כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
הנה מפרט מחשב שמצאתי האחד המכרזים שיש ברשת: מחשב מבוסס מעבד אינטל 2.0 GHz (הם כמובן לא יציינו שזה סלרון) כולל מסך " LG/HYUNDAI דק מטובים בעולם, זיכרון ראשי 256מ"ב DDR בעל מהירות כפולה מזיכרונות SDRAM(וואלה זה מהירות כפולה , לא ידעתי , אולי אפשר את יצרנית הסטיק בבקשה) דיסק קשיח גדול 40 ג'יגהבייט, לוח אם יחודי (רשמו יחודי , לא חברה , לא מפרט , רק יחודי , אני חייב לציין שבאמת הלוחות של חברת UKUNUTA הקזחסטנית הם באמת יחודיים מאוד בכך שהם הלוחות היחידם עם סלוט אחד בלבד לזכרון) פנטיום 4 בעל טכנולוגית 533 FSB (אלק טכנולוגיה פחחחח... כולה FSB) הדור החדש, כרטיס מסך eXtreme 3D-Force 64MB integrated, היצרנית מהמובילים בעולם ( היה פעם ATI וNVIDIA , אבל היום EXTREME שולטת כולל ת…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
קראתי באיזה שהוא מקום את המשפט הבא ומישום מה אני לא בטוח בצידקתו... וקראתי שם גם את המשפט: שמעתי גם שרואים שם שעון יוקרתי (שמישום מה לא היה קיים באותו זמן... למישהו יש תמונה של הפאדיחה?
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צריך כדי להכין סושי. מישהו מכיר מקום באיזור ר"ג-גבעתיים?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
... מעניין אם מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. יש פה מישהו עם ניסיון של בניית אתרים במערכת של 2ALL? ושימוש בכלי ניהול אתרים של גוגל? (על אתר שנמצא על השרת של 2ALL)... אם יש פורום אחר שמתאים לשאלה שלי, אנא הפנו אותי (אני חדשה פה).
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי באתר של נענע קישורים לתוצאות בחינות הבגרות בהכל: תנ"ך, היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה.. כל השאלונים על הכל... השאלה עד כמה זה אמין ואם זה לא משוחד במקצת בכל זאת זה של "יואל גבע" עד כמה זה יכול לשמש אינדיקציה טובה?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני לוקח איתי את הגיטרה מחר ללג בעומר יש המלצות לשירים יפים?כמו נגיד המתוקות האחרונות של אריק ברמן או אשם של סנרגיה וכאלה... תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כרטיס ויזה למי שלא מבין... זה כמו "אישור" כזה לבוא לפה כמו שצריך לארה"ב וזה די דחוף כי חבר שלי רוצה לבוא לפה ואני צריך לדעת... אז מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-af69f8e3d6ee921004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 בואו נקווה שכן ובאותו נושא, סקורפינוס גם באים לארץ להופעה אחרונה http://en.livegigs.co.il/event/1532404
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hod-hasharon.vgames.co.il/ אני וחבר שלי באים, הוא נרשם לטורניר ב-CSS. הדף בפייסבוק: http://www.facebook.com/pages/yrw-mshqym-hwd-hsrwn/148105391869747?v=app_4949752878
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לעזור לי, אני צריך להוריד שירים מהאתר הזה: http://www.havesov.net/musicenter.html כעיקרון פעם היה אפשרות להורדה עכשיו ביטלו את זה לא יודע למה. מי שלא הבין מה זה אז זו תוכנת פלאש שהיא מעין פלייליסט וכרגע אפשר רק לשמוע דרך האתר, אני מחפש איך להוריד למחשב בשביל להעביר לי את זה לMP3. אני משער שיש איזשהיא תוכנה שאפשר לעשות זאת בעזרתה. תודה רבה מראש זה חשוב לי מאוד.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-