כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האיסיקיו המזורגג הזה לא מוכן לעבוד יותר עם המספר הישן שלי..אררר!!! אני מבקש מכול מי שברשימה שלי ליצור איתי קשר באיסיקיו החדש שלי במספר 146728249 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
באפל כבר החלו לגייס מהנדסים ומהנדסות לסניף החדש, שיצטרפו ל-2,000 העובדים הקיימים בישראל ■ בדומה למרכזי הפיתוח של החברה בהרצליה ובחיפה, גם הסניף בירושלים יעסוק בפיתוח שבביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
-
-
-
אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רק בישראל יש את הקיצור בשליש לאסירים על התנהגות טובה או בכל מדינה דמוקרטית?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השתמשתי גם בסטרימר של יס ובממיר (שהוא גם סטרימר לדעתי) של סלקום. בשני הממירים חוויתי איכות ירודה בשידורים חיים (דיליי, לאגים וכו'). בדוגמא של סלקום, אני מחובר לאינטרנט במהירות של ג'יגה (ואכן מקבל את המהירות הנדרשת בבדיקה במחשב) והממיר מחובר עם כבל רשת ישירות מהקיר. החשד שלי זה שהממיר עצמו לא תומך במהירות של ג'יגה וכנראה גם לא קרוב לזה ולכן איכות השידור הירודה. מישהו/י יודע לאמת לי את החשד? או לחילופין יודע להסביר את איכות השידור. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברות רבות מתחרות על השליטה במטאברס - האינטרנט העתידי. בשיחה עם עובדי חברת מטא (לשעבר פייסבוק), פירט המנכ"ל צוקרברג את מאפייני התפיסה השונה של החברה שלו לעומת אפל, שלא הצהירה באופן רשמי על כניסה לתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 238 צפיות
-
-
עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
הציפור שלך חזרה: הסיפור המפתיע של המשחק הויראלי שנעלם לפני עשור - וכעת חוזר בגרסה חדשה ושנויה במחלוקתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 274 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-