כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
-
מבקש המלצה לשעון (רצוי אכותי ועמיד) שנועד לקשיש. שעון דיגיטלי עם תצוגה גדולה (ככל האפשר) ברורה ומוארת (לחצן תאורה) עם ציון תאריך ויום בשבוע. רצוי שהשעון כמה שפחות מסובך ומורכב (מיעוט כפתורים) כך שהסיכוי שהמשתמש הקשיש לא יסתבך איתו. אודה לכל סיוע וקישור. ! חג שמח !
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תנו מידע ודעה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , חבר מארה"ב מעוניין לשלוח את המחשב הנייד היישן שלו לארץ. המחשב לא יגיע באריזה מקורית, הוא פשוט יארוז אותו טוב וישלח אותו לארץ. בנוסף המחשב תקול יש לו בעיה עם המסך. האם צפויות בעיות כלשהם ? יש איזושהי סיבה שישלם משהו מעבר למשלוח ? מכס, מע"מ
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האיסיקיו המזורגג הזה לא מוכן לעבוד יותר עם המספר הישן שלי..אררר!!! אני מבקש מכול מי שברשימה שלי ליצור איתי קשר באיסיקיו החדש שלי במספר 146728249 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
באפל כבר החלו לגייס מהנדסים ומהנדסות לסניף החדש, שיצטרפו ל-2,000 העובדים הקיימים בישראל ■ בדומה למרכזי הפיתוח של החברה בהרצליה ובחיפה, גם הסניף בירושלים יעסוק בפיתוח שבביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
-
-
-
אני מוריד את התוכנה BlueSoleil למערכת הפעלה שלי (VISTA 64BIT) ורשום בדף של המוצר שללא רשיון זה מוגבל ל-5 מגה (5M Limitation (Amount of data. עכשיו השאלה שלי היא האם זה מוגבל עד לגודל קובץ יחיד של 5 מגה או שאיך שאני יגיע בסה"כ ל-5 מגה אני לא יוכל יותר להשתמש בתוכנה ללא רשיון ? http://www.bluesoleil.com/download/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה התוכנה ממש טובה,ויש מלא טראקים מלאים שאפשר לשמוע והכול,אבל הבעייה היא שאי אפשר לשמור את הטראקים בשום דרך,יש אולי איזו אפשרות חוץ מלהפעיל איזה cooledit ולהקליט את מה שרץ ברקע?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. למי שעוד לא הספיק לראות, גם השנה עורך HWzone את אליפות האוברקלוקינג הארצית. האליפות תתקיים ב-18 לחודש (יום שלישי) באולם "קוקטייל אירועים", רחוב ששת-הימים 55 בכפר-סבא. נשמח לראות כמה שיותר מחברי הפורום מגיעים לאולם התחרות לא רק בכדיי להשתתף בתחרות האוברקלוקינג, שם מיטב האוברקלוקרים הישראלים יפגינו את יכולתם,(מי שרוצה להרשם ועוד לא עשה זאת - קדימה!) אלא גם על מנת להתרשם מעמדות התצוגה המרהיבות (ולראות דברים אשר ממש לא רואים בכל יום), לפגוש אחד את השני ובאופן כללי להינות! לא רק למנצחי תחרות האוברקלוקינג יחולקו פרסים אלא גם לכם יש סיכוי לזכות בהגרלות שיערכו במקום! לכבוד האירוע, תציג חברת RSM שירותי מחשוב מגוון מוצרים לגיימרים ואוברקלוקרים במחירים …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-