עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sqeezy,

שלום לכם, אני חייל בשירות סדיר, נשאר לי שנה עד השחרור ורציתי לעשות פסיכומטרי בתקופה זו. השיקול הוא שיהיה לי כבר פסיכומטרי ביד שישר אחרי השחרור ללכת ללמוד. כמו כן הכסף לא משנה, אני מוכן לשלם כל סכום. אני לא כזה מבין בזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.כחייל עם יציאות רק בסופ"שים (יש סיכוי גדול שאני יעשה יומיות ויהיה כל יום בבית בקרוב) הגיוני להרשם למכון פסיכומטרי ולקחת לעצמי קורס הכנה או שעדיף ללמוד בנתיים עצמאית בבית מספרים ואחרי השחרור לקחת קורס? 2.אפשרי להתאים לעצמי את ימי השיעורים בקורס על פי היציאות? 3.צריך המלצות למכונים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Internal,

היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים

4. Started by nat64x,

דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by x^fighter^x,

אשמח לביקורת

7. Started by m4x,

אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by chenrp,

הוספת ADSENSE ל GOOGLE GROUPS אפשרי?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by ItachiSan,

היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663

15. Started by מאור456,

היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. יש לי תכופות בעייה ב-Youtube: כאשר אני משנה את התמונה הממוזערת של הסרטונים שאני מעלה (אשר אינם זמינים לציבור), התמונה נמחקת ולא חוזרת, ורק לאחר תקופה ארוכה, אני מצליח להוסיף תמונה ממוזערת חדשה לסרטון. למה הבעייה הזאת קורית?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by nat64x,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iPJxJOY7kN0#!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ra_mit,

שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ela,

באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by פילון153,

בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010

22. שיר חדש ! שומר עליה - תמיר בן נעים

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שומר עליה - תמיר בן נעים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים