כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
יש עוד 2 טפטים ענקיים מבד עבה מבריק שיש לי על הדלתות. ומחשב עם A7V266-E GF3 TI200 וDVD *16 ATA100 והכל של ASUS !!! Sorry עכשיו אני מורעל ASUS הרשמי ;D מגניב לא (הכל בחסות עזרא ) !!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן שמשתמש (זולל) בסוללות aa רגילות. אני רוצה לקנות זוג (או רביעיה תלוי המחיר) של סוללות איכותיות ומטען פשוט. (אין לי מובנה בדיסקמן) בקשר לסוללות : איזה סוג איזה מטען איזה מחיר. בי. (kom, אני מאמין שאתה מבין קצת בזה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ווי, איזה יופי עכשיו ראיתי שבAXN מביאים את הסידרה האגדתית הזאתי שגדלנו עליה....(ושבגללה נעדרתי מכמה מאות שיעורים בביה"סאבל על תגלו לאף אחד) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לי, ול-DNA יש בעייה חמורה עם התאריך ה-12\12... לכן לא נוכל להגיע אלה אם נעביר אותו... הצעות...
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קו טלפון מחוץ לחדר. עכשיו אני על חיבור 56KB והקו מחובר למודם של האינטרנט. אז עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ש: נכון התקע של הטלפון? נכנס לשם החוט ואז בקצה השני יש עוד יציאה? אז רציתי לדעת עם לקצה של החוט אפשר לחבר מפצל שיחבר גם תמודם וגם תטלפון. אבל לא יהיה אפשר לדבר ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אבל שהמודם יהיה מנותק הטלפון יעבוד ישמיעה צליל חיוג? תודה