עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oorlevi,

אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by iem,

האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by -Del Piero-,

נשמעו שמועות בקשר להעלאה זמן המלווה לחצי שנה מישהו יכול לאשר/לאשש את השמועה? תודה מראש, אבי.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by משיקומי,

כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  5. שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by LiorP23,

אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אני נותן כסף מזומן+ריבית בתמורה לכסף בPayPal(דולרים). אני צריך בערך 70 דולר דרך PayPal ואני ישלם בשביל זה כסף במזומן במציאות(העברה בנקאית,הפקדה,דואר רשום,נתינת כסף במפגש במציאות). מישהו יכול לעזור לי?וזה לא רמאות.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by ThaPhoeniX,

היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?

11. התמונה כאילו במצב של זום קטן ולא תואמת למצב 16:9 של הטלויזיה.. משני הצדדים התמונה חתוחה והבעיה היא לא בהגדרות של הטלויזיה , אם אני משנה בטלויזיה למשל לתמונה בגודל 4:3 אז אני מקבל תמונה מרובעת שמשני הצדדים חתוחה בפסים שחורים אבל גם אז הצמונה המרובעת שבאמצע עדיין חתוחה , מה שאומר לי שהבעיה היא איכשהו בהגדרה של הממיר או משהו כזה. מישהו נתקל בבעיה ויודע מה ניתן לעשות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by spmguy,

אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. לא JAB . חומרה חומרה - דיסקים , לוחות , כרטיסים , מעבדים . פעם הרבה היו עושות את זה . כבר לא .

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Dilbert Marker,

היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by Em.,

אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by BedB0y,

כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144827,00.html מעניין מה היה גורם הנפילה.. :

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by Symbore,

אני צריך לחשב מקדמים מתוקננים ואינני מבין כלל את הנושא: Sx1= 0.45 Sx2= 0.73 Sy=2.4 b1=8.6 b2=-15.69 כמו כן לאיזה מקדם יש השפעה גדולה יותר ולמה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by IlanF,

זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  22. הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. סמסונג מכריזה על ייצור המוני של מודולים לעולם השרתים בנפח מרשים של 64 ג׳יגה-בייט, וסוללת את הדרך להכפלת כלל הזכרונות הדינאמיים המוכרים לנו לכתבה

24. Started by fungiman,

שמעתי עליהם לראשונה לפני מספר שנים בתוכנית "הקצה", האכסנייה היחידה שהייתה בגל"צ למוזיקה באמת טובה. מאוד אהבתי את playgirl ו-he took her to a movie מאלבומם הראשון ואת seventeen מהשני. השילוב של אלקטרוניקה סטייל שנות ה-70 (כיאה לשמם שלקוח משיר של רוקסי-מיוזיק עם בריאן אנו) עם נגיעות דאנס מודרניות מאוד מצאו חן בעיני. לאחרונה נחשפתי לאלבום שלהם מ-2005 (the witching hour) ומאוד אהבתי את הסגנון שלו גם כן, evil ו-destroy במיוחד. (כולל וידאוקליפים ברמה שכבר פחות רואים היום, שאפו גדול על זה). אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על יוצרים עם צליל דומה. תיקון - evil הוא מהאלבום light&magic מ-2002

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.