עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by yonatanph,

מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by LoveStoned,

אפשר לתרום זרע בגיל 15?

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by The Grey Matter,

כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …

8. Started by maayanfi86,

שלום לכולם, קוראים לי מעין, אני מתנדב בעמותת אליפלט. העמותה עוזרת לילדי פליטים בגילאים הקטנים (מגיל שנה עד כיתה ג') הילדים חוזרים מבית הספר למעון יום ששומר עליהם, וכרגע יש לנו מחשב אחד לכ 15 ילדים. נשמח לשמוע אם למי מכם יש ציוד מחשב שאינו צריך, ישן, או אפילו תקול ומוכן למסור אותו. המשך חג שמח, מעין maayanfi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Optimus_Prime99,

שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by galz,

היום בבוקר עלתה לרשת הכתבה הזאת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006391,00.html אם תשימו לב, באפור בגדול כתוב יום-הולדת מאוחר. מי שקרא את הכתבה בבוקר, ודאי יודע, ומי שלא, דעו לכם, שהיה כתוב שם יום-הולדת מאוחרת. בהיותי מניאק עוקצני, שלחתי להם תגובה צינית ומזלזלת שאני מעדיף שלא להעלות לפורום מכובד זה. וראו זה פלא, הטעות תוקנה! (ואפילו לא קבלתי קרדיט :-\). שיהיה סופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by omri09,

טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  12. Started by ehad36,

בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by qoqomun,

אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי במזגן בחדר שהוא בעל יחידה פנימית של אלקטרה מדגם Electra 10 ויחידה חיצונית Mega Air. הבעייה היא כזאת: קורה לפעמים שתריס האויר האנכי של המזגן, נשאר סגור כאשר אני מפעיל את המזגן, ואני נאלץ ללחץ על כפתור ה-Swing בשלט על מנת לפתוח אותו. כתוצאה מכך, בזמנים שבהם הייתי שוכח להפעיל את אופציית ה-Swing על מנת שהמזגן יפזר את האויר לכל החדר, היו מקרים והמזגן עבד למשך שעות ארוכות כאשר התריס שלו סגור (כפי שהוא אמור להיות במצב כבוי) מבלי השהייתי מודע לכך, דבר שגרם לו לטחון חשמל לשווא, ולא לקרר כהלכה (מצב שאם יימשך כך יגרום לנזק למזגן או לנזילות). מה יכול לגרום לבעייה?

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  15. www.worldcommunitygrid.org תתרמו את הכוח הלא מנוצל של המחשב שלכם למען מלחמה בסרטן, איידס ומציאת תרופות יעילות. התוכנה הזאת מריצה משימות שהן בעצם סימולציות(לא כל כך פשוטות וגם רבות מאוד) של התנהגויות שונות של חלבונים(פרוטאינים שהם רבים ומסובכים) ועוד. אם אתם רוצים לדעת יותר פשוט תחפשו את התשובות באתר של הפרוייקט ובפורומים שלו. כל מה שצריך זה להרשם לאתר שלמעלה, להוריד תוכנה למחשב ,להתחבר איתה ולהתחיל לתרום את החלק שלכם במאבק החשוב הזה. התוכנה לא גורמת למחשבים בני שנתיים +- לזחול ולא תרגישו אפילו ושתרצו לשחק תוכלו בלחיצת כפתור להפסיק את הפעילות שלה ככה שהביצוים במשחקים ותוכנות כבדות לא יפגעו. בנוסף התוכנה לא פוגעת במהירות הורדת קבצים כך שאין מה לדאוג http://www.worldcommunit…

• 54 תגובות
    • 7.9k צפיות
  16. Started by fleshbone,

יש לי תרמוס חנקן נוזלי בבית אם יש אנשים שמעוניינים במשהו כזה שייצרו איתי קשר כאן או בפרטי . לא פרסמתי את זה ב TRADE ZONE כי לא מצאתי שם מקום לפרסם את זה וזה לא מספיק בולט לעין ,אז אם יש מקום אחר שזה אמור להיות מפורסם אז אם יוכלו להעביר את זה אני אודה מראש . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

קיבלתי לפני מספר דקות את האימייל הזה. כרגיל, בדקתי אודותיו באתר הנפלא לא רלוונטי. קישור: http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/112114943571238796 לאנשים פשוט אין בושה... אבל זה לא חדש..

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  20. תושבים בישראל מדווחים על קבלת שיחות טלפון ממספרים חסויים, בהם הדובר מתחזה לנציג רשמי ומבקש את קוד האימות של וואטסאפ - מה שמאפשר לגורמים עבריינים להשתלט על חשבונות וואטסאפלכתבה

21. עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by WizMaster,

בלילה, שכולם ישנים, קורים דברים מוזרים למחשב שלכם... למשל כמו זה:

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by lev-27,

אני גר במרכז ראשון לציון. מתחת לבית שלי יש פיצוציה שעובדת גם בשבת. המדחס של הפיצוציה נמצא בערך מתחת לחלון שלי (אני גר בקומה השנייה). המדחס שלהם תמיד מרעיש, אבל היום בנוסף לרעש הוא התחיל להשמיע חריקות מזעזעות. הלכתי לבעלים בפיצוציה וכרגיל אין עם מי לדבר. החלטתי להתקשר למוקד 106 ולהתלונן על המפגע. הנציגה אומרת שעלי למדוד את הרעש עם מד דציבלים ולפנות למחלקת איכות הסביבה של העירייה. היא אמרה את זה בטון כל כך רגוע ומובן מאילו כאילו כל משפחה מחזיקה מד דציבלים במגירה. מרוב עצבים ניתקתי לה בפנים. אין גבול לחוצפה. מה אתם אומרים? נתקלתם במשהו דומה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arkadur,

מישהו ניגש היום למועד ב'? אני ניגשתי רק לשאלון D.. ואני לא יודע איך הלך לי.. :-\ אני אשמח אם מישהו יאמת חלק מן התשובות שלי שאלה 1 - בחרתי באפשרות האחרונה סימוני X - סימנתי בשני וברביעי בדף האחרון באנסין - בחרתי באפשרות השלישית.. את השאלות הפתוחות אני לא כ"כ זוכר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.