כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בחנות ,או ברשת בקובץ ממוחשב ,אבל כמובן לא אמזון ,למה לפי מה ששמעתי שעם את קונה את הספר הזה מאמזון את מסומן על ידי ה fbi \cia לרשימת מעקב . תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
Chevy Camaro + Sony Playstation 3 + Nintendo Wii + 32'' LCD עסקה משתלמת
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קדימה חבר'ה המסורת של יום כיפור חוזרת, תפסו את הכופר... אז קצת בסיס לי שלא מכיר, המטרה למצוא את הכופרים שנוסעים בכיפור (כי אם בHW זה לא באמת נחשב)... פשוט נכנסים לאתר של מצלמות תנועה, למשל http://www.ayalonhw.co.il/ (נתיבי איילון) ומחכים לראות מי עובר...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום רכבתי על האופניים שלי (במהירות מטורפת יש לציין) באיזה סיבוב קטן האופניים שלי התרוממו באוויר ולא הצלחתי לפנות, נכנסתי לתוך איזה תעלה ובאמצע פגשתי קיר, נכנסתי בו עם הראש כלכך חזק שאני לא זוכר איך נפלתי בכלל, למזלי לבשתי קסדה. אחרי אומדן הנזק לי ולאופניים ראיתי את הקסדה שלי שכמעט התנפצה, אחרכך הבנתי שהקסדה ממש הצילה אותי. עכשיו אני אחרי ביקור בבית חולים אחרי צילומים , חשדו ששברתי את האצבעות וצלעות למרבה המזל אני בסדר. אני בטוח שסיפורים כאלה כבר שמעתם ... באופן אירוני זה קורה בתקופה שהחוק הקסדה נכנס לתוקף... רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו אתם חובשים קסדה כן\לא מה דעתכם על החוק? חוק או לא חוק אני יחבוש קסדה עכשיו תמיד.
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני כבר שנה וחצי בצבא רק בבלאגנים איתם ולא מסתדר בקיצור הציעו לי לצאת אני בן 22 ואני אמור להשתחרר בגיל 23.5 עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה לפני הצבא ואני חייב להיות קרוב לבית ולא נותנים לי עכשיו הייתה לי וועדה עם המפקד בסיס והוא אמר לי או שאני נשאר בבסיס בתור עובד רס"ר או משהו כזה או שאני יוצא מהצבא הבסיס בבאר שבע ואני ירושלמי! לא יודע מה לעשות:\ מה ההשלכות של פרופיל 21 מבחינת עבודות מסתכלים על זה היום?נניח אינטל מסתכלת על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו בעשרות הדיונים שהיו בעבר, פה תכתבו את הגודל של אוסף המוזיקה שלכם (שירים, ג'יגות וכמה שעות). הסיבה שלא עשיתי סקר, היא כי יהיו יותר מדי אפשרויות. אז בוא נתחיל, שלי: שירים: 1746 נפח/ג'יגה: 14.65GB שעות: 155:50:1 (שניות:דקות:שעות) עכשיו לכמה דברים: * אל תעשו מזה דיון "אתה שומע מטאל, אתה פריק. אתה שומע מזרחית אתה ערס". בשביל זה יש את דיון "שון פול מת". * הסיבה שה-WMP10 שלי סופר פחות היא כי משום מה, הוא לא יכול להפעיל כמה שירים של Led Zeppelin (משהו עם קודקים, שב-WMP11 לא קרה לי. אבל זה לדיון אחר). תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך חברה מסוימת, למשל הוט, מחליטים שמספר מסוים הוא זהב או כסף? יש להם אלגוריתם שהם בודקים במחשב, או שזה נתון לשיקול דעתו של המוקדן? הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לשנות את מספר הטלפון שלי.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
-
בחיא'ת(רגע עמוק.). כבר עדיף להשתקע בדיוני הילדות העמוקה של אניסרסור. זה סתם מיותר, לא מצחיק ועושה בלגן בפורום. |: בצהריים היו שניים כאלו, לא?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
משחק פלאש-תפוס 33!!נראה בכמה זמן אתם תצליחו לתפוס את כולם!! מה שבעצם אתם צריכים לעשות זה לעבור על כל מספר מ1 עד 33 בכמה שפחות זמן. http://www.gamextra.co.il/p193/תפוס-33 קחו עוד משחק פלאש,תרשמו גם כמה נקודות השגתם במשחק הזה: http://www.gamextra.co.il/p68/ספיידרמן תהנו!! אם אני אראה שהרבה משחקים אני אעשה רשימה של 10 הכי טובים וארשום באשכול. אני הצלחתי בראשון 45.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-