יאלץ להעזר במורה פרטי) בקיצור אני צריך עצה... מה אתם הייתם עושים? מה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Nimale,

תראום קניתי מחשב בKSP עכשיו יש 200 שקל של הרכבה לקחתי את הלוח אם Asus A8N-SLI עכשיו תכלס אני יכול לקחת את ה200 שקל האלה ולהשקיע אותם בלוח אם ולקחת Asus A8N-SLI Premium אני מתלבט.. תכלס יש לי רקע במחשבים אני יודע שאני אצליח להרכיב אותו העיניין הוא שיש את כל ההשארות מה קורה אם.. ולך תדע יביאו לך רכיב דפוק וכל זה.. חוץ מזה שאני נורא רוצה להרכיב אותו לבד.. מה אתם אומרים? להרכיב לבד ולקחת את ה"סיכון" כביכול... או לתת להם להרכיב מעבר לזה אני גם לא סומך אל אף ביטצ' בקטעים של חנויות מחשבים וזה.. כולם חולרות! וזה לא שאני מקבל אחריות לכל החיים או משהו פשוט אם אני מרכיב ויש בעיה ואני לא יודע לזהות את הרכיב הבעיייתי הם כאילו יקחו לי כסף על תיקון של המחשב וזה נסיעות וכל זה.. ואני לא א…

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. היי, האם לאחרונה בכל פעם שאתם נכנסים לעמוד הראה תגובות חדשות להודעות שלי הוא מציג לכם כמות רבה של הודעות למרות שכבר למעשה קראתם אותן? אם התשובה היא כן (וסביר להניח שהיא כן), המשיכו לקרוא הבעיה הזאת נבעה משדרוג מערכת הפורום לגירסה חדשה, שדרוג שבמהלכו בוצעו מספר שיפורים ועדכונים שנועדו בין היתר לשפר את מהירות וחווית הגלישה בפורום. לצערנו אחד מהשינויים האלה גרר אחריו את חוסר הנוחות הזמני הזה. אבל אל דאגה, הנושא כמובן ניתן לתיקון! כל מה שנדרש לעשות על מנת לנקות את הרשימה בצורה נוחה ופשוטה, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים ושם ללחוץ על "סמן הכל כנקרא" (בסוף רשימת כל הפורומים). זהו, הבעיה נפתרה

6. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eyaler,

אז נוסעים באוטו בכיפור או לא נוסעים? מעניין אותי לדעת.

• 58 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=WSHzRZs8J_o&mode=related&search= ואם כבר באותו הקשר, קבלו את המוסלמית הבאה ממדינת BRUNEI שגם היא נאחזה דיבוק: http://www.youtube.com/watch?v=nPH3hd8oeRI&mode=related&search=

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.