עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Cilay,

שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  4. שיהיה ברור, זה לא נשק אמיתי 1.אם אני מזמין ושולחים את זה עם UPS אז זה עובר בגיקה במכס? 2. אני יכול לשלם עם ויזה של הארץ? 3. מי רוצה לקנות איתי ולהשתתף במשלוח?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -R-E-L-,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13399 עריכה: לראות עד הסוף (אחרי הקרדיטס יש עוד קטע)

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by achiya1,

חחח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by HunterVee,

אחת הידיעות בנושא: http://news.walla.co.il/?w=/1/1852239 וגם זוג תמונות של הרסיס שנכנס לי בחלון, עשה חור בתריס פלסטיק, וחור בחלון זכוכית, וקפץ מהקיר על המיטה: באסה של בוקר :-\

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by xtx,

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://home.cfl.rr.com/emp/sammy2.jpg&imgrefurl=http://www.hdtvarcade.com/hdtvforum/index.php%3Fshowtopic%3D4137%26st%3D40&h=960&w=1280&sz=100&hl=iw&start=11&tbnid=5hPtc7PmU1To0M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3DLogitech%2BZ5500%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN אך איזה חדר

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by ^HocK^,

thnx

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. Started by 114508534,

אני עובד עכשיו על סרט רציני וגדול שאני הולך לשצלם ורציתי לראות תבניות של תסריטים בכדי להשות ולראות מה צריך להוסיף וכאלה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by mcalfi,

מבחינת הכסף, כולם אותו דבר וכולם גם טובים. הכל תלויי כמה תשקיע בבית לבד עם עצמך וכמה תתרגל. חודש הבא אני מתכנן ללכת לקורס פסיכומטרי ודיברתי עם כמה חברות ולכולם יש אותו מחיר אבל רק SMART (צומת רעננה) היא הכי קרובה לבית (אוטבוס אחד) -אני גר בהוד השרון. אני ביד' הנסדאי תוכנה כרגע ושאני מסיים את זה אז יש לי מימון של 8 וחצי אלף לשנה לתואר למדעי המחשב שזה מעולה. ביררתי כבר הכל ורק חסר פסיכומטרי. אני רושם פה הכל כי אני מפחד ללכת לקורס שבסוף המורים והיחס יהיו על הפנים. מה אתם אומרים? SMART או לקחת 2 אוטבוסים לקורס עם שם אחר? ******HQ זה קורס של חודשיים וחצי ואין סיכויי שאני יעשה אותו תוך כדי לימודים! זה מטורף ולא יהיה לי זמן. וזה הסיבה היחידה שפסלתי את הקורס SMART \ לחמן - 3 וח…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  13. זוכרים שסיפרתי לכם שזכיתי במכרז על הC-700? אז אלודה היתה אמורה לספק לי תוך 21 ימי עבודה את המצלמה (שהוזמנה ב7/7) 21 ימי עבודה עברו מזמן, ולא היה מי שיתקשר אליהם (סיבות משפחתיות) היום אבא שלי הרים אליהם טלפון ודיבר עם שלומי, אחראי חטיבת האינטרנט של אלודה (או משהו כזה) שלומי היקר אמר לו שהוא לא מביא לאבא שלי את המצלמה בנתיים, ואולי עוד כמה שבועות הוא רק יוכל לשלוח אותה אבא שלי אמר לו שעם כל הכבוד, אם קונים את המצלמה באתר של אלודה במחיר מלא, מקבלים אותה תוך עשרה ימים ואז שלומי אמר ש'כן, במחיר הזה משתלם לי להטיס את המצלמה'. כאן זה הזמן לציין שלפי olympus, אלודה הם היבואנים הרשמיים (ואני מאמין שהם לא עוסקים ביבוא אפור) עכשיו אני זקוק לעזרתכם, אולי מישהו יכול לסדר לי גישה מה…

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by ORANGEJUICED,

אם מישהו יודע מאיפה להשיג לי תסיסמא אני מוכן לשלם לו :yelclap:

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  15. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

www.misradia.co.il מה קורה עם האתר? האם גם לכם הוא לא נכנס? שהוא תחת בניה? לפני ימים ספורים דיברתי עם נציגה מהחנות, נראה לי מאוד מוזר שהחנות 'סגורה', היות וזו חנות וירטואלית :-X

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by gshhar,

שיר של פרודקט או פרודוקט נראה לי - חידוש של איזה שיר מפורסם בצרפתית שנקרא ALLIN או משהו כזה (איזה קריי - ככה הוא הולך) אלטון ג'ון - חידוש יפה לאיזה שיר,נראה לי השיר ממולין רוז'. הסקורפיון - HERE I AM נראה לי אבל הם שרו את זה בתוכנית של יצפאן עם זמרת ישראלית ביחד.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by redti,

אני לא יודע אם השיר קיים באמת למרות שהמילים שלו שהקצב שלו מוכר לי.. שמעתי אותו בשיר שלנו זה דרמה מוזיקלית בyes ההתחלה היא ככה .."מבין אשפת הרחובות מצאת איזה דלת אחורית.." הפזמון מתחיל ככה "מה עוד ביקשת ? לקחת וגם ירשת .. מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת" אם מישהו צופה בסדרה ורוצה מידע קצת יותר ספציפי אז רני ושמש שרים את זה ביחד באיזה פרק קטע די קצר

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by benor,

לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים